Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Momentumnak tövig benyaló Magyar Narancs most mea culpázott

2017. augusztus 18. 16:28

A balliberálisok Kuruc.infójaként emlegetett Magyar Narancs elengedte a Momentum kezét, habár korábban négyszer is címlapon reklámozta az ifjú pártot, mára már teljes a kiábrándultság és a csalódottság a lapnál.

A Magyar Narancs – minden balliberális formáció anyalapja – a tegnapi naptól elfordult a Momentum Mozgalomtól, noha korábban négyszer is címlapon hozta azt.

A csütörtöki lapszámban a Magyar Narancs egy szerkesztőségi cikkben ment neki a korábban agyonajnározott Momentumnak.

A minden szempontból baljós "Egyedül" címet viselő vezércikkben a MaNcs teljesen kiírta Fegyőrék alakulatát a nyugati értelemben vett haladó, felvilágosult, Orbán-fóbiában szenvedő ellenzékiek táborából. Ha két lépést teszünk hátrafelé, és kellően nagy történelmi távlatból szemléljük a baloldal Kuruc.infójának a mostani döntését, akkor megállapíthatjuk, hogy ezzel egyedül a Momentum járt jól, hiszen a lap 2014-ben ugyancsak egy szerkesztőségi cikkben állt ki Mesterházy Attila mellett. Mesterházy legnagyobb bánatára.

A Momentum legnagyobb propagandalapjaként tevékenykedő Magyar Narancs eddig összesen négyszer rakta címlapra azt a formációt, amelyről most a következőt írja:

Annak részletezésébe, hogy a Momentum valójában micsoda és mit akar, sajnos nem áll módunkban belemenni, értjük ezalatt azt, hogy fogalmunk sincs arról, hogy mi ez az új formáció.

Majd így folytatják:

A Momentumról alig tudunk valamit, valamiféle centrista izének néz ki, de ezen kívül se kép, se hang, és ez speciel elég lehangoló.”

Tehát az a Magyar Narancs, amely nem mellesleg sajtótermékként és újságként tekint önmagára, négy bérelt címlap után kijelenti, nem tudja, hogy mi fán terem a Momentum. Majd sajnálkozva megjegyzik, hogy a momentumos srácok nem fürödnek eléggé az Orbán-gyűlöletben, ezért fájó szívvel elengedik a kezüket.

Ha létezik a baloldalon a vágyvezérelt újságírás, akkor abban minden szempontból a Magyar Narancs viszi a prímet.

Ha van tudathasadásos újságíró a Földön, akkor azok mind a MaNcs szerkesztőségében gyűltek össze, hogy ostobaságokat írjanak.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Terrortámadás és túszdráma a franciaországi Trébesben | Összefoglaló

Terrortámadás és túszdráma a franciaországi Trébesben | Összefoglaló

amerika, london, párizs

Az Aude megyében történt terrortámadásnak és túszejtésnek három halálos áldozata van, öten pedig megsérültek, közülük hárman súlyosan.

Csatlakozzunk az aláírókhoz!

Csatlakozzunk az aláírókhoz!

spring is coming

Az európai kisebbségvédelmi kezdeményezéshez nem hiányzik sok aláírás, azonban a határidő közeleg. Aki magyar ember, aláír!

Jó hír mindenkinek: megkezdődött a téli rezsicsökkentés jóváírása

Az egyetemes földgázszolgáltatásban részesülő és a távfűtéses háztartásoknál is megkezdődött a téli rezsicsökkentés jóváírása - mondta el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára pénteken az MTI-nek.

Románia mától nem jogállam, csak egy amerikai gyarmat

Románia mától nem jogállam, csak egy amerikai gyarmat

amerika, london, párizs

Romániában ma megszűnt az igazságszolgáltatás. A bírói döntéseket egy, az amerikaiak által létrehozott korrupcióellenes ügyészség és a titkosszolgálatok mondják tollba.

Még nem tudni, van-e magyar érintettje a franciaországi terrortámadásnak

Még nem tudni, van-e magyar érintettje a franciaországi terrortámadásnak

spring is coming

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatót.

Tuzson Bence: Az ellenzék feladta a küzdelmet Magyarországért

Tuzson Bence: Az ellenzék feladta a küzdelmet Magyarországért

csak neked, csak most

A Stop Soros törvénnyel csak a Magyarország-ellenes tevékenységet folytató szervezetek működését korlátozza majd a magyar állam, ha az új parlament elfogadja a törvényt - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára. A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje szerint a legfőképpen a migránsok betelepítéséről szóló választás napján végül mindenhol Soros jelöltjei állnak majd szemben azokkal a kormánypárti jelöltekkel, akik - szemben az ellenzékkel - nem adják fel a küzdelmet Magyarországért.

Lebuktak a Jobbik emberei, miközben Simicska irodájából távoztak

Egy, az Origo birtokába jutott leleplező fotó szerint Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója éppen Simicska Lajos irodájából távozik Schön Péter gazdasági igazgató társaságában.

Ultimátumot kapott az ellenzék Soros-ügyben

Ultimátumot kapott az ellenzék Soros-ügyben

spring is coming

A Fidesz-KDNP arra szólította fel az ellenzéki pártokat, valljanak színt, hogy "Soros zsoldjában" állnak-e vagy sem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére