Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Momentumnak tövig benyaló Magyar Narancs most mea culpázott

2017. augusztus 18. 16:28

A balliberálisok Kuruc.infójaként emlegetett Magyar Narancs elengedte a Momentum kezét, habár korábban négyszer is címlapon reklámozta az ifjú pártot, mára már teljes a kiábrándultság és a csalódottság a lapnál.

A Magyar Narancs – minden balliberális formáció anyalapja – a tegnapi naptól elfordult a Momentum Mozgalomtól, noha korábban négyszer is címlapon hozta azt.

A csütörtöki lapszámban a Magyar Narancs egy szerkesztőségi cikkben ment neki a korábban agyonajnározott Momentumnak.

A minden szempontból baljós "Egyedül" címet viselő vezércikkben a MaNcs teljesen kiírta Fegyőrék alakulatát a nyugati értelemben vett haladó, felvilágosult, Orbán-fóbiában szenvedő ellenzékiek táborából. Ha két lépést teszünk hátrafelé, és kellően nagy történelmi távlatból szemléljük a baloldal Kuruc.infójának a mostani döntését, akkor megállapíthatjuk, hogy ezzel egyedül a Momentum járt jól, hiszen a lap 2014-ben ugyancsak egy szerkesztőségi cikkben állt ki Mesterházy Attila mellett. Mesterházy legnagyobb bánatára.

A Momentum legnagyobb propagandalapjaként tevékenykedő Magyar Narancs eddig összesen négyszer rakta címlapra azt a formációt, amelyről most a következőt írja:

Annak részletezésébe, hogy a Momentum valójában micsoda és mit akar, sajnos nem áll módunkban belemenni, értjük ezalatt azt, hogy fogalmunk sincs arról, hogy mi ez az új formáció.

Majd így folytatják:

A Momentumról alig tudunk valamit, valamiféle centrista izének néz ki, de ezen kívül se kép, se hang, és ez speciel elég lehangoló.”

Tehát az a Magyar Narancs, amely nem mellesleg sajtótermékként és újságként tekint önmagára, négy bérelt címlap után kijelenti, nem tudja, hogy mi fán terem a Momentum. Majd sajnálkozva megjegyzik, hogy a momentumos srácok nem fürödnek eléggé az Orbán-gyűlöletben, ezért fájó szívvel elengedik a kezüket.

Ha létezik a baloldalon a vágyvezérelt újságírás, akkor abban minden szempontból a Magyar Narancs viszi a prímet.

Ha van tudathasadásos újságíró a Földön, akkor azok mind a MaNcs szerkesztőségében gyűltek össze, hogy ostobaságokat írjanak.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Merkelék már megint nem tudtak megegyezni; A legújabb közel-keleti darázsfészekről beszélgetett Trump és Macron; Hirtelen meghalt a katalán kormánytagok ellen vádat emelő spanyol főügyész - a nap legfontosabb hírei a 888-on.

Merkelék már megint nem tudtak megegyezni

Merkelék már megint nem tudtak megegyezni

amerika, london, párizs

Ismételten kudarcba fulladtak a vasárnap késő estére időzített berlini egyeztetések a CDU/CSU jobbközép pártszövetség, a liberális FDP és a Zöldek első közös kormányának megalakításáról, mivel az FDP kivonult a tárgyalásokról. Merkel ezután jelentette be, hogy az újbóli sikertelen tárgyalásról értesíteni fogja Frank-Walter Steinmeier államfőt.

Már alakulóban van a magyarok melletti koalíció az EU-ban

Járóka Lívia, a múlt héten megválasztott EP-alelnök a Magyar Időknek elmondta, bízik abban, hogy az unió idővel talál egy minden tagállamnak megfelelő konszenzusos megoldást a migrációval kapcsolatban.

Komédia: Mugabe nem mond le

Komédia: Mugabe nem mond le

amerika, london, párizs

A várakozásokkal ellentétben nem jelentette be lemondását vasárnap esti televíziós beszédében Robert Mugabe zimbabwei államfő, és közölte, hogy ő fog elnökölni pártja decemberi kongresszusán.

Ezúttal a német hadseregben robbant a szexbotrány

Ezúttal a német hadseregben robbant a szexbotrány

amerika, london, párizs

A szexuális zaklatások lelepleződése úgy tűnik az egész világon végigsöpör: most a Bundeswehr magyarázkodhat.

A migránsválságba törhet bele Merkel koalíciós-bicskája

A migránsválságba törhet bele Merkel koalíciós-bicskája

amerika, london, párizs

Annak ellenére, hogy a németországi koalíciós tárgyalásokon lassanként közelednek az álláspontok a legtöbb kérdésben, a migránsválság kezeléséről nem tudnak megállapodni a pártok.

Brüsszeli bürokraták szeszcsempészhálózatot működtettek Afganisztánban

Az Európai Unió afganisztáni képviseletének több alkalmazottját azzal vádolják, hogy saját fogyasztásra rendelt szeszesitalokat adtak el a kabuli feketepiacon. Az ügyben vizsgálat indult.

Bezár a bazár az illegális bevándorlóknak Izraelben

Bezár a bazár az illegális bevándorlóknak Izraelben

amerika, london, párizs

Izraelben a józan ész diktálja a politikai döntéseket: négy hónapon belül bezárják a Holot nevű, menedékkérőket és illegális bevándorlókat elszállásoló menekülttáborát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére