Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
fehér férfi
 
 
 
 

"A migráns gyerekekben nagyobb a tettvágy, mint a fehérekben"

2018. június 22. 18:08

A brit tanfelügyelet (Ofsted) vezetője, Amanda Spielman kifejezetten a fehér, munkásosztálybeli családok gyermekeibe szállt bele páros lábbal csak azért, hogy sort kerítsen egy kis migránssimogatásra.

Rasszizmussal, valamint szándékosan a bőrszín és kereset alapján való hátrányos megkülönböztetéssel vádolják sokan Amanda Spielmant Nagy-Britanniában, miután a brit tanfelügyelet vezetőjeként megengedhetetlenül nyilatkozott tősgyökeres, kevésbé jól kereső angol családokról.

Egyetlen felvételen az iszlám európai térhódítása

Spielman egy, az oktatási hivatal által ismertetett kutatásra hivatkozva azt mondta, nem csoda, hogy azokban a kerületekben, ahol túlnyomóan fehér, munkásosztálybeli családok gyerekei tanulnak, rosszabbak a tanulmányi eredmények, mert

bennük - a bevándorló hátterű családok gyerekeihez képest - kisebb a tettvágy."

Indoklásképpen azt mondta, ezek a fehér, munkásosztálybeli családok szerinte "a gazdasági eltolódás", azaz nehézségek miatt képtelenek azt a tenni akarást belenevelni a gyermekeikbe, amit a migráns gyerekek szerinte biztosan megkapnak otthonról. Spielman szerint ez a magyarázat arra, hogy London iskolái - ahol köztudottan sok a bevándorló - jobban teljesítenek.

Fehérezni lehet, migránsozni nem.

Eleve kérdéses, hogy az öngyűlölettől túlfűtött, fehér, felsőosztálybeli Spielman, aki egy olyan, eliteknek szánt bentlakásos iskolába járt, amely csak lányoknak volt fenntartva, milyen jogon formál ennyire elítélő, lenéző véleményt kevésbé tehetős, tősgyökeres angol családokról.

Másrészt, érdekes az az általa tanúsított hozzáállás is, miszerint a fehér, munkásosztálybeliek kapcsán feljogosítva érzi magát arra, hogy bőrszín és anyagi háttér alapján felnagyítson bizonyos statisztikai adatokat, miközben az olyan londoni iskolákról egy szót sem ejt, ahol a diákok java nem beszél angolul és azon megy a vita, hogy kiterjeszthetik-e a 12 éven aluli muszlim diáklányokra is a hidzsáb viseletének szabadságát.

Mi több, a brüsszelita szólamokat fújó Spielman arról sem beszél valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva, hogy a migrációs hátterű családok a tősgyökeres, leszakadó régiókban élő angolokhoz képest gyakran sokkal nagyobb mértékben kapnak állami támogatásokat (lakhatás, egészségügy, oktatási és egyéb felzárkóztatási programok formájában) annak érdekében, hogy később ne lehessen azzal támadni a brit kormányt, hogy sikertelenek voltak a párhuzamos társadalmakat felszámolni akaró integrációs törekvéseik.

Végezetül pedig nagyon úgy tűnik, fehérezni már nemcsak, hogy szabad, hanem kifejezetten üdvös dolognak számít, ha valaki be akar vágódni a migránssimogató, liberális elitnél. Ám adódik a kérdés, vajon mekkorát szólna egy olyan "hivatalos szakvélemény", amely ugyanígy, kereset és bőrszín alapján rendszerezné a fekete, muszlim vagy egyéb háttérrel és örökséggel rendelkező bevándorlókat? Nem sokáig lenne hivatalban, az biztos.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Magyarország az egyetlen biztonságos hely Európában a zsidók számára

Magyarország az egyetlen biztonságos hely Európában a zsidók számára

kétharmad

Orbán Viktor izraeli látogatása nemcsak diplomáciailag hatalmas előrelépés Magyarország számára, de elismerés is, hiszen Izrael nyíltan kifejezte bizalmát hazánk iránt, ezzel elismerve, hogy az európai zsidóság számára Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely.

Demográfiai válság - okok és lehetséges megoldások

A választási győzelmet követően a kormányfő az újonnan megalakuló kormány elsődleges céljának a demográfiai helyzet javítását, a népességcsökkenés megállítását jelölte meg.

889
A németek jobban bíznak az osztrák kancellárban, mint Merkelben

A németek jobban bíznak az osztrák kancellárban, mint Merkelben

amerika, london, párizs

Nem Sebastian Kurz az egyetlen külföldi politikus, aki népszerűbb Németországban Angela Merkelnél.

Kezdődik a világ legizgalmasabb bajnoksága!

Kezdődik a világ legizgalmasabb bajnoksága!

hajrá, magyarok!

Miközben három magyar csapat még Európában vitézkedik, a világbajnokság pedig alig ért véget, az NB I. már el is rajtol.

Az osztrák alkancellár szerint abszurd a Magyarország elleni eljárás

Heinz-Christian Strache közösségi oldalán fejtette ki véleményét a Magyarország ellen indult kötelezettségszegési eljárásról.

Újabb szög az LMP koporsójába: szövetséges nélkül maradt a párt

Újabb szög az LMP koporsójába: szövetséges nélkül maradt a párt

kétharmad

A Gémesi György-féle Új Kezdet párt bejelentette, hogy felbontja szövetségét a már így is szétesőben lévő LMP-vel.

Robbantani is akart a lübecki késelő migráns

Robbantani is akart a lübecki késelő migráns

amerika, london, párizs

A hatóságok nem zárják ki, hogy terrortámadás történ péntek délután.

Jól halad a német behódolás: egyre több az iszlám előírásoknak megfelelő húskészítmény

Jól halad a német behódolás: egyre több az iszlám előírásoknak megfelelő húskészítmény

amerika, london, párizs

A német Evangélikus Hírügynökség beszámolója szerint Németország vezető hús-termelő és húsfeldolgozó válallatai ma már jelentős részben az iszlám vallási törvényeknek megfelelő, úgynevezett halal termékeket állítanak elő.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére