Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Reuters magyar újságírója Orbán Viktor és az antiszemitizmus miatt sivalkodik

2017. július 1. 17:58

Marton Dunai, avagy Dunai Márton újságíró elővette a Reuters "függetlenobjektív" tempóját, és olyan tetemes sivalkodásba kezdett Orbán Viktorral és az antiszemitizmussal kapcsolatban, hogy az még az egyik legpatinásabb amerikai-zsidó újságban is megjelent, a The Forward-ban.

Egészen biztosak lehetünk abban, hogy Dunai Márton újságíró azért került Magyarországról az egyik legnagyobb "pártatlan" hírügynökségéhez, a Reutershez, mert munkássága a lehető legtökéletesebb elfogulatlanságra épült. Feltehetően éppen ezért kaphatott lehetőséget a múltban arra, hogy a Soros György által is finanszírozott Magyar Narancsba is írogathasson. Ráadásul, elég csak megnézni a Twitter-fiókját, amelyből csak úgy árad az objektivitás.

Ennek fényében nem is annyira meglepő, hogy Dunai tegnap egy akkora – teljes mértékben elfogult – sivalkodásba kezdett Orbán Viktorral és az antiszemitizmussal kapcsolatban, hogy azt gyorsan szemlézte is a The Forward, melyet aligha kell bemutatni a magyar olvasóknak, ugyanis ennek az amerikai-zsidó lapnak adott Vona Gábor nemrég interjút, totálisan balul elsült hanukaköszöntése kapcsán.

Dunai szerint, Orbán Viktor lényegében szélsőjobboldali politizálásba kezdett nemcsak a migránskrízis kapcsán, hanem azzal összefüggésben is, hogy a kormányfő nemrég meg merte említeni a megújult Klebelsberg-kastély ünnepélyes átadásán Horthy Miklóst, aki kinevezte Klebesberg Kúnót, a kiváló közoktatásügyi minisztert.

Emellett Dunai – aki a kiegyensúlyozottság jegyében a balliberális Political Capital elemzőjét, Krekó Pétert szólaltja meg – olyan gondolatoknak ad teret, miszerint az, hogy Orbán Viktor az "etnikai homogenitás" fogalmát merte használni, gyakorlatilag a nácizmusra és a holokausztra utalt. 

Az nyilvánvalóan fel sem merült sem Dunaiban, sem Krekóban, hogy egész Európa - beleértve az európai zsidóságot is - veszélyben van a muzulmán térhódítás miatt, és ennek kontextusában lenne hivatott értelmezni a kormányfő szavait. Ahogyan az sem merült fel az újságíróban, hogy megemlítse, a United Orthodox Congregation of New York zsidó hitközösség közleményben állt ki a magyar miniszterelnök mellett, elutasítva minden antiszemita vádat vele kapcsolatban.

Azonban, ami Dunai manipulatív írását végképp megkoronázza, az nem más, minthogy megpróbálja a csalódott jobbikosokból összeálló Betyársereg politikai mozgalmát összemosni a kormánnyal, csak mert onnan valaki interjút mert adni a Magyar Időknek. 

Még szerencse, hogy a Reuters (is) ilyen kiváló, elfogulatlan szakembereket alkalmaz!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

szabad vasárnap

A Sebezhetetlen és a Széttörve folytatásaként M. Night Shyamalan univerzumának újabb fejezetéhez érkeztünk. Van az a hollywoodi legenda, hogy Shyamalan minden nagyon jó filmjére jut egy igazán rossz. A legenda sajnos ismét igaznak bizonyult, az Üveg ugyanis nem lett más, mint egy darabokra tört álom.

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

amerika, london, párizs

Megközelíti a 36 százalékot a Matteo Salvini vezette olasz kormánypárt, a Liga támogatottsága egy szombaton közölt közvélemény-kutatás szerint, amelynek eredménye a Liga egyeduralmát mutatja ki az országban négy hónappal az európai parlamenti választások előtt.

A téves párhuzam

A téves párhuzam

kétharmad

A mostani tüntetéssorozat miatt a balliberális médiumok, illetve politikum egyre gyakrabban emlegeti 2006-ot. A két esemény között párhuzamot vonni nemcsak téves, veszélyes, hanem nettó butaság - erre világított rá az Echo TV Informátor című műsora.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Az "Árnyékszékkormány"

Megtámadták a tüntetők az Echo TV stábját

Az Echo TV kollégái kint vannak a budapesti demonstráción, többen az operatőrre támadtak. A rendőröknek kellett közbeavatkozniuk.

Az Index fake news gyár megint hírt hamisított: most éppen Székesfehérvárról

A tények és a valóság egyáltalán nem érdekli a ballib álhírgyártó médiumokat. A minden áron az ellenzéket propagálni akaró nagy igyekezetében az Index most épp a valójában történteknek az ellenkezőjét közölte a Székesfehérvár pénteki közgyűléséről megírt álhírében.

Itt a bizonyíték arra, hogy semmi értelme a mai tüntetésnek

Itt a bizonyíték arra, hogy semmi értelme a mai tüntetésnek

kétharmad

Ismét bebizonyosodott, hogy valójában minden épeszű munkavállaló támogatja a Munka törvénykönyvének módosítását, hiszen az ő érdeküket szolgálja, hogy több pénzt kereshessenek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére