Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A migránssimogató propaganda legmélyebb bugyraihoz érkeztünk

2017. április 4. 11:28

LONDON, 11:28

A "brit tudósok" megint elképesztő felfedezésre jutottak. Most azt állítják, boldogabbak azok, akik támogatják a bevándorlást.

Úgy látszik az Independent megint ráerősített a migránsbarát propagandára, hiszen most azt írják, hogy boldogtalanabbak azok az emberek, akik ellenzik a migrációt. Egy új brit kutatásra hivatkoznak, miszerint azok, akik azt állítják, hogy még sok bevándorlót szeretnének az országukban, 8 százalékkal bizonyultak derűsebbnek azoknál, akik egyáltalán nem pártolják a migrációt.

A kutatás vezetője, a Leicester Egyetem adjunktusa, Dr. David Bartram az európai szociális felmérés által megkérdezett 5 995 ember véleményét használta fel ahhoz, hogy megnézze, van-e összefüggés az emberek bevándorláshoz való hozzáállása és a között, hogy egy 0-tól 10-ig terjedő skálán mennyire tartják magukat boldognak.

Azok, akik nem támogatják a bevándorlást, egy 10-es skálán átlagosan 7,16 pontos boldogságnak örvendhetnek. Akik viszont pártolják a migrációt, azok 7,91 pontot értek el, ami 8 százalékos különbséget jelent a két csoport között. Tehát a különbség igazából elenyésző, mindenki boldog, csak kell egy indok, hogy miért szeresd a migránsokat.

A felmérés kiderítette, hogy a britek 6 százaléka engedné meg, hogy a migránsok ellepjék az Egyesült-Királyságot, 34 százalékuk néhányat szívesen látna közülük, 35 százalékuk csak nagyon keveset engedne be, 25 százalékuk pedig egyáltalán nem szeretné, ha bevándorlók érkeznének az országba. Tehát igazából rávilágítottak arra a tényre, hogy hiába a szöveg a nyugati szolidaritásról, a britek nem igazán szeretnének bevándorlókat az országukba.

Az Independent – hogy ráerősítsen a migránssimogatásra – megszólaltatta a brit liberális demokraták vezetőjét, Tim Farront.

A tanulmány csak megerősítette mindazt, amit eddig is tudtunk mélyen a szívünkben..."

– kezdett bele, gondolhatjátok a folytatást. Felelősség, szeretet, világbéke.

A tanulmány szerzői oly jelentőséget tulajdonítottak a írásuknak, hogy azt nyilatkozták, remélik, hogy a politikusok a kutatás fényében megváltoztatják a migránsokhoz való hozzáállásukat, hogy mindenki boldog lehessen.

A brit tudósok már korábban is vizsgálták a boldogságot.

Persze akkor még nem volt migrációs válság, ezért más kontextusban vizsgálták a kérdést. Felállítottak egy egyenletet, amiben pontosan leírták 18 ezer ember rövid távú boldogságát. Az egyenlet az emberek elvárásait és a várt esemény tényleges kimenetelét hasonlítja össze.

Ezek alapján a boldogság nem annak a függvénye, hogy hogy mennek a dolgok, hanem azon múlik, hogy jobban vagy rosszabbul megy a vártnál.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Századvég: a magyarok nagy többsége ellenzi az államilag finanszírozott genderképzést

Századvég: a magyarok nagy többsége ellenzi az államilag finanszírozott genderképzést

kétharmad

A megkérdezettek 60 százaléka inkább egyetért az Emmi és az Igazságügyi Minisztérium azon előterjesztésével, melynek keretében megszűnik a gender szak állami finanszírozása - derül ki a Századvég Alapítvány által a 888.hu számára készített közvélemény-kutatásból.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a szerdai nap folyamán!

A migránskaraván leggyorsabb tagjai már az amerikai kerítést másszák

A migránskaraván leggyorsabb tagjai már az amerikai kerítést másszák

amerika, london, párizs

Felmászott az amerikai-mexikói határon lévő kerítésre mintegy húsz közép-amerikai migráns, akik az egyik migránskaravánnal indultak útnak Hondurasból egy hónappal ezelőtt, hogy eljussanak az Egyesült Államokba - közölték szemtanúk és a helyszínen tartózkodó újságírók.

Hátrányos megkülönböztetést szenvednek el a keresztény diákok az amerikai egyetemeken

Az amerikai egyetemi campusokon ismét történt néhány olyan incidens, amely alapján felmerül a kérdés, hogy valóban van-e szólásszabadság ezekben az oktatási intézményekben, és hogy nem éri-e hátrányos megkülönböztetés a keresztény diákokat.

A gyorskaja és az ingyenes egészségügy hiányzik az ISIS dzsihadista feleségeinek

A gyorskaja és az ingyenes egészségügy hiányzik az ISIS dzsihadista feleségeinek

amerika, london, párizs

Egyre több segélykérés jut el a világsajtóhoz olyan nyugati nőktől, akik néhány évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy csatlakoznak az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezethez, ám sanyarú sorsuk okán mostanra meggondolták magukat és haza szeretnének térni.

Elérte az Egyesült Államok határát a migránsok előőrse

Elérte az Egyesült Államok határát kedden a Közép-Amerika több országából indult migránsok előőrse, mintegy 350 ember.

Rendszeresek a zsidóellenes megmozdulások Amszterdamban

Rendszeresek a zsidóellenes megmozdulások Amszterdamban

amerika, london, párizs

Heti rendszerességgel tartanak Izrael-ellenes, antiszemita tüntetéseket a második világháború holland áldozatainak emléket állító szobornál.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére