Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

"A Momentum vezetése nem érett egy teljes pénzügyi átvilágítására"

2019. február 4. 21:35

A Figyelő megszerezte a Momentum Mozgalom legfőbb pénzügyi ellenőrének lemondó nyilatkozatát. Döbbenet.

A Momentum Mozgalom orrára január közepén koppintott az Állam Számvevőszék (ÁSZ)

A pártok gazdálkodása felett őrködő szervezet számos kifogást emelt azzal kapcsolatban, ahogy a Momentum a kampánypénzekkel elszámolni próbált.

Mi is megnéztük a Momentum elszámolását, és bizony voltak benne furcsaságok. A párt tisztába tehette volna az elszámolását azzal, hogy közzéteszi kampányszámláit. Ezt meg is tették, de nem volt benne köszönet. A Magyar Idők számos hibát és problémát tárt fel, például hiányoztak az üzemanyag-elszámolások. Az is kiderült, hogy a momentumos politikusok közvetlen környezetében is jól jártak páran a kampánypénzek elköltése során.

Ezzel párhuzamosan a Momentum megindította szánalmas lázadását az ÁSZ ellen. Diktatúrázva, gyalázkodva, ahogy a baloldaltól már megszokhattuk. Persze hamar kiderült, hogy szó sincs semmi ilyesmiről, a Momentum egyszerűen nem akarta vállalni a felelősséget a zavaros pénzköltések miatt.

A Figyelő számolt be arról először, hogy a Momentum pénzügyi vezetője lemondott a különböző szabálytalanságok miatt. A lap most meg is szerezte a lemondó nyilatkozatot.

Győrffy Zoltán, a a Momentum Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának (PEB) elnöke a következő szöveget küldte el Fekete-Győr Andrásnak.

"Kedves András,

szeretném bejelenteni döntésemet, miszerint azonnali hatállyal lemondok a Pénzügyi Ellenőrző Bizottságbeli tagságomról. Az elmúlt napok történései sajnos meggyőztek, hogy a Momentum vezetése nem érett egy teljes pénzügyi átvilágítására, a közelmúltban elkövetett hibákkal való szembenézésre és azok kijavítására.

Ezen kívül úgy érzem, a PEB teljesen független és eredményes működésének feltételei nem adottak pillanatnyilag. Szeretném leszögezni, hogy a Figyelő felé történt szivárogtatás, amellyel hírbe hoztak, nem hozzám kötődik, mivel az ott megjelent információ több mint fele számomra is ismeretlen volt, viszont arra büszke vagyok, hogy egyik beszállítónk tulajdonosi köréhez legalább a sajtóval egyidőben jutottam el a kisebb-nagyobb késéssel történő adatszolgáltatás és némely dokumentum elérhetetlensége ellenére is. A PEB ma esti, illetve holnapi közleményében szeretném az aláírás módosítását kérni a PEB megmaradó két tagjára, mivel azzal nem tudok teljes mértékben azonosulni. Szeretném megköszönni a Küldöttgyűlésnek az eddigi bizalmat, és igény esetén természetesen készen állok beszámolni eddigi munkámról.

Üdvözlettel,

Győrffy Zoltán"

A levelet a Figyelő szerint a Momentum teljes elnöksége megkapta, így Fekete-Győr András elnök, továbbá Cseh Katalin is, akinek a családjához köthető vállalkozás is jócskán részesült megrendelésben a Momentumtól a kampány idején.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trump bevetné a hadsereget a mexikói határnál a migránsokat segítő fegyveresek miatt

Trump bevetné a hadsereget a mexikói határnál a migránsokat segítő fegyveresek miatt

amerika, london, párizs

Egyre több esetben fegyveresek segítik az Egyesült Államok területére illegálisan belépni szándékozó migránsokat a mexikói-amerikai határon. Donald Trump emiatt az USA hadseregének a bevetését fontolgatja.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Nyilvánosságra került az Iszlám Állam videója, amelyben hűséget esküdtek a Srí Lanka-i merénylők

Nyilvánosságra került az Iszlám Állam videója, amelyben hűséget esküdtek a Srí Lanka-i merénylők

amerika, london, párizs

Az iszlám szélsőségesek világszerte büszkén osztják meg egymás között azt a videót, amelyben a merénylet előtt felesküdnek az Iszlám Állam zászlajára a Srí Lanka-i merényletsorozat végrehajtói.

Márki-Zay Péter a bíróság szerint is hazudott

A helyi kórház jó hírnevét sértő kijelentései mellett két másik ügyben is elmarasztalta a Szegedi Ítélőtábla Márki-Zay Péter "független" hódmezővásárhelyi polgármestert.

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

amerika, london, párizs

Ezt az ázsiai ország védelmi minisztere jelentette be, azonban nem részletezte, melyik terroristáról van szó, valamint melyik brit egyetemre járt a merénylő.

A Magyarországon elkapott szír terrorista letartóztatását meghosszabbították

Három hónappal meghosszabbították a Magyarországon elfogott, terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi, Hasszán F. letartóztatását.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére