Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Momentumnak tövig benyaló Magyar Narancs most mea culpázott

2017. augusztus 18. 16:28

A balliberálisok Kuruc.infójaként emlegetett Magyar Narancs elengedte a Momentum kezét, habár korábban négyszer is címlapon reklámozta az ifjú pártot, mára már teljes a kiábrándultság és a csalódottság a lapnál.

A Magyar Narancs – minden balliberális formáció anyalapja – a tegnapi naptól elfordult a Momentum Mozgalomtól, noha korábban négyszer is címlapon hozta azt.

A csütörtöki lapszámban a Magyar Narancs egy szerkesztőségi cikkben ment neki a korábban agyonajnározott Momentumnak.

A minden szempontból baljós "Egyedül" címet viselő vezércikkben a MaNcs teljesen kiírta Fegyőrék alakulatát a nyugati értelemben vett haladó, felvilágosult, Orbán-fóbiában szenvedő ellenzékiek táborából. Ha két lépést teszünk hátrafelé, és kellően nagy történelmi távlatból szemléljük a baloldal Kuruc.infójának a mostani döntését, akkor megállapíthatjuk, hogy ezzel egyedül a Momentum járt jól, hiszen a lap 2014-ben ugyancsak egy szerkesztőségi cikkben állt ki Mesterházy Attila mellett. Mesterházy legnagyobb bánatára.

A Momentum legnagyobb propagandalapjaként tevékenykedő Magyar Narancs eddig összesen négyszer rakta címlapra azt a formációt, amelyről most a következőt írja:

Annak részletezésébe, hogy a Momentum valójában micsoda és mit akar, sajnos nem áll módunkban belemenni, értjük ezalatt azt, hogy fogalmunk sincs arról, hogy mi ez az új formáció.

Majd így folytatják:

A Momentumról alig tudunk valamit, valamiféle centrista izének néz ki, de ezen kívül se kép, se hang, és ez speciel elég lehangoló.”

Tehát az a Magyar Narancs, amely nem mellesleg sajtótermékként és újságként tekint önmagára, négy bérelt címlap után kijelenti, nem tudja, hogy mi fán terem a Momentum. Majd sajnálkozva megjegyzik, hogy a momentumos srácok nem fürödnek eléggé az Orbán-gyűlöletben, ezért fájó szívvel elengedik a kezüket.

Ha létezik a baloldalon a vágyvezérelt újságírás, akkor abban minden szempontból a Magyar Narancs viszi a prímet.

Ha van tudathasadásos újságíró a Földön, akkor azok mind a MaNcs szerkesztőségében gyűltek össze, hogy ostobaságokat írjanak.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

piszkostizenkettő

Sok szempontból is történelmi választás volt a tegnapi. Az AfD bejutásával és a szocialisták történelmi vereségével új korszak kezdődhet a német politikában. Az igazi kérdés pedig az, hogy mi jön Merkel után.

Ezúttal tanúként lesz meghallgatva Czeglédy

Tanúként hallgatják meg Czeglédy Csabát egy iskolaszövetkezettel kapcsolatos büntetőperben a Szegedi Törvényszéken. A vádirat szerint a makói szövetkezet több mint félmilliárd forint áfát csalt el alig több mint egy év alatt.

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

amerika, london, párizs

Az amerikai Nashville melletti Antioch városban történt lövöldözésnek egy halálos és hat sebesült áldozata van. Megsebesült a merénylő is.

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

amerika, london, párizs

Hamar megérkezett a válasz az új munkajogi reformokra.

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

amerika, london, párizs

Természetesen az osztrák politikai életet is felrázta a vasárnapi német választás, a Szabadságpárt örült a leginkább.

Kelet-Németországban második erő az AfD

A szavazatok összeszámlálása után kijelenthető, hogy az egykori NDK területén az AfD a második legnagyobb erő, egy tartományban nyert is a jobboldali párt.

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

amerika, london, párizs

Hétszáznál is több képviselője lesz a német parlamentnek.

Egy "menedékkérőt" sem vett át Magyarország, szomorkodik a Soros-szervezet

Az Amnesty International emlékeztetett arra, hogy az európai uniós országok a migránsok áthelyezésében mindössze a vállaltak harmadát teljesítették.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére