Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
fehér férfi
 
 
 
 

"A migráns gyerekekben nagyobb a tettvágy, mint a fehérekben"

2018. június 22. 18:08

A brit tanfelügyelet (Ofsted) vezetője, Amanda Spielman kifejezetten a fehér, munkásosztálybeli családok gyermekeibe szállt bele páros lábbal csak azért, hogy sort kerítsen egy kis migránssimogatásra.

Rasszizmussal, valamint szándékosan a bőrszín és kereset alapján való hátrányos megkülönböztetéssel vádolják sokan Amanda Spielmant Nagy-Britanniában, miután a brit tanfelügyelet vezetőjeként megengedhetetlenül nyilatkozott tősgyökeres, kevésbé jól kereső angol családokról.

Egyetlen felvételen az iszlám európai térhódítása

Spielman egy, az oktatási hivatal által ismertetett kutatásra hivatkozva azt mondta, nem csoda, hogy azokban a kerületekben, ahol túlnyomóan fehér, munkásosztálybeli családok gyerekei tanulnak, rosszabbak a tanulmányi eredmények, mert

bennük - a bevándorló hátterű családok gyerekeihez képest - kisebb a tettvágy."

Indoklásképpen azt mondta, ezek a fehér, munkásosztálybeli családok szerinte "a gazdasági eltolódás", azaz nehézségek miatt képtelenek azt a tenni akarást belenevelni a gyermekeikbe, amit a migráns gyerekek szerinte biztosan megkapnak otthonról. Spielman szerint ez a magyarázat arra, hogy London iskolái - ahol köztudottan sok a bevándorló - jobban teljesítenek.

Fehérezni lehet, migránsozni nem.

Eleve kérdéses, hogy az öngyűlölettől túlfűtött, fehér, felsőosztálybeli Spielman, aki egy olyan, eliteknek szánt bentlakásos iskolába járt, amely csak lányoknak volt fenntartva, milyen jogon formál ennyire elítélő, lenéző véleményt kevésbé tehetős, tősgyökeres angol családokról.

Másrészt, érdekes az az általa tanúsított hozzáállás is, miszerint a fehér, munkásosztálybeliek kapcsán feljogosítva érzi magát arra, hogy bőrszín és anyagi háttér alapján felnagyítson bizonyos statisztikai adatokat, miközben az olyan londoni iskolákról egy szót sem ejt, ahol a diákok java nem beszél angolul és azon megy a vita, hogy kiterjeszthetik-e a 12 éven aluli muszlim diáklányokra is a hidzsáb viseletének szabadságát.

Mi több, a brüsszelita szólamokat fújó Spielman arról sem beszél valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva, hogy a migrációs hátterű családok a tősgyökeres, leszakadó régiókban élő angolokhoz képest gyakran sokkal nagyobb mértékben kapnak állami támogatásokat (lakhatás, egészségügy, oktatási és egyéb felzárkóztatási programok formájában) annak érdekében, hogy később ne lehessen azzal támadni a brit kormányt, hogy sikertelenek voltak a párhuzamos társadalmakat felszámolni akaró integrációs törekvéseik.

Végezetül pedig nagyon úgy tűnik, fehérezni már nemcsak, hogy szabad, hanem kifejezetten üdvös dolognak számít, ha valaki be akar vágódni a migránssimogató, liberális elitnél. Ám adódik a kérdés, vajon mekkorát szólna egy olyan "hivatalos szakvélemény", amely ugyanígy, kereset és bőrszín alapján rendszerezné a fekete, muszlim vagy egyéb háttérrel és örökséggel rendelkező bevándorlókat? Nem sokáig lenne hivatalban, az biztos.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nógrádi György: Rengeteg terrorista járkál Európában, akikről semmit sem tudunk

Nógrádi György: Rengeteg terrorista járkál Európában, akikről semmit sem tudunk

csak neked, csak most

Villáminterjú Nógrádi György kül- és biztonságpolitikai szakértővel a terrorizmusról és az elmúlt hét ezzel kapcsolatos történéseiről.

G. Fodor Gábor: a keresztény kultúrához való viszony sorskérdés

G. Fodor Gábor: a keresztény kultúrához való viszony sorskérdés

kétharmad

A keresztény kultúrához való viszony nem vitakérdés, hanem sorskérdés - jelentette ki G. Fodor Gábor, a Századvég elnöke az alapítvány Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának? címmel megrendezett konferenciáján.

Václav Klaus: Brüsszel durvább propagandát tol, mint a szovjetek

Václav Klaus: Brüsszel durvább propagandát tol, mint a szovjetek

amerika, london, párizs

Václav Klaus volt cseh államfő a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben kifejtette, hogy az Európai Parlament az EU hivatalos propagandaszerve, amely az integrációt támogatja. Szocialisták és kereszténydemokraták együtt küzdenek az ellen, aki bírálni meri ezt a hivatalos európai álláspontot.

A kereszténység a jelenünk és a jövőnk

A kereszténység a jelenünk és a jövőnk

kétharmad

Beszámoló a Századvég Alapítvány konferenciájának kerekasztal-beszélgetéséről, melynek résztvevői Bodnár Dániel, a Tett és Védelem Alapítvány elnöke, Juhász Hajnalka miniszteri biztos, Gyorgyovich Miklós, a Századvég Alapítvány vezető kutatója és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője voltak.

Toroczkai: a Jobbik a nemzetellenes erők oldalára állt

Toroczkai: a Jobbik a nemzetellenes erők oldalára állt

kétharmad

A Mi Hazánk Mozgalom vezetője a Magyar Nemzetnek adott interjút, melyben a Jobbik és a balliberális erők egymásra találásáról, a pénzemberek kezében lévő, hazájukat eláruló politikusokról, valamint az Európai Parlamentben uralkodó "beteg, degenerált" világnézetről beszélt.

Szögi Lajos családja kapja meg a tanárgyilkosnak szánt kártérítést

A tettes szerencsére egy forintot sem lát majd a pénzből.

Századvég: kötelességünk megvédeni a keresztény kultúrát

Századvég: kötelességünk megvédeni a keresztény kultúrát

kétharmad

A Századvég Alapítvány nyolc pontja a keresztény kultúráról.

Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának?

Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának?

kétharmad

Percről percre tudósításunk a Századvég keddi konferenciájáról, melyen felszólal többek között Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Molnár Attila Károly vallásszociológus, eszmetörténész is. A rendezvényt a Századvég Alapítvány elnöke, a 888.hu főszerkesztő-hírigazgatója, G. Fodor Gábor nyitja meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére