Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A migránsok körében nagyon népszerűek az osztrák kommunisták

2017. október 11. 17:58

BÉCS, 17:58

Az állampolgársággal nem rendelkező Ausztriában élők számára egy szimbolikus szavazást rendeztek. A migránsok 81 százaléka baloldali pártra szavazna.

A szavazás végeredménye nem túl meglepő módon hatalmas baloldali fölényt hozott. Az osztrák bevándorlók 37 százaléka a szociáldemokratákat (SPÖ) választaná, amennyiben lenne választójoguk, további 32 százalék pedig a Zöldekre (Grünen) voksolna.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A kommunista KPÖ Plus nevű formáció támogatottsága is 12 százalék az állampolgársággal nem rendelkező bevándorlók körében — írja az OE24.

Ezek után nem meglepő, hogy a jobboldali pártok népszerűsége csak a töredéke annak, mint a választásra jogosult osztrák állampolgárok között.

Az ÖVP négy százalékot kapna, míg az FPÖ kettőt. Peter Pilz listája szintén négy százalékot érne el, ezzel egyébként szinte ugyanolyan a támogatottsága a bevándorlók és az osztrákok körében A liberális NEOS-t a migránsok három százaléka választaná.

Ausztriában október 15-én, vasárnap tartják az előrehozott parlamenti választásokat. A szavazás legnagyobb esélyese a Sebastian Kurz által vezetett ÖVP.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Sok múlik a Stop Soros törvény elfogadásán

Sok múlik a Stop Soros törvény elfogadásán

kétharmad

A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány csak azt követően dönt a távozásról, hogy az Országgyűlés jóváhagyja-e a bevándorláspárti NGO-kra vonatkozó Stop Soros törvényt.

Beszéljünk a "gyűlöletpropagandáról"!

Beszéljünk a "gyűlöletpropagandáról"!

piszkostizenkettő

Lassan tényleg a végére érünk a "Mi miatt vesztett az ellenzék?" című tragikomédiának.

Minority SafePack: remény az őshonos nemzeti kisebbségeknek

Minority SafePack: remény az őshonos nemzeti kisebbségeknek

kétharmad

A kezdeményezésről tartott pénteki tanácskozáson Kövér László házelnök mondott beszédet.

Feloszlatja magát az ETA baszk terrorszervezet

Elismerte felelősségét és bocsánatot kért az "okozott károkért" a feloszlatására készülő Baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet pénteki közleményében, amelyet baszk újságoknak juttatott el.

Így tiltakoztak Marosvásárhelyen az egyetemegyesítés ellen

Így tiltakoztak Marosvásárhelyen az egyetemegyesítés ellen

kétharmad

Az egyetem hallgatói szerint nem tájékoztatta őket érdemben az intézmény vezetősége a készülő döntésről, ami ellen csendes gyertyagyújtással tiltakoztak. Magyarországi szervezet is megszólalt az ügyben.

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz

piszkostizenkettő

Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz. A szoci szervezőapparátus által lebonyolított és a Soros-hálózat által finanszírozott tüntikézés sztárja az a függetlennek hazudott Márki-Zay Péter lesz, aki valójában sok minden, csak nem független. Úgy látszik, már Sorosnak is elege van a magyar balliberális ellenzéki pártokból.

A svédek megelégelték, hogy állandóan lövöldöznek az utcákon

Csatatérré váltak a nagyvárosok utcái, ezért szigorítják az illegális fegyvertartásért és a fegyveres visszaélésért kiszabható büntetési tételeket.

Gyárfás Tamás lakhelyelhagyási tilalmat kapott

Gyárfás Tamás lakhelyelhagyási tilalmat kapott

kétharmad

A bíróság ma arról döntött, hogy Gyárfás Tamás maradhat-e a házi őrizetben vagy rács mögé kell vonulnia. A Magyar Úszó Szövetség egykori elnökét azzal gyanúsítják, hogy ő volt a felbujtó Fenyő János médiamogul egykori meggyilkolásának ügyében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére