Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

A szocik pártelnöke is beszólt Kunhalminak

2017. január 3. 12:28

Molnár Gyula, az MSZP elnöke szerint Kunhalminak nem kellett volna kiállnia az újságírók elé ilyen állapotban.

Mint ismert, Kunhalmi korábban azzal próbált takarózni, hogy az általa nevetségesnek titulált kormánypropaganda miatt fogta el a nevetőgörcs. Csakhogy állítása több szempontból is nélkülözi az igazság legkisebb szeletét is. Egyrészt azért, mert a felvételek tanulságai alapján már jócskán az újságírói kérdések előtt látszólag módosult tudatállapotban állt a kamerák elé. Másrészt pedig még a helyszínen is önmagát cáfolta, amikor elismerte, hogy

az előszilveszteri buli hatása alatt állt."

Ennek fényében nyilatkozta Molnár Gyula, az MSZP pártelnöke Kunhalmi Ágnes december 30-ai sajtótájékoztatójával kapcsolatban, hogy párttársának nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni. Ugyanakkor hozzátette, hogy

ez nem pártügy, hanem ez az ő személyes dolga, végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni."

Kunhalmi Ágnesről egyébként nem először derül ki, hogy nem mond igazat. 2014-ben egy blogbejegyzés hívta fel a figyelmet arra, hogy a képviselőnő valótlanul állítja – köztük az MSZP honlapján is – hogy két diplomája is van. Az írás szerzője szerint Kunhalmi Ágnesnek azért nem lehetett akkor még diplomája, mert nem nyelvvizsgázott – emlékeztet a hirado.hu. Az MSZP-s politikus akkor úgy reagált, hogy “az egyetemet államvizsgával lezárta”. Később aztán mégis helyesbítették a végzettségét a párt honlapján is – ott még most, 2017. januárjában is az áll az egyetemi tanulmányainál, hogy abszolutóriummal lezárva, nyelvvizsga előtt áll, pedig a képviselő már tavaly februárban azt nyilatkozta, hogy időközben megszerezte a nyelvvizsgát.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére