Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Momentumnak tövig benyaló Magyar Narancs most mea culpázott

2017. augusztus 18. 16:28

A balliberálisok Kuruc.infójaként emlegetett Magyar Narancs elengedte a Momentum kezét, habár korábban négyszer is címlapon reklámozta az ifjú pártot, mára már teljes a kiábrándultság és a csalódottság a lapnál.

A Magyar Narancs – minden balliberális formáció anyalapja – a tegnapi naptól elfordult a Momentum Mozgalomtól, noha korábban négyszer is címlapon hozta azt.

A csütörtöki lapszámban a Magyar Narancs egy szerkesztőségi cikkben ment neki a korábban agyonajnározott Momentumnak.

A minden szempontból baljós "Egyedül" címet viselő vezércikkben a MaNcs teljesen kiírta Fegyőrék alakulatát a nyugati értelemben vett haladó, felvilágosult, Orbán-fóbiában szenvedő ellenzékiek táborából. Ha két lépést teszünk hátrafelé, és kellően nagy történelmi távlatból szemléljük a baloldal Kuruc.infójának a mostani döntését, akkor megállapíthatjuk, hogy ezzel egyedül a Momentum járt jól, hiszen a lap 2014-ben ugyancsak egy szerkesztőségi cikkben állt ki Mesterházy Attila mellett. Mesterházy legnagyobb bánatára.

A Momentum legnagyobb propagandalapjaként tevékenykedő Magyar Narancs eddig összesen négyszer rakta címlapra azt a formációt, amelyről most a következőt írja:

Annak részletezésébe, hogy a Momentum valójában micsoda és mit akar, sajnos nem áll módunkban belemenni, értjük ezalatt azt, hogy fogalmunk sincs arról, hogy mi ez az új formáció.

Majd így folytatják:

A Momentumról alig tudunk valamit, valamiféle centrista izének néz ki, de ezen kívül se kép, se hang, és ez speciel elég lehangoló.”

Tehát az a Magyar Narancs, amely nem mellesleg sajtótermékként és újságként tekint önmagára, négy bérelt címlap után kijelenti, nem tudja, hogy mi fán terem a Momentum. Majd sajnálkozva megjegyzik, hogy a momentumos srácok nem fürödnek eléggé az Orbán-gyűlöletben, ezért fájó szívvel elengedik a kezüket.

Ha létezik a baloldalon a vágyvezérelt újságírás, akkor abban minden szempontból a Magyar Narancs viszi a prímet.

Ha van tudathasadásos újságíró a Földön, akkor azok mind a MaNcs szerkesztőségében gyűltek össze, hogy ostobaságokat írjanak.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Példaértékű barátság: érkezik a Lengyel-Magyar Együttműködés Intézete

Példaértékű barátság: érkezik a Lengyel-Magyar Együttműködés Intézete

amerika, london, párizs

A lengyel kormány jóváhagyta kedden a Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködés Intézetének létrehozásáról szóló törvénytervezetet - közölte Michal Dworczyk, a lengyel miniszterelnökségi hivatal vezetője.

Több mint százezren akartak átjutni Calais-nál

A hivatalos adatok szerint 117 ezren próbáltak meg átjutni Nagy-Britanniába a franciaországi Calais-n keresztül. Az illegális bevándorlók többsége botokkal és vascsövekkel felfegyverkezve támadta meg a furgonokat és kamionokat, hogy a csomagtérben elrejtőzve jussanak át a határon a szigetországba.

Soros civil szervezetei több millió dollárt kaptak a macedón választások befolyásolására

Soros civil szervezetei több millió dollárt kaptak a macedón választások befolyásolására

amerika, london, párizs

A Judicial Watch konzervatív jogvédő alapítvány az amerikai kormányzat beperlésével szerzett információt a Soros-szervezetekről, amelyek tevékenységükkel a macedón és az albán belpolitikát akarták befolyásolni - mondta a szervezet igazgatója kedden az M1 aktuális csatornának adott interjúban.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Kedden beindult a Soros-hálózat lejáratógépezete, Brüsszelről pedig kiderült, hogy még mindig az európai terrorizmus fővárosa. A nap legfontosabb hírei.

Három óriásplakát Ebbing határában - egy zseniális film a bosszú természetéről

Három óriásplakát Ebbing határában - egy zseniális film a bosszú természetéről

szabad vasárnap

A Három óriásplakát Ebbing határában című film egy vicces és érzelmes dráma egy igazságra, vagyis inkább bosszúra szomjazó anyáról. Ez a film mindenképpen az év legjobb alkotásai között lesz számon tartva, a pazar alakítások, a remekbe szabott rendezés és a fordulatos történet miatt is. Kritika minimális spoilerrel.

A német nők 58 százaléka szerint Németország nem biztonságos a számukra

Egy, a Bild számára készült friss felmérésből az derül ki, hogy a német nők 58%-a most kevésbé érzi magát biztonságban, mint néhány évvel korábban.

Soros Györgyöt szerette volna fényezni a Financial Times

Soros Györgyöt szerette volna fényezni a Financial Times

amerika, london, párizs

Soros Györgyről és tevékenységének megítéléséről közölt egy nagyobb írást keddi nyomtatott kiadásában a Financial Times. A londoni lap megszólaltatta Kovács Zoltán magyar kormányszóvivőt, valamint Eli Hazant, a Likud izraeli kormánypárt külkapcsolatokért felelős igazgatóját is, akik szerint Soros a választások megnyerése nélkül akarja az egyes országokban a politikai akaratát érvényesíteni.

Éljen: meg is alakult az EU "fake news-ellenes" alakulata

Éljen: meg is alakult az EU "fake news-ellenes" alakulata

amerika, london, párizs

Az Európai Bizottság a napokban nyilvánosságra hozta azon nevek listáját, akik a "fake news" ellen vennék fel a versenyt. Van azonban néhány probléma a projekttel.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére