Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A tanártüntetések szervezője Soros György és Horn Gyula eltartottja volt

2016. február 18. 21:08

A civil mozgalmárok jobban figyelhetnének arra, hogy kiket állítanak a kirakatba.
Persze a jobboldali médiumok a szarháziak, hogy "sorosgyörgyöznek" a pedagógustüntetések kapcsán

Esetleg a pedagógussztrájkot és függetlennek mondott Civil Közoktatási Platformot szervező, kormánnyal leülni nem hajlandó mozgalmárok egy kicsit figyelhetnének arra, hogy kiket állítanak a kirakatba. Lehetne kevésbé feltűnően is, és akkor még több embert be tudnának hülyíteni a civil maszlaggal.

Hogy miről beszélek?

A kormány által létrehozott kerekasztalt bojkottáló, közoktatással elégedetlen, sztrájkot és tüntetéseket szervező, magukat civilnek mondó emberek gyülekezete, a Civil Közoktatási Platform február 16-án gyűlt össze, az ülés levezető elnöke pedig Radó Péter volt.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Radó Péter a 1994-1996 között, a Horn-kormány idején az SZDSZ-es Fodor Gábor, majd Magyar Bálint által vezetett Művelődési és Közoktatási Minisztérium Kisebbségi Főosztályát, majd a Civil Kapcsolatok Igazgatóságát vezette.

Nem biztos, de lehet, hogy Radó Péter azóta kiábrándult az SZDSZ-ből, mindenesetre aki Horn Gyula idején minisztériumi főosztályvezető volt, azt ne sértsük meg azzal, hogy függetlennek tituláljuk. Balog Zoltánról sem hinné el senki, ha évek múlva független szakértőként tevékenykedne, ugye?

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

Na, már most a mi Radó Péter urunk miután befejezte tevékenységét Horn Gyula mellett, egy sokkal tutibb állást választott magának. Az OSI-Budapest oktatási programjában tanácsadóként dolgozott, majd három éven keresztül az OSI Oktatáspolitikai Intézetének igazgatóhelyetteseként tevékenykedett.

Ki nem találnák, mi az az OSI!

Az OSI, miszerint Open Society Institute Soros György magánalapítványa. Soros fiai, Alexander és Jonathan elnökségi tagok a szervezetben. Ennek volt egyik vezetője Radó.

Basszus, hogy ez a független és civil Radó Péter mindig korpa közé keveredik. Először Horn Gyula, aztán meg Soros György…

De most független ám, tényleg!

Nevetek.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A DK kormányváltásra készül

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

kétharmad

Az Országgyűlés elnöke szombaton Zalaegerszegen, a megyei önkormányzat díszközgyűlésén mondott beszédet, melyben elmondta, hogy nem szabad hagyni azt, hogy a magyar társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják és politikai kisebbségbe szorítsák.

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

amerika, london, párizs

A dán legfelsőbb bíróság szerint Wenceslas Twagirayezut nyugodtan ki lehet utasítani és vissza lehet szállítani Ruandába, ahol 1994-ben részt vett a népirtásban.

Ukrajna mondvacsinált problémákkal uszít Magyarország ellen

Grezsa István kormánybiztos szerint Kijev mondvacsinált problémákat fedez fel hirtelen, szerinte a kettős állampolgárság is ilyen, ennek büntethetősége kapcsán fenyegetőzik most Klimkin ukrán külügyminiszter.

Tovább aprózódik a bukott Jobbik

Nem mondott nemet a Soros-Sargentini-jelentésre a kamunéppárt, ezt pedig nem vette be a Jobbik zuglói szervezetének gyomra: feloszlottak, és utoljára még egy kőkemény kritikát is megfogalmaztak a párt irányába.

Gyurcsány nagy kormánybuktatása vidéken is kifulladt

Szegeden is épp olyan sikeres volt a nagy kormánybuktató akciója Gyurcsány Ferencnek, mint Budapesten. Azaz még idő előtt kifulladt.

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

amerika, london, párizs

Johann Gudenus, az osztrák Szabadságpárt, az FPÖ frakcióvezetője, az Osztrák-Magyar Barátságot ápoló bizottság elnöke elmondta, hogy el kellene ismerni a magyarországi folyamatokat. Kifejtette, hogy határozottan elítélik a Soros-Sargentini-jelentést és az Európai Parlament által alkalmazott eljárást.

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére