Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Reuters magyar újságírója Orbán Viktor és az antiszemitizmus miatt sivalkodik

2017. július 1. 17:58

Marton Dunai, avagy Dunai Márton újságíró elővette a Reuters "függetlenobjektív" tempóját, és olyan tetemes sivalkodásba kezdett Orbán Viktorral és az antiszemitizmussal kapcsolatban, hogy az még az egyik legpatinásabb amerikai-zsidó újságban is megjelent, a The Forward-ban.

Egészen biztosak lehetünk abban, hogy Dunai Márton újságíró azért került Magyarországról az egyik legnagyobb "pártatlan" hírügynökségéhez, a Reutershez, mert munkássága a lehető legtökéletesebb elfogulatlanságra épült. Feltehetően éppen ezért kaphatott lehetőséget a múltban arra, hogy a Soros György által is finanszírozott Magyar Narancsba is írogathasson. Ráadásul, elég csak megnézni a Twitter-fiókját, amelyből csak úgy árad az objektivitás.

Ennek fényében nem is annyira meglepő, hogy Dunai tegnap egy akkora – teljes mértékben elfogult – sivalkodásba kezdett Orbán Viktorral és az antiszemitizmussal kapcsolatban, hogy azt gyorsan szemlézte is a The Forward, melyet aligha kell bemutatni a magyar olvasóknak, ugyanis ennek az amerikai-zsidó lapnak adott Vona Gábor nemrég interjút, totálisan balul elsült hanukaköszöntése kapcsán.

Dunai szerint, Orbán Viktor lényegében szélsőjobboldali politizálásba kezdett nemcsak a migránskrízis kapcsán, hanem azzal összefüggésben is, hogy a kormányfő nemrég meg merte említeni a megújult Klebelsberg-kastély ünnepélyes átadásán Horthy Miklóst, aki kinevezte Klebesberg Kúnót, a kiváló közoktatásügyi minisztert.

Emellett Dunai – aki a kiegyensúlyozottság jegyében a balliberális Political Capital elemzőjét, Krekó Pétert szólaltja meg – olyan gondolatoknak ad teret, miszerint az, hogy Orbán Viktor az "etnikai homogenitás" fogalmát merte használni, gyakorlatilag a nácizmusra és a holokausztra utalt. 

Az nyilvánvalóan fel sem merült sem Dunaiban, sem Krekóban, hogy egész Európa - beleértve az európai zsidóságot is - veszélyben van a muzulmán térhódítás miatt, és ennek kontextusában lenne hivatott értelmezni a kormányfő szavait. Ahogyan az sem merült fel az újságíróban, hogy megemlítse, a United Orthodox Congregation of New York zsidó hitközösség közleményben állt ki a magyar miniszterelnök mellett, elutasítva minden antiszemita vádat vele kapcsolatban.

Azonban, ami Dunai manipulatív írását végképp megkoronázza, az nem más, minthogy megpróbálja a csalódott jobbikosokból összeálló Betyársereg politikai mozgalmát összemosni a kormánnyal, csak mert onnan valaki interjút mert adni a Magyar Időknek. 

Még szerencse, hogy a Reuters (is) ilyen kiváló, elfogulatlan szakembereket alkalmaz!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére