Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
889
 
 
 
 

A multikulturálatlanság és liberális szóvirágai

Olvasói vélemény | szerző: K.P.

2018. február 14. 12:00

Damoklész kardjaként lebeg a multikulturális nyitott társadalom lidérce kontinensünk keleti féltekéje fölött.

Ezúttal – az elmúlt évszázadoktól eltérően – nem köztörvényes bűnözőkből lett népirtó tömeggyilkosok, birodalmi vezérek, hadurak, cárok törnek ránk félelmetes, állig felfegyverzett hadseregeikkel nyílt háborúban. Hanem korrupt, a multinacionális nagyvállalatok, a nemzetközi bankárvilág, plutokrata oligarchák által megvásárolt politikusok, újságírók, hivatalnokok, ügynökségek jól szervezett és összehangolt nemzetközi szövevénye fonja körénk alattomos hálóját, és gyűjtik maguk köré az élelmes hazugok a naiv, ingatag, könnyen befolyásolható gyenge jellemeket. Valahogy úgy, ahogy egy múlt századi politikus fogalmazott:

Az emberek ostobák, hiszékenyek, és csak arra valók, hogy fantaszták és politikai zsonglőrök rászedjék őket."

Így önsorsrontóink "demokratikus" úton választhatják meg a saját sírásóikat. Álljon itt előttünk, hogyan vélekedett erről a jelenségről egy másik szakértő, Vilfredo Pareto olasz szociológus 1903-ban:

Az olyan hamis mítoszok, mint emberiség, demokrácia, egyenlőség, haladás, szabadság, népakarat, stb. csak az örök értékek és igazságok helyettesítésére hivatottak. Az egyenlőség eszméje képtelenség, és minden egyenlősdi ideológia csupán képmutató felforgató eszköz azok közvetlen érdekeinek a szolgálatában, akik ki akarják magukat vonni a rájuk kényszerített egyenlőtlenségek alól, és más egyenlőtlenségeket akarnak létrehozni a saját javukra. Az állítólagos népakarat csak illúzió, mert az általános választójog ellenére valójában mindig is egy oligarcha kormányoz, kénye-kedve szerinti kifejezést adva a népakaratnak. Ezzel függ össze korszakunk sajátos gondolati szabadsága is, amely csak az önkényesen népboldogítónak minősített eszmék hirdetőinek jár, "reakciós" ellenfeleiknek nem.

Minél nagyobb a kavarodás, annál könnyebb az uralkodás – foglalhatnánk össze rövid tömörséggel a nyílt társadalom lényegét, az anarchiába, züllésbe, bűnözésbe, kábítószerbe, homoszexualitásba vezető neoliberális utat. Nyitott még minden egyéb devianciára, mentális degenerációra, szexuális aberráltságra, perverziókra, természet-, nemzet-, család-, és vallásellenességre, hagyományos értékek tagadására, bel- és külföldi lumpenélősdiek bőkezű segélyezésére, és ezzel választópolgárként való megvásárlására.

Az új gyarmatosítók fegyverzete nem fizikális, hanem verbális, azaz száj- és szellemi terrorral, agymosó propagandával igyekeznek az alattvalónak kiszemelt választókat maguk mögé sorakoztatni, kényszeríteni.

Az (anarcho)liberális beszéd és retorika a kaleidoszkóphoz hasonló, csak itt nem félmaroknyi színes üvegcserepet, hanem néhány tucatnyi előregyártott sztereotip kifejezést és jelzős szerkezetet kavarnak, forgatnak végtelen számú variánssá.

Belőlük válogattam össze néhányat – egyfelől, hogy egyenes beszédre átfordítsam, másfelől, hogy talán eddig nem hallott szempontok alapján elemezzem és feltárjam a liberális anomáliákat (rossz idegen kifejezéssel rendellenességeket).

Mottó: Nemcsak egy félig üres csésze egyenlő egy félig teli csészével, hanem egy féligazság is egy félhazugsággal.

Kezdjük az embercsempész(et) fogalmával. Soros sajtója és a karámjába befogott politikusok szerint ők nem mások, mint a szerencsétlen, kiszolgáltatott menekültek vámszedői, a migránsválság fő előidézői és legfőbb bűnösei.

Válasszuk ketté ezt az összetett szót. Második tagja szabadidejében, mikor éppen nincs fuvarja, ugyanolyan szimpla magánszemély, mint bárki más. Itt lépnek be a "kettőn áll a vásár" és a "nemcsak az a bűnös, aki lop, hanem az is, aki a zsákot tartja" közmondások. Abból kell kiindulni, hogy a csempész tevékenységét egészen bizonyosan nem szociális vagy karitatív alapon végzi, azaz a csempésszé válásához – a bérgyilkossághoz és a korrupcióhoz hasonlóan – szüksége van társtettesi minőségben egy felbérlő megbízóra. Ez a felbujtó, a bűncselekmény kezdeményezője nem más, mint maga az ember, a balkáni, afroázsiai lumpenmigráns, így itt a kör be is zárult.

Hallott már róla valaki, hogy ezért jogi eljárásban bűnrészesség címén megvádoltak és felelősségre vontak akárkit, bárkit?

A liberális propagandagépezet és aneszteziológia egyik fő taktikai eleme menekültügyben az érzelmeket, ösztönöket célba vevő teátrális szánalomkeltés, sajnáltatás a gyerekkártya gyakori kijátszásával.

A gyermekek mentése és oltalmazása (értsd: Afrikából és Ázsiából Európába) című műsorukhoz kapóra jött, hogy egy közel-keleti és a Földközi-tengerbe fulladt kiskorú tetemét partra vetette a víz. Mint karmesteri pálcára harsant fel a fájdalmas jajkiáltás, és hozzá kánonban a Soros-kórus, bűntudatot és felelősségvállalást szuggerálva, sulykolva, majd szolidaritást követelve az öreg földrész lakóitól, és az esemény ürügyén gyorsított eljárással még több fiatalkorú beengedését. (Fiatalkorú, aki annak vallja magát, mind január elsején születtek, útleveleiket elvesztik, mobiltelefonjaikat megőrzik.)

Vajon indokolt-e részünkről ilyen szerető és féltő gondoskodás, mikor a saját szüleik és családjuk, a saját nemzetük is csak amolyan fogyóeszközként és vágóállatként tekint rájuk?

Mert ha nem, akkor miért engedik őket egyedül világgá menni? Miért küldik őket robbanóanyagokkal megrakva öngyilkos merénylőnek? Miért küldik őket gyerekkatonaként a harcterekre? Miért indulnak velük zsúfolt, rozoga gumicsónakokon életveszélyes tengeri utakra? Miért használják élő pajzsként, miért dobálják át őket határkerítéseken mint egy kapcarongyot (pl. a röszkei ostromnál)?

Hallott már valaki minderre egyenes és világos liberális választ?

Fiataljaink gálánsan honorálták a tágas lakást, a bőkezű apanázst és az ingyenélést. Gettótöltelékként a no-go zónák népes táborát gyarapítják, és utánpótlásai a lumpenbűnözők, drogterjesztők, szalafisták, dzsihadisták meg a saríarendőrök siserehadának. Megszámlálhatatlan köztörvényes bűncselekmény fűződik Nyugat-Európában az újonnan érkezett "fiatalok" nevéhez, de legfájóbbak a halálos áldozatokat követelő orvtámadások.

Néhány pszichológus, szociológus meg filozófus már megtalálta a hátteret, és legyártotta a mentegető alibiindokokat a barbár gyilkosságok kiszájalására, árnyalására, tompítására. Az elidegenedés, a család hiánya, a magányosság felelős mindenért meg a kirekesztés, amely nem más, mint a társadalmon kívül élés okainak a társadalomra fogása.

Valahogy úgy magyarázzák ezt a fogalmat, mint a Hofi-féle kapus az elveszített meccset, miszerint "a kapu volt mindennek az oka, az a hülye akác, az". Vajon a saját hazájukban (Szíria, Irak, Jemen, Afganisztán, Indonézia stb.) is ezért mindennaposak a robbantásos merényletek? Vajon bánatukban és fájdalmukban gyilkolják és üldözik el ugyanezek lakhelyeikről a keresztényeket és gyújtják fel templomaikat?

A Közel-Keleten főállásban a zsidók, másodállásban a keresztények, harmadállásban egymás ellen hadakoznak. Mianmarban (a volt Burmában), ahol nincsenek se zsidók, se keresztények, ott a buddhistákkal kezdtek ki a szokványos terrorista módszereikkel, de alaposan elszámolták magukat. Szánalmas, gerinctelen, ideggyenge, képmutató, bürokrata, tehetetlen, szájjárti baloldali és áljobboldali polgári politikusok, jóléti idióták, skandináv humánpuhány lelkipacalok helyett olyan valódi vezetőkkel kerültek szembe, akiket nem bénítottak ostoba dogmák, gyáva gátlások tehetetlen béklyóba, és örök békét kínáltak a békétleneknek. Ők is nyitott határokban gondolkodtak, csak éppen fordított irányba.

Hallott már valaki olyan nyugat-európai politikusról, aki mindezt merte nyíltan helyeselni?

Nem, sőt hálózati terjesztésre kiadták a még fennálló migráns-akadálypályák letarolására irányuló Falak helyett hidakat! központilag előregyártott propagandaszlogent, mely sóhajos ábrándból vált lidérces valósággá: miután a szabadtéri rendezvények köré emelt falakon védenceik már nem tudtak gépjárműveikkel áttörni és a tömegbe hajtani, helyette célpontnak a hidakat választották.

De maradjunk még az afroázsiai belharcoknál. A nemzetből genderzetet formálni akarók már erre is létrehozták sztereotip kliséjüket Háború sújtotta övezet címen, a "menekült" kifejezéshez a szűk látókörű, saját fejjel nem gondolkodó konzumválasztóknak kiegészítő adalékként társított magyarázatot, mely a háborút külső okként, természeti csapásként igyekszik beállítani, elhallgatva, hogy arról az ott lakó népek békétlenségük és elvakult barbár agresszivitásuk miatt saját maguk tehetnek, és azok etnikai, vallási, törzsi stb. alapon – változó intenzitással – évszázadok óta folynak, és behordva Európába itt folytatódnak.

Folytatódnak, mert az evőeszközt nem használó, a fogkefét és az angol WC-t sznob, nyugati csökevényeknek tekintő körökben a párbeszéd és a pluralista véleményütköztetés késekkel és botokkal történik, gyakran halálos kimenetellel.

Hallotta már valaki, hogy ennek hatására néhány emberi jognak álcázott gyenge idegrendszer rasszizmust kiáltott?

Nem, mert ez csak akkor lehetséges, ha az elkeseredett őshonos lakosság tehetetlen dühében Molotov-koktélokat dobál közéjük. Nem, mert sajátos felfogásuk szerint: fehérek ölhetnek fehéreket. Feketék ölhetnek feketéket. Feketék ölhetnek fehéreket. Ha fehérek feketékre rossz szemmel néznek vagy megjegyzést tesznek, hisztérikus rohamot, traumás sokkot kapva tomboló dühhel vetik magukat az illető(k)re, sajtójukat fellármázva és ráuszítva.

Maga a multikulturális társadalom régebbi formáció, mint sokan gondolják. Elődje még az 1910-es években fogant meg egy Uljanov nevű ember fejében, később az 1920-as években lenini nemzetiségpolitika néven vált gyakorlattá. Lényege, hogy különböző népeket erőszakkal tömörítenek egy társadalomba, majd a nemzeti önérzet és öntudat (mai liberális nyelvezettel populizmus) néhány évtized, illetve generáció után fokozatosan elhal. A bolsevik puccsisták, akárcsak napjaink liberáns harsányai (közös gyűjtőnéven haladó erők) mélyen alábecsülték az emberiség egyik legalapvetőbb ösztönét, mely 1991–93-ban palackba zárt szellemként tört elő, látványos csőddel omlasztva össze a Szovjetuniót, Csehszlovákiát és Jugoszláviát, bizonyítva, hogy Kelet-Európában még a kvázi azonos nyelvet beszélő, azonos vallású, azonos kultúrájú emberek sem akarnak mindenhol egy közösségben élni.

Logikus kérdésként merül fel a Brüsszelből papoló, képmutató koholmányaikkal kioktató farizeusok felé, hogy ilyen előzmények után a régióban (rossz idegen kifejezéssel térségben) hogyan képzelik el a gyökeresen eltérő szokású kulturálatlan tömegek integrációját?

És ezeknek a tömegeknek van-e végük? Nincs és nem is lesz, mert a modern, felvilágosult, haladó szellemiségek a problémát minduntalan csak az idegi gyengeséggel és a képmutatással, hazudozással akarják orvosolni.

Hallottak róla, hogy tényleges és egyedüli megoldásként valaki a családtervezést ajánlotta? (Nem rasszizmus, mert a kínaiak már sikerrel alkalmazták.) Természetesen nem.

Csak nagy ritkán akadt egy-egy gerinces lény, aki ki merte mondani a nyers valóságot. Mint például Thomas Malthus (libsiknek Mumus) angol pap-közgazdász, aki megjósolta még 1798(!)-ban, hogy míg a világ élelmiszerkészlete a számtani, addig a népességnövekedés a mértani haladvány arányában fog növekedni, és ilyenkor beindul a gépezet, a természet szelekciója. A neuraszténiás-anarcholiberális szempontból idegtépő tézisekért meg is kapta érte a magukat morális és etikai pallosjoggal felruházottnak vélőktől a "reakciós" és "tudománytalan" megbélyegző jelzőket.

Számos holdkóros liberrált észlény álmodozik róla, hogy ha felfuttatják bolygónk élelmiszer-termelését – legutolsó ötletként algákkal –, akkor megoldják a harmadik világ minden gondját.

A sakkjáték atyja cserébe búzát kért találmányáért, szintén a mértani haladvány szerint, kockánként emelkedő számban (1,2,4,8,16....). Hamar kiderült, hogy a tábla hatvannegyedik kockájához érve már annyi búza kellene, amennyi nem terem a Földön. Hasonlóképpen a minden afroázsiai igényt kielégítő volumenű és tömegű élelmiszer meg alga nincs az egész földkerekségen, mert akkor egy afrikai család nem nyolc, hanem tizenkét tagú lenne, humanistáink pedig ugyanott állnának, ahol a part szakad.

Csak arról feledkeznek meg a nagyvárosi elefántcsonttornyokban tollszárakat napszámba rágó lilagőzösék, hogy a mennyiségi élelmezés legfeljebb kecskék, juhok, kocák tartásához elégséges feltétel. Az emberi élethez tiszta víz, elvezetésére csatornázás + szennyvíztisztítás, egészségügy, oktatás, kőépületi lakások, stb. kellenek. Mindennek finanszírozására viszont már a Dáriusz–Krőzus–Mágnás Miska-konzorcium sem volna képes.

Nem volna, mert a fejlődő (értsd: fejletlen) országok az eddig kapott segélymilliárdokat lyukas vödörként, feneketlen katlanként nyelték el, és fordították szélhámosok, ekonóm kretének gazdaságélénkítés és beruházások helyett korrupcióra, személyes kiadásokra, herdálásokra, kótyavetyélésekre és egyéb pazarlásokra.

Más puha lelkületű holdkórosok a fertőző betegségek és járványok leküzdésében vélnek üdvözítő végmegoldást az inkriminált térségek összes bajára. Brit tudósok állítólag már fel is fedezték a valamennyi vírus és baktérium ellen védő univerzális oltóanyagot.

Szívből gratulálunk, mert ezek után már csak a törzsi háborúk elleni vakcinát kell kifejleszteni.

Forrásmunkák jegyzéke:

LIBERÁLIS ÉRTELMEZŐ SZÓTÁR ÉS KISLEXIKON

Második bővített, átdolgozott kiadás

Ui.: A Nagykörúton inneni hozzászólók részéről – mielőtt idegorvoshoz küldi őket gyógyszerészük – jöhet a szélsőbaloldali fasisztázás, anarcholiberális rasszistázás, pipiskedő, finnyás fanyalgás, neuraszténiás, nyúlnyálas értelmiségi nyafogás, képmutató kispolgári moralizálás.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A magyarok többsége nem dőlt be a Soros-Sargentini-jelentésnek

A magyarok többsége nem dőlt be a Soros-Sargentini-jelentésnek

kétharmad

A magyarok többsége nem ért egyet a Sargentini-jelentés elfogadásával - derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Németország az otthonuk, Törökország a hazájuk

Németország az otthonuk, Törökország a hazájuk

amerika, london, párizs

Erdogan a hétvégén Németországba látogat. Az ott élő törökök többsége úgy érzi, ők a török kormány alá tartoznak, az ő elnökük Erdogan.

Nem fogod kitalálni, hogy melyik Kunhalmi Ágnes kedvenc hónapja!

Talán a szeptember? Esetleg a május? Vagy a (vörös) október? Egyik sem!

Egyenlőbbek az egyenlőknél

Egyenlőbbek az egyenlőknél

kétharmad

Vasárnap hivatalosan is párttá alakult a Migration Aid. A nyíltan bevándorlást segítő szervezetnek ezen lépésével egyetlen célja van, el akarja kerülni a migrációt támogató szervezetekre kirótt különadó befizetését. Így trükköznek Soros György emberei Magyarországon.

Macron kultuszminisztere érti az idők szavát: túl sok a férfi a filmekben

Macron kultuszminisztere érti az idők szavát: túl sok a férfi a filmekben

piszkostizenkettő

A genderterror most a francia filmeket támadja. Addig sem kell a migrációval, a terrorizmussal és a munkanélküliséggel foglalkozniuk.

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

amerika, london, párizs

Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szerint egy beépített ukrán határőr készítette azt a felvételt, amely az elsődleges muníciót szolgáltatta a kárpátaljai magyarok ellen zajló boszorkányüldözéshez.

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

kétharmad

Október második hetében már az Országgyűlés plenáris ülése elé kerülhet a Soros-Sargentini-jelentést elutasító kormánypárti határozati javaslat. Orbán Viktor személyes levélben köszönte meg azoknak az EP-képviselőknek a támogatását, akik kiálltak Magyarország mellett.

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

amerika, london, párizs

Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök felszólította kedden az ENSZ-t, hogy találjon megoldásokat az arab világ konfliktusaira, mert a világszervezet hiányosságai ártanak a belé vetett bizalomnak. Az ENSZ azonban a valódi konfliktusok megoldása helyett a bevándorlás megszervezésével van elfoglalva.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére