Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
fehér férfi
 
 
 
 

"A migráns gyerekekben nagyobb a tettvágy, mint a fehérekben"

2018. június 22. 18:08

A brit tanfelügyelet (Ofsted) vezetője, Amanda Spielman kifejezetten a fehér, munkásosztálybeli családok gyermekeibe szállt bele páros lábbal csak azért, hogy sort kerítsen egy kis migránssimogatásra.

Rasszizmussal, valamint szándékosan a bőrszín és kereset alapján való hátrányos megkülönböztetéssel vádolják sokan Amanda Spielmant Nagy-Britanniában, miután a brit tanfelügyelet vezetőjeként megengedhetetlenül nyilatkozott tősgyökeres, kevésbé jól kereső angol családokról.

Egyetlen felvételen az iszlám európai térhódítása

Spielman egy, az oktatási hivatal által ismertetett kutatásra hivatkozva azt mondta, nem csoda, hogy azokban a kerületekben, ahol túlnyomóan fehér, munkásosztálybeli családok gyerekei tanulnak, rosszabbak a tanulmányi eredmények, mert

bennük - a bevándorló hátterű családok gyerekeihez képest - kisebb a tettvágy."

Indoklásképpen azt mondta, ezek a fehér, munkásosztálybeli családok szerinte "a gazdasági eltolódás", azaz nehézségek miatt képtelenek azt a tenni akarást belenevelni a gyermekeikbe, amit a migráns gyerekek szerinte biztosan megkapnak otthonról. Spielman szerint ez a magyarázat arra, hogy London iskolái - ahol köztudottan sok a bevándorló - jobban teljesítenek.

Fehérezni lehet, migránsozni nem.

Eleve kérdéses, hogy az öngyűlölettől túlfűtött, fehér, felsőosztálybeli Spielman, aki egy olyan, eliteknek szánt bentlakásos iskolába járt, amely csak lányoknak volt fenntartva, milyen jogon formál ennyire elítélő, lenéző véleményt kevésbé tehetős, tősgyökeres angol családokról.

Másrészt, érdekes az az általa tanúsított hozzáállás is, miszerint a fehér, munkásosztálybeliek kapcsán feljogosítva érzi magát arra, hogy bőrszín és anyagi háttér alapján felnagyítson bizonyos statisztikai adatokat, miközben az olyan londoni iskolákról egy szót sem ejt, ahol a diákok java nem beszél angolul és azon megy a vita, hogy kiterjeszthetik-e a 12 éven aluli muszlim diáklányokra is a hidzsáb viseletének szabadságát.

Mi több, a brüsszelita szólamokat fújó Spielman arról sem beszél valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva, hogy a migrációs hátterű családok a tősgyökeres, leszakadó régiókban élő angolokhoz képest gyakran sokkal nagyobb mértékben kapnak állami támogatásokat (lakhatás, egészségügy, oktatási és egyéb felzárkóztatási programok formájában) annak érdekében, hogy később ne lehessen azzal támadni a brit kormányt, hogy sikertelenek voltak a párhuzamos társadalmakat felszámolni akaró integrációs törekvéseik.

Végezetül pedig nagyon úgy tűnik, fehérezni már nemcsak, hogy szabad, hanem kifejezetten üdvös dolognak számít, ha valaki be akar vágódni a migránssimogató, liberális elitnél. Ám adódik a kérdés, vajon mekkorát szólna egy olyan "hivatalos szakvélemény", amely ugyanígy, kereset és bőrszín alapján rendszerezné a fekete, muszlim vagy egyéb háttérrel és örökséggel rendelkező bevándorlókat? Nem sokáig lenne hivatalban, az biztos.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb fontos brüsszeli csata a bevándorláspárti erők ellen

Újabb fontos brüsszeli csata a bevándorláspárti erők ellen

amerika, london, párizs

Természetesen Orbán Viktor is a helyszínen van, hogy képviselje hazánk érdekeit.

A hagyományos családmodell népszerűsítése miatt sivalkodnak a libsik

A hagyományos családmodell mellett kiálló kampány indult az olasz nagyvárosokban.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Spanyol politikus: Orbán Viktor az új Európa vezetőjének tekinthető

Spanyol politikus: Orbán Viktor az új Európa vezetőjének tekinthető

kétharmad

Santiago Abascal, a spanyol VOX nevű párt vezetője hosszabb interjút adott a Magyar Hírlapnak.

Merkel még mindig a "menekültek méltányos elosztásáról" beszél

Merkel még mindig a "menekültek méltányos elosztásáról" beszél

amerika, london, párizs

Angela Merkel német kancellár a szövetségi parlamentben (Bundestag) szerdán elmondott beszédében ismét jelezte, hogy - bár egyelőre megoldatlan téma, de - továbbra is napirenden van az általa Európába hívott migránsok tagországokba történő kényszerbetelepítése.

Poloskák, welcome!

Muszáj megfogalmaznom a gondolataimat ezekben a vészterhes órákban.

889
Egy repülőn utaztak a német utasok a 9/11-es támadás vigyorgó terroristájával

Egy repülőn utaztak a német utasok a 9/11-es támadás vigyorgó terroristájával

amerika, london, párizs

Általános félelem és bizalmatlanság jellemezte azoknak a német utasoknak a hangulatát, akik egy Németországból Marokkóba tartó járaton kénytelenek voltak egy repülőn ülni a szeptember 11-i terrortámadások egyik magas szintű kitervelőjével, akit ráadásul három évvel korábban helyeztek szabadlábra a német hatóságok.

Az EU Bíróságához fordult a magyar kormány a Sargentini-jelentés miatt

Ezt Trócsányi László igazságügy-miniszter jelentette be egy szerdai sajtótájékoztatón.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére