Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

A nézők kiakadtak, mivel a híresen objektív BBC nem közvetítette a manchesteri terrortámadás emlékkoncertjét

2017. szeptember 10. 13:58

Óriási a felháborodás a britek körében, ugyanis a közszolgálati adó nem adta a manchesteri terrortámadás utáni első emlékkoncertet, helyette egy komolyzenei fesztiválról sugároztak.

A májusi, 22 halálos áldozattal járó terrortámadás óta először nyitott ki a Manchester Arena, ahol egy adománykoncertet rendeztek meg. A We Are Manchester nevű előadást azzal a céllal tartották, hogy a befolyt bevételből a túlélők gyógyulását támogassák.

Salman Abedi a támadás előtt pár nappal.

Fotó: AFP

Bár a szervezők egy nagyszabású show-t szerveztek neves fellépőkkel, a brit közszolgálati adó, a BBC úgy döntött, hogy nem sugározza a koncertet. Dühös bejegyzések százai lepték el a csatorna közösségi oldalait, tízezrek nézték volna élőben az emlékkoncertet, amelyre amúgy 14 000 ember vett jegyet.

Egy vicc, hogy a koncertet nem adja a BBC"

– írta egyikük. 

Egy másikuk amiatt háborodott, hogy az emlékkoncert helyett a Proms nevű komolyzenei fesztiválról közvetítettek, amit az utóbbi időkben alig néznek már. 

A manchesteri koncertet Andy Burnham polgármester nyitotta meg azzal, hogy felolvasta a 22 halálos áldozat nevét. Az iszlamista terrortámadás következtében elhunytak rokonai is a lelátókon voltak, akiket a közönség hatalmas ovációval köszöntött. 

A robbantás egyik sérültje.

Május 22-én Ariana Grande koncertje alatt a líbiai Salman Abedi a testére felszerelt robbanószerkezettel a csarnokban felrobbantotta magát. A detonáció következtében a halálos áldozatok mellett több százan sérültek meg. 

Az épületben keletkezett károkat helyreállították. A terrortámadás óta több biztonsági intézkedést is bevezettek a koncertteremben. Azon kívül, hogy bekamerázták az egész arénát, a koncertekre a továbbiakban tilos bevinni hátizsákokat. 

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

amerika, london, párizs

A Soros szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

Kiderült, hogy honnan származnak az Árpád-házi királyok

Azonosította az Árpád-ház férfi tagjaira jellemző DNS-t III. Béla király csontmaradványaiból az Országos Onkológiai Intézet vezette nemzetközi kutatócsoport, s kiderült, hogy az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek - nyilatkozta Kásler Miklós professzor, az intézet vezetője a szerdai Magyar Időkben.

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok kivételével a világszervezet tagállamai kedden megkezdték a tárgyalásokat az ENSZ migrációs egyezményének tervezetéről New Yorkban.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

szabad vasárnap

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztaná a román hatóságokat az Elie Wiesel Intézet, mivel Romániában még mindig háborús bűnösként tartják nyilván a magyar írót.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére