Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

A pillanat, mikor Vona Gábor a keresztények helyett a muszlimokat választotta

2018. január 28. 11:48

Másfél évtizede tart a Jobbik vezérének az iszlám vallással folytatott románca.

Az Origo bukkant rá egy korábbi Hetek-cikkre, mely alaposan összefoglalta a meghasonlott Jobbik-vezér és az iszlám vallás kapcsolatát. A lap azt írta, hogy Vona Gábor mindig is kiállt a muszlim érdekek mellett. Emiatt már 2003-ban elfogadta a palesztin nagykövetség egyik munkatársának meghívását és el is látogatott Jemenbe, ahol az arab konferencián beszédet mondott.

Ez időben a Jobbik még nem is létezett, csupán a Jobboldali Ifjúsági Közösség működött. Vona Gábort nem igazán izgatta, hogy a rendezvényt a jemeni Baath Párt rendezte. Akinek ismerős a név, nem véletlen, hiszen ez a párt testvérszervezete az iraki Baath Pártnak, melynek vezetője az iraki diktátor, Szaddám Huszein volt.

A konferencián Vona Gábor egy Izrael-ellenes és a független palesztin államot támogató beszédet mondott.

Vona Gábor már ekkor fittyet hányt a keresztényekre és szimpátiáját az iszlám felé fordította. A Barikád nevű jobbikos lapban például azt írta, hogy "az Egyesült Államok monopolizálta világ remélhetőleg a végóráit éli. Képtelen lesz többfrontos harcra Kínával, Oroszországgal, az Irán vezette muszlim világgal és Latin-Amerikával. Ez utóbbival sokat nem tudunk kezdeni, de az első három felé igenis találnunk kell utat."

Latin-Amerikában él a katolikusok csaknem fele, tehát Vona helyettük inkább a siíta Iránnal barátkozna.

Azonban itt még messze nem ér véget a Jobbik-vezér muszlim-őrülete. Tíz éve, 2008. október 23-án, a szabadság és a forradalom ünnepén mondott beszédében választási megfigyelőket kért a 2009-es EP-választásokra Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnöktől. Az Origo azt írja, hogy az iráni Forradalmi Gárda segítségét is kérte.

Tehát az uniós választásokra Vona egy siíta vallási diktatúrától kért megfigyelőket.

A Jobbik parlamentbe kerülése után létrehozták a IV. Béla-tervet, mely a végsőkig szorgalmazta az iráni és a török kapcsolatokat.

Később, 2011-ben Vonáék tartottak egy béketüntetésnek álcázott antiszemita csődületet, ahol harcosan védték a szíriai kormányt és tiltakoztak az Irán elleni szankciók és a nyugati, Vona szerint "cionista" érdekek érvényesítése ellen. 

A zsidógyűlölet itt még nem ért véget:

  • 2010 őszén egy konferencián Simon Peresz korábbi izraeli vezető „felvásárlási szándékáról" és az izraeli, „ingatlanokkal kapcsolatos bűnügyekről" beszélt, a zsidó államot pedig népirtónak nevezte.
  • 2013-ban Törökországba utazott a pártelnök, amivel a jobbikosokat is meglepte, hiszen az iszlámot az emberiség utolsó reményének nevezte a globalizáció és liberalizmus sötétségében, sőt a kereszténységgel szemben az iszlám hitnek tulajdonított nagyobb közösségi-kohéziós erőt. Vona Törökországban törökül tett hitet Allah mellett. 

A Mandiner hozta nyilvánosságra csütörtökön azt a felvételt, amelyen Vona látható, amint épp muszlim közönsége előtt törökül azt mondja, hogy "Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Allahtól."

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker már olyan súlyos függőségi problémákkal küzd, hogy öltöztetni sem képes önmagát.

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

amerika, london, párizs

Már az ENSZ által támogatott, migránsokat segítő szervezetek munkatársai is szóvá tették, hogy feltűnően sok Európába igyekvő bevándorló bántalmaz szexuálisan kiskorúakat a görög menekülttáborokban, mégsem történik ez ügyben érdemi változás.

Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

kétharmad

Gyurcsány Ferenc a miniszterelnöksége idején még feltűnően udvarolt az akkori macedón kormányfőnek, Nikola Gruevszkinek, aki a napokban kért menedékjogot Magyarországon. A DK elnöke most közönséges bűnözőként beszél a politikusról, aki a hírek szerint számos kényes dolgot tudhat Gyurcsány üzleti birodalmának balkáni nyomulásáról.

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

kinyílott a pitypang

Az ELTE már a gyakorlatban is a balliberális eszmék szócsöve lett, a kormányellenes propaganda beszőtte magát az órák tematikái közé is. Nincs olyan nap, amikor ne hangzana el a "diktatúra" vagy a "rezsim" miatti sivalkodás. Ez lett a BTK.

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

amerika, london, párizs

Az amerikai határ felé tartó 7-10 ezer fős migránskaraván tagjai egymás után ismerik be, hogy igazából nem is menekültek, hanem gazdasági migránsok, és azért akarnak az Egyesült Államokba menni, hogy ott dolgozhassanak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére