Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

A téves párhuzam

Bohár Dániel

2019. január 19. 18:00

A mostani tüntetéssorozat miatt a balliberális médiumok, illetve politikum egyre gyakrabban emlegeti 2006-ot. A két esemény között párhuzamot vonni nemcsak téves, veszélyes, hanem nettó butaság - erre világított rá az Echo TV Informátor című műsora.

“Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.”

A részlet 2006-ból, Gyurcsány Ferenc őszödi beszédéből származik. Az akkori miniszterelnök vallomását 2006. szeptember 17-én egyidőben juttatták el szinte az összes hazai médiumhoz. A nyilvánosságra kerülése után, soha nem látott tüntetéshullám indult országszerte. Szeptember 18-án az addig a Kossuth téren tüntetők átvonultak a köztévé Szabadság téri székházához, ahol szerették volna beolvastatni a petíciójukat, ezt az MTV vezetői megtagadták. A több ezer fős dühös tömeg összecsapott a gyengén felszerelt rendőrökkel. A székház ostromát követően mindennapossá váltak a tüntetések Magyarországon és vészesen közeledett október 23., az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulója. Érezhető volt, hogy a rendőrség bosszúra készül a Szabadság téren történtek miatt. Így is történt. 2006. október 23-án azonosító nélküli rendőrök gumilövedékkel szemeket lőttek ki, gumibottal verték az embereket és könnygáz terítette be Budapest utcáit. A hatóság emberei tiltott eszközöket és módszereket használtak. Sok tüntetőben maradandó sérülés keletkezett.

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

“14 embernek keletkezett maradandó szemsérülése, magyarul teljes vagy részleges vaksága. Közülük egyikük sajnos öngyilkos lett. Ő az egyik halálos áldozata a 2006-os eseményeknek” – ezt már Morvai Krisztina mondta az Informátornak. Az európai parlamenti képviselő akkoriban jogi segítséget nyújtott a rendőrterror áldozatainak. A politikus szerint gyomorforgató, hogy most azok az emberek hívják utcára a tiltakozókat, akik 2006-ban szemeket lövettek ki.

Slágertéma manapság, hogy politikusokat bántalmaznak, ennek egyik élharcosa a DK-s Varju László. A bohóckodással szemben 2006-ban valóban bántalmaztak politikusokat, a fideszes Révész Máriuszt a rendőrök verték véresre.

2006-ban a nép fellázadt a hazug kormányfő ellen és spontán ment ki az utcára.

Nem voltak események a közösségi médiában és nem volt mesterséges hergelés az ellenzéki politikusok irányából.

2006-ban a rendőrök szétverték az állampolgári jogukkal élő magyar embereket. Ma a rendőrség professzionális munkát végez, hiába a tüntetők erőszakoskodása. A cél egyébként jól látszódik, az ellenzék azt akarja kikényszeríteni, hogy elszakadjon a cérna és elkészülhessenek a fotók a hazai, illetve a nyugati liberális sajtó számára, hogy Magyarországon verik a tüntetőket. Hiába az erőlködés, ez már nem az az ország, ami 2006-ban volt, szerencsére. 

Az Informátor teljes adása:

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére