Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Migration Aid zseniális érve a migráció mellett mindent elsöpör

2017. június 9. 14:20

A Soros által pénzelt szervezet szerint elég csak a magyar Himnuszra nézni, és máris elfogy az érve minden migrációt ellenzőnek. Csak épp marhára nem viszik végig a gondolatmenetet.

Érvelésük a következő: a magyar (általuk migránsnak nevezett!) Himnuszban sok szavunk idegen eredetű (török, iráni, latin, stb), emiatt pedig nem szabad félni a „találkozásoktól”. Hiszen

Történelmünk során sokszor kerültünk kapcsolatba jövevényekkel”

– olvasható a honlapjukon. Még plakátkampányba is kezdtek, amin a "Nincs Magyarország jövevények nélkül" szlogen olvasható:

Forrás: Facebook

A történelem tanulsága azonban homlokegyenest ellentmond ennek: nemcsak kapcsolatba, hanem konfliktusba is kerültünk más népekkel, nem is egyszer. Ráadásul ezek a konfliktusok mindannyiszor veszélyeztették területi épségünket, szuverenitásunkat. 

Orosz, német, török jövevényszavaink is vannak, mégis fegyvert fogtunk a törökök hadai, a Habsburgok és a szovjetek ellen.

Nem árt továbbá leszögezni, hogy Magyarország népessége alapjaiban változott meg Mohács után a betelepítésekkel, betelepülésekkel. Érkeztek hozzánk (irányított, vagy spontán betelepülés útján) svábok, szerbek, horvátok, bosnyákok, örmények, görögök. 

Még az eredményképp fellépő nemzeti sokszínűség is problémásnak bizonyult Magyarország számára hosszabb távon. Nem véletlenül volt szükség például az 1868-as nemzetiségi törvényre sem. 

Ezt figyelembe véve tényleg annyira jó ötlet befogadni a mostani, Közel-Keletről érkező „jövevényeket”, akik kultúridegenek, és csak kapni akarnak, adni pedig nem?

Az már ugyanis napnál világosabb, hogy a migránsok nem Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Svédország kultúráját akarják erősíteni. Épp ellenkezőleg: saját, párhuzamos társadalmat akarnak létrehozni. 

Leszögezhető tehát, hogy a Migration Aid állításának az ellenkezője az igaz: nem attól válunk most kitartó, erős nemzetté, hogy „jövevényeket” engedünk be, hanem attól, hogy kitartunk ezeréves nemzeti identitásunk mellett.

Ez pedig a Migration Aid álláspontjával szemben nem „ijedtség”. Nem megijedünk a találkozásoktól, hanem felkészülünk rájuk, okulva a történelem – és a nagyvilág – tapasztalataiból. Ilyen egyszerű.

Ülj le Migration Aid, egyes! 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére