Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
fehér férfi
 
 
 
 

"A migráns gyerekekben nagyobb a tettvágy, mint a fehérekben"

2018. június 22. 18:08

A brit tanfelügyelet (Ofsted) vezetője, Amanda Spielman kifejezetten a fehér, munkásosztálybeli családok gyermekeibe szállt bele páros lábbal csak azért, hogy sort kerítsen egy kis migránssimogatásra.

Rasszizmussal, valamint szándékosan a bőrszín és kereset alapján való hátrányos megkülönböztetéssel vádolják sokan Amanda Spielmant Nagy-Britanniában, miután a brit tanfelügyelet vezetőjeként megengedhetetlenül nyilatkozott tősgyökeres, kevésbé jól kereső angol családokról.

Egyetlen felvételen az iszlám európai térhódítása

Spielman egy, az oktatási hivatal által ismertetett kutatásra hivatkozva azt mondta, nem csoda, hogy azokban a kerületekben, ahol túlnyomóan fehér, munkásosztálybeli családok gyerekei tanulnak, rosszabbak a tanulmányi eredmények, mert

bennük - a bevándorló hátterű családok gyerekeihez képest - kisebb a tettvágy."

Indoklásképpen azt mondta, ezek a fehér, munkásosztálybeli családok szerinte "a gazdasági eltolódás", azaz nehézségek miatt képtelenek azt a tenni akarást belenevelni a gyermekeikbe, amit a migráns gyerekek szerinte biztosan megkapnak otthonról. Spielman szerint ez a magyarázat arra, hogy London iskolái - ahol köztudottan sok a bevándorló - jobban teljesítenek.

Fehérezni lehet, migránsozni nem.

Eleve kérdéses, hogy az öngyűlölettől túlfűtött, fehér, felsőosztálybeli Spielman, aki egy olyan, eliteknek szánt bentlakásos iskolába járt, amely csak lányoknak volt fenntartva, milyen jogon formál ennyire elítélő, lenéző véleményt kevésbé tehetős, tősgyökeres angol családokról.

Másrészt, érdekes az az általa tanúsított hozzáállás is, miszerint a fehér, munkásosztálybeliek kapcsán feljogosítva érzi magát arra, hogy bőrszín és anyagi háttér alapján felnagyítson bizonyos statisztikai adatokat, miközben az olyan londoni iskolákról egy szót sem ejt, ahol a diákok java nem beszél angolul és azon megy a vita, hogy kiterjeszthetik-e a 12 éven aluli muszlim diáklányokra is a hidzsáb viseletének szabadságát.

Mi több, a brüsszelita szólamokat fújó Spielman arról sem beszél valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva, hogy a migrációs hátterű családok a tősgyökeres, leszakadó régiókban élő angolokhoz képest gyakran sokkal nagyobb mértékben kapnak állami támogatásokat (lakhatás, egészségügy, oktatási és egyéb felzárkóztatási programok formájában) annak érdekében, hogy később ne lehessen azzal támadni a brit kormányt, hogy sikertelenek voltak a párhuzamos társadalmakat felszámolni akaró integrációs törekvéseik.

Végezetül pedig nagyon úgy tűnik, fehérezni már nemcsak, hogy szabad, hanem kifejezetten üdvös dolognak számít, ha valaki be akar vágódni a migránssimogató, liberális elitnél. Ám adódik a kérdés, vajon mekkorát szólna egy olyan "hivatalos szakvélemény", amely ugyanígy, kereset és bőrszín alapján rendszerezné a fekete, muszlim vagy egyéb háttérrel és örökséggel rendelkező bevándorlókat? Nem sokáig lenne hivatalban, az biztos.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A budapesti az egyik legmenőbb karácsonyi vásár

A budapesti az egyik legmenőbb karácsonyi vásár

szabad vasárnap

A legjobb európai turisztikai célpontokat összegyűjtő European Best Destinations oldal olvasói a második legjobbnak választották a budapesti karácsonyi vásárt Európában.

100 éve született Szolzsenyicin, a szovjet kommunizmus nyomorának leleplezője

100 éve született Szolzsenyicin, a szovjet kommunizmus nyomorának leleplezője

szabad vasárnap

1918. december 11-én, azaz napra pontosan száz évvel ezelőtt született Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin Nobel-díjas orosz író, akinek magányos küzdelmeiből születtek meg prófétai erejű írásai, a 20. század talán legerőteljesebb irodalmi művei, amelyekkel a szovjet kommunizmus nyomorúságait és szenvedéseit leplezte le.

Trump: ha a demokraták nem szavazzák meg, akkor a hadsereg fejezi be a fal megépítését

Az amerikai elnök egyértelművé tette, hogy így vagy úgy, de megépül a kerítés.

Juncker: nem lesz itt semmiféle tárgyalás

Juncker ismét megszólalt Brexit-ügyben, és ahogy eddig, úgy ezúttal is gúnyosan, ellenségesen vélekedett a britek demokratikus döntéséről. A hangnem nem véletlen: a britek kilépése Juncker és az EU egyik legnagyobb kudarca, az elhibázott bevándorláspolitika és a hatáskörelvonások egyik következménye.

Elsőre nem sikerült, másodjára csak áterőltették: jöhet a migránsvízum!

Elsőre nem sikerült, másodjára csak áterőltették: jöhet a migránsvízum!

amerika, london, párizs

Novemberben az Európai Parlament plenáris ülésén nem kapott többséget a javaslat, de most sikerült áterőltetni.

Néhány évtized, és beköszönt a 3 millió évvel ezelőtti klíma

Néhány évtized, és beköszönt a 3 millió évvel ezelőtti klíma

ökojobb

Nem nehéz kitalálni, hogy ez nem igazán jó hír számunkra.

Az FTC kitette Bödét

Nem tetszett az ukrán vezetőedzőnek a játékos reakciója.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére