Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A norvég bevándorlásügyi miniszternő ízelítőt kapott a migránsok kultúrájából

2017. szeptember 7. 12:58

OSLO, 12:58

Nem túl szerencsésen indult az egyik norvég tv-csatorna vitaműsora, ahol az egyik legradikálisabb helyi szunnita vallási vezetőt hozták össze a bevándorlást és a migránsokat támogató Norvégia migrációügyi miniszternőjével. A stúdióban történtek alapján az állapítható meg, hogy Norvégiában a muszlim bevándorlók fogják a saját kultúrájukba integrálni az őslakos európai és keresztény lakosságot.

Fahad Qureshi, az egyik legellentmondásosabb tevékenységű norvégiai szélsőséges iszlám szervezet alapítója és vezetője, azért volt vendége a norvég VGTV csatornának, hogy egy vitaműsorban Norvégia migrációs és integrációs miniszterével, Sylvi Listhaug asszonnyal találkozzon.

Azonban a beszélgetés meglehetősen rosszul indult, mivel a norvég szunnita muzulmán szervezet vezetője nem volt hajlandó kezet fogni a miniszter asszonnyal a televíziós műsor elején.

Fahad Qureshi nem az a fajta bevándorló, aki kezet fogna egy nővel. Ennek ellenére a norvég integrációügyi miniszternő hajlandó volt belekezdeni a stúdióbeszélgetésbe.

Úgy látszik, hogy a norvég politikusnőt nem zavarta, hogy a Norvégia-szerte iszlamista csoportokat működtető Qureshi úr messzemenően nem ért egyet a nők egyenjogúságának európai gondolatával. 

Nem a norvég Progress párt vezetője, Sylvi Listhaug volt az első nő, akit a szunnita muzulmán vallási vezető lekezelő bánásmódban részesített. Közismert tény, hogy iszlamista szervezetének nyilvános rendezvényein a nők csak a férfiaktól elkülönítve vehetnek részt. 

Qureshi és szélsőséges szunnita iszlamista mozgalma, az Iszlám Hálózat egyébként Norvégiában és más európai országokban is sok esetben felháborodást, de minimum vitákat szított.

A szervezet elsősorban a diákokat célozza meg annak érdekében, hogy a köreikben az iszlámot népszerűsítse, illetve hogy úgymond  megoldja a "félreértéseket".

Az Iszlám Hálózat vezetője – egyik hírhedtté vált korábbi botránya alkalmával – teátrálisan széttépte a francia Charlie Hebdo című magazin egy példányát. Qureshi ezt azért tette a lap szerkesztőségét ért gyilkos terrortámadás után, mert bár ő elítéli a támadást, de ugyanakkor úgy véli, hogy az újságírók megsértették Mohamed prófétát azzal, hogy kigúnyolták.

Qureshi szélsőséges nézeteivel kapcsolatosan érdekes ismeretekre tehet szert az, aki megtekinti az iszlámról szóló videóanyagait, amelyekben például többek között amellett érvel (Norvégiában), hogy a házasságtörést elkövető nők megkövezés útján való megölése helyénvaló és követendő vallási előírás. 

Nem csak Norvégiában okoz gondot, hogy az iszlámhívő bevándorlók nem akarnak – a kézfogás által szimbolizált – európai civilizációba integrálódni. Svájcban a bázeli kanton hatóságai bírságot róttak ki azoknak a muzulmán tanulóknak a szüleire, akik vallási okokból megtagadták a kézfogást a női pedagógusokkal. A bírság kiszabását a következőkkel indokolták: "a közérdek a férfiak és nők közötti egyenlősége és a külföldiek beilleszkedése szempontjából jelentősen meghaladja a diákok lelkiismereti szabadságát (vallásszabadság)".  

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Fidesz a legnépszerűbb párt a fiatalok között

A Fidesz a legnépszerűbb párt a fiatalok között

kétharmad

A Medián felmérése szerint a fiatalok között is a Fidesz a messze legnépszerűbb párt. A többi ellenzéki párthoz képest pedig felülreprezentált a Momentum.

Salvini nem tököl: egyre több migránst küld haza Olaszország

Salvini nem tököl: egyre több migránst küld haza Olaszország

amerika, london, párizs

Az olasz belügyminiszter nemcsak beszél, hanem cselekszik is.

Soros György "az egyetlen magánszemély, aki saját külpolitikát épít"

Soros György "az egyetlen magánszemély, aki saját külpolitikát épít"

amerika, london, párizs

Emiatt pedig egyből meg is választotta a Financial Times az "év emberének".

Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.

Az ELTE BTK dékánja: állami egyetem ne politizáljon, a tanóra nem erre való

Az ELTE BTK dékánja: állami egyetem ne politizáljon, a tanóra nem erre való

kétharmad

Egy állami egyetemnek politikailag semlegesnek kell lennie az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának (ELTE BTK) dékánja szerint, aki erről a Magyar Idők szerdai számában megjelent interjújában beszélt.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai nap.

A Belügyminisztérium alaposan helyretette a Soros-féle Amnesty Internationalt

Közleményben reagált a Belügyminisztérium a vandálokat védő Amnesty International kifogásaira.

Dán miniszter a migránsoknak: menjetek haza és építsétek a saját országotokat

Dán miniszter a migránsoknak: menjetek haza és építsétek a saját országotokat

amerika, london, párizs

A dán bevándorlásügyi miniszternek, Inger Stojbergnek határozott üzenete van az országában tartózkodó szomáliai migránsoknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére