Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

A nézők kiakadtak, mivel a híresen objektív BBC nem közvetítette a manchesteri terrortámadás emlékkoncertjét

2017. szeptember 10. 13:58

Óriási a felháborodás a britek körében, ugyanis a közszolgálati adó nem adta a manchesteri terrortámadás utáni első emlékkoncertet, helyette egy komolyzenei fesztiválról sugároztak.

A májusi, 22 halálos áldozattal járó terrortámadás óta először nyitott ki a Manchester Arena, ahol egy adománykoncertet rendeztek meg. A We Are Manchester nevű előadást azzal a céllal tartották, hogy a befolyt bevételből a túlélők gyógyulását támogassák.

Salman Abedi a támadás előtt pár nappal.

Fotó: AFP

Bár a szervezők egy nagyszabású show-t szerveztek neves fellépőkkel, a brit közszolgálati adó, a BBC úgy döntött, hogy nem sugározza a koncertet. Dühös bejegyzések százai lepték el a csatorna közösségi oldalait, tízezrek nézték volna élőben az emlékkoncertet, amelyre amúgy 14 000 ember vett jegyet.

Egy vicc, hogy a koncertet nem adja a BBC"

– írta egyikük. 

Egy másikuk amiatt háborodott, hogy az emlékkoncert helyett a Proms nevű komolyzenei fesztiválról közvetítettek, amit az utóbbi időkben alig néznek már. 

A manchesteri koncertet Andy Burnham polgármester nyitotta meg azzal, hogy felolvasta a 22 halálos áldozat nevét. Az iszlamista terrortámadás következtében elhunytak rokonai is a lelátókon voltak, akiket a közönség hatalmas ovációval köszöntött. 

A robbantás egyik sérültje.

Május 22-én Ariana Grande koncertje alatt a líbiai Salman Abedi a testére felszerelt robbanószerkezettel a csarnokban felrobbantotta magát. A detonáció következtében a halálos áldozatok mellett több százan sérültek meg. 

Az épületben keletkezett károkat helyreállították. A terrortámadás óta több biztonsági intézkedést is bevezettek a koncertteremben. Azon kívül, hogy bekamerázták az egész arénát, a koncertekre a továbbiakban tilos bevinni hátizsákokat. 

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Kunhalmi megint nem bírta ki könnyek nélkül

Az emeszpés celeb-politikus annyira sajnálja, hogy az MSZP átengedte Horváth Imre, újpesti politikus helyét a DK-nak, hogy könnyek között panaszkodott az ATV reggeli műsorában.

Soros coming outja

Soros coming outja

piszkostizenkettő

Soros György kijött a fényre. Soros György bátor.

Így jobbikosították a Magyar Nemzetet

Így jobbikosították a Magyar Nemzetet

közeleg a tél

Simicska Lajos médiabirodalma teljes gőzzel ráfordult a kampányra. A Magyar Nemzet irányítását átvevő Schlecht Csaba ennek a legékesebb bizonyítéka. A szerkesztőségünkbe eljuttatott belső iratok alapján a Magyar Nemzetben elég nagy a fejetlenség, a káosz és a bizonytalanság.

Totális káosz a tyúkólban: mellébeszélnek a Jobbikban

Totális káosz a tyúkólban: mellébeszélnek a Jobbikban

kinyílott a pitypang

Van egy kis disszonancia a pártelnök, Vona Gábor és az elnökhelyettes, Toroczkai László között.

A spanyol kormányt ostorozzák a civil szervezetek a migránsok miatt

A spanyol kormányt ostorozzák a civil szervezetek a migránsok miatt

amerika, london, párizs

A spanyol kormány kénytelen volt a hirtelen érkezett ezer migráns közül többeket az újonnan épített, használatlan börtönben elhelyezni, ami miatt a civil szervezetek egyből kiakadtak, azt hangoztatván, hogy igazságtalanul kriminalizálják a migránsokat.

Szétszedték a követői Soros Györgyöt a Twitteren

Szétszedték a követői Soros Györgyöt a Twitteren

kinyílott a pitypang

Miután Soros György megmutatta az arcát és nyilatkozatával eloszlatott minden kétséget afelől, hogy a kormány esetleg egy fantom ellen küzdött volna ezidáig, a Twitteren lévő követői alaposan nekimentek, számonkérve a nemzetállamokat támadó, a migrációt pedig elősegítő vízióit.

Egy volt tag fedi fel a szcientológusok ármánykodásait

Egy volt tag fedi fel a szcientológusok ármánykodásait

közeleg a tél

Bonyai Péter 10 évig volt a szcientológus szekta tagja. Azonban idővel morálisan vállalhatatlanná vált számára a pénzéhes közösség.

Erős bejelentéssel robbant be a UKIP új vezetője

Henry Bolton szó szerint bármit megtesz a párt vezetéséért.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére