Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Migration Aid zseniális érve a migráció mellett mindent elsöpör

2017. június 9. 14:20

A Soros által pénzelt szervezet szerint elég csak a magyar Himnuszra nézni, és máris elfogy az érve minden migrációt ellenzőnek. Csak épp marhára nem viszik végig a gondolatmenetet.

Érvelésük a következő: a magyar (általuk migránsnak nevezett!) Himnuszban sok szavunk idegen eredetű (török, iráni, latin, stb), emiatt pedig nem szabad félni a „találkozásoktól”. Hiszen

Történelmünk során sokszor kerültünk kapcsolatba jövevényekkel”

– olvasható a honlapjukon. Még plakátkampányba is kezdtek, amin a "Nincs Magyarország jövevények nélkül" szlogen olvasható:

Forrás: Facebook

A történelem tanulsága azonban homlokegyenest ellentmond ennek: nemcsak kapcsolatba, hanem konfliktusba is kerültünk más népekkel, nem is egyszer. Ráadásul ezek a konfliktusok mindannyiszor veszélyeztették területi épségünket, szuverenitásunkat. 

Orosz, német, török jövevényszavaink is vannak, mégis fegyvert fogtunk a törökök hadai, a Habsburgok és a szovjetek ellen.

Nem árt továbbá leszögezni, hogy Magyarország népessége alapjaiban változott meg Mohács után a betelepítésekkel, betelepülésekkel. Érkeztek hozzánk (irányított, vagy spontán betelepülés útján) svábok, szerbek, horvátok, bosnyákok, örmények, görögök. 

Még az eredményképp fellépő nemzeti sokszínűség is problémásnak bizonyult Magyarország számára hosszabb távon. Nem véletlenül volt szükség például az 1868-as nemzetiségi törvényre sem. 

Ezt figyelembe véve tényleg annyira jó ötlet befogadni a mostani, Közel-Keletről érkező „jövevényeket”, akik kultúridegenek, és csak kapni akarnak, adni pedig nem?

Az már ugyanis napnál világosabb, hogy a migránsok nem Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Svédország kultúráját akarják erősíteni. Épp ellenkezőleg: saját, párhuzamos társadalmat akarnak létrehozni. 

Leszögezhető tehát, hogy a Migration Aid állításának az ellenkezője az igaz: nem attól válunk most kitartó, erős nemzetté, hogy „jövevényeket” engedünk be, hanem attól, hogy kitartunk ezeréves nemzeti identitásunk mellett.

Ez pedig a Migration Aid álláspontjával szemben nem „ijedtség”. Nem megijedünk a találkozásoktól, hanem felkészülünk rájuk, okulva a történelem – és a nagyvilág – tapasztalataiból. Ilyen egyszerű.

Ülj le Migration Aid, egyes! 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére