Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A norvég bevándorlásügyi miniszternő ízelítőt kapott a migránsok kultúrájából

2017. szeptember 7. 12:58

OSLO, 12:58

Nem túl szerencsésen indult az egyik norvég tv-csatorna vitaműsora, ahol az egyik legradikálisabb helyi szunnita vallási vezetőt hozták össze a bevándorlást és a migránsokat támogató Norvégia migrációügyi miniszternőjével. A stúdióban történtek alapján az állapítható meg, hogy Norvégiában a muszlim bevándorlók fogják a saját kultúrájukba integrálni az őslakos európai és keresztény lakosságot.

Fahad Qureshi, az egyik legellentmondásosabb tevékenységű norvégiai szélsőséges iszlám szervezet alapítója és vezetője, azért volt vendége a norvég VGTV csatornának, hogy egy vitaműsorban Norvégia migrációs és integrációs miniszterével, Sylvi Listhaug asszonnyal találkozzon.

Azonban a beszélgetés meglehetősen rosszul indult, mivel a norvég szunnita muzulmán szervezet vezetője nem volt hajlandó kezet fogni a miniszter asszonnyal a televíziós műsor elején.

Fahad Qureshi nem az a fajta bevándorló, aki kezet fogna egy nővel. Ennek ellenére a norvég integrációügyi miniszternő hajlandó volt belekezdeni a stúdióbeszélgetésbe.

Úgy látszik, hogy a norvég politikusnőt nem zavarta, hogy a Norvégia-szerte iszlamista csoportokat működtető Qureshi úr messzemenően nem ért egyet a nők egyenjogúságának európai gondolatával. 

Nem a norvég Progress párt vezetője, Sylvi Listhaug volt az első nő, akit a szunnita muzulmán vallási vezető lekezelő bánásmódban részesített. Közismert tény, hogy iszlamista szervezetének nyilvános rendezvényein a nők csak a férfiaktól elkülönítve vehetnek részt. 

Qureshi és szélsőséges szunnita iszlamista mozgalma, az Iszlám Hálózat egyébként Norvégiában és más európai országokban is sok esetben felháborodást, de minimum vitákat szított.

A szervezet elsősorban a diákokat célozza meg annak érdekében, hogy a köreikben az iszlámot népszerűsítse, illetve hogy úgymond  megoldja a "félreértéseket".

Az Iszlám Hálózat vezetője – egyik hírhedtté vált korábbi botránya alkalmával – teátrálisan széttépte a francia Charlie Hebdo című magazin egy példányát. Qureshi ezt azért tette a lap szerkesztőségét ért gyilkos terrortámadás után, mert bár ő elítéli a támadást, de ugyanakkor úgy véli, hogy az újságírók megsértették Mohamed prófétát azzal, hogy kigúnyolták.

Qureshi szélsőséges nézeteivel kapcsolatosan érdekes ismeretekre tehet szert az, aki megtekinti az iszlámról szóló videóanyagait, amelyekben például többek között amellett érvel (Norvégiában), hogy a házasságtörést elkövető nők megkövezés útján való megölése helyénvaló és követendő vallási előírás. 

Nem csak Norvégiában okoz gondot, hogy az iszlámhívő bevándorlók nem akarnak – a kézfogás által szimbolizált – európai civilizációba integrálódni. Svájcban a bázeli kanton hatóságai bírságot róttak ki azoknak a muzulmán tanulóknak a szüleire, akik vallási okokból megtagadták a kézfogást a női pedagógusokkal. A bírság kiszabását a következőkkel indokolták: "a közérdek a férfiak és nők közötti egyenlősége és a külföldiek beilleszkedése szempontjából jelentősen meghaladja a diákok lelkiismereti szabadságát (vallásszabadság)".  

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit adófizetők 2 millió fontjába kerül a szélsőséges imám védelme

A brit adófizetők 2 millió fontjába kerül a szélsőséges imám védelme

amerika, london, párizs

A brit hatóságok körülbelül kétmillió fontot fordítanak a hírhedt szélsőséges, Anjem Choudary hitszónok védelmére. A pakisztáni származású férfit a héten idő előtt kiengedték a börtönből, de további ellenőrzésére fokozott óvintézkedésekkel készülnek.

Úgy tűnik, hogy ma az Iszlám Állam lecsapott Kölnben

Rendőri akcióval véget ért a túszejtés a németországi Kölnben hétfő délután, az elkövető súlyosan megsebesült.

Miközben az illetékesek a homokba dugják a fejüket, a börtönökben egyre többen radikalizálódnak

A brit igazságügyi minisztérium megakadályozta egy tanulmány elkészítését, amely azt vizsgálta volna, hogy az elítéltek miért térnek át az iszlámra olyan nagy számban a nagy-britanniai börtönökben. A tanulmány azért is lett volna fontos, mert nemcsak az iszlám hitre térők száma növekedett meg, hanem kiugróan sokan radikalizálódnak is a szigetország büntetés-végrehajtási intézményeiben.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A hétfő legfontosabb hírei egy helyen.

Bezzegrománia: tavaly naponta 600 román hagyta el a saját hazáját

Bezzegrománia: tavaly naponta 600 román hagyta el a saját hazáját

amerika, london, párizs

A vágyvezérelt baloldali újságírók hetente tolnak egy bezzegromániát, de általában elhallgatják, hogy az ország a társadalmi és a politikai csőd szélén táncol, a gazdasága romokban hever, a politikai vezetése pedig csupán Brüsszel és Washington helytartójaként működik.

Győzni kell az észtek ellen, hogy legyen miért számolgatni

Győzni kell az észtek ellen, hogy legyen miért számolgatni

hajrá, magyarok!

Hétfőn este Tallinnban lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában.

"Ez a nemzedék gonosz nemzedék"

"Ez a nemzedék gonosz nemzedék"

szabad vasárnap

Tizenkét évvel ezelőtt, 2006. október 15-én verték halálra Szögi Lajos tiszavasvári tanárembert.

Kubatov Gábor: milliárdokat keresett az állam a Groupama Aréna felépítésén

Kubatov Gábor: milliárdokat keresett az állam a Groupama Aréna felépítésén

kétharmad

Gyakorlatilag ingyen felépült egy csodaszép és modern stadion. Ráadásul még pénzt is keresett a beruházásokon az állam - jelentette ki a Ferencváros elnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére