Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A malmői kórház sürgősségi osztályán majdhogynem háborús állapotok uralkodnak

2017. szeptember 13. 23:28

MALMÖ, 22:28

A migráns bandaháborúk annyira megtépázták már az ország harmadik legnépesebb városát, hogy a sürgősségi osztály nunkatársainak gyakorlatilag életveszélyben kell dolgozniuk.

Egy biztonsági őr az SVT-nek nyilatkozva arról számolt be, hogy a javarészt migránsok lakta Malmőben a munkahelyi környezet annyira veszélyessé vált, hogy a legtöbb dolgozó folytonos fenyegetettségben van.

Késsel már támadtak ránk, de láttunk lőfegyverrel felszerelt embereket is.”

– mondta.

Múlt héten az önkormányzat képviselői és a kórház vezetősége közösen beszélték volna meg a kórházat sújtó biztonsági problémákat, ám az önkormányzat szerint „nem volt szükség lépéseket tenni, mert nincs akkora probléma.”

Fotó: AFP

Ez a döntés nevetségesebb nem is lehetne”

– mondta a kórház másik dolgozója, aki hosszú évek óta a sürgősségi osztályon dolgozik. Beszámolója szerint Malmö egyik legrosszabb környékévé vált a kórház, többször szükség volt biztonsági őrökre.

Hetente legalább kétszer-háromszor történik lövöldözés vagy késes támadás.

Több biztonsági őr is arról mesélt, hogy a lövöldözéses áldozatokat sokszor nemes egyszerűséggel kidobják a kórház bejárata elé, mert ha bevinnék őket, akkor felvétel készülne a sofőrökről. Egy-egy ilyen incidens után pedig nem ritka, hogy az áldozatot meglátogatja a teljes, tizenöt fős rokonság, akik a kórházban toporognak.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Kiderült: jobb, ha félünk a mesterséges intelligenciától

Kiderült: jobb, ha félünk a mesterséges intelligenciától

century-on

Amerikai egyetemi kutatók szerint az AI (artificial intelligence) gyors előretörése következtében ugrásszerűen megnőtt annak az esélye, hogy a technológiát rossz célra használják. Ha pedig ez megtörténik, az óriási károkat okozhat.

Próbára tették a dohánylobbit Hollandiában

Nem emelnek vádat emberölés és egyéb bűncselekmények miatt a nagyobb dohánycégek ellen Hollandiában, az ügyészség csütörtöki döntése szerint ugyanis az érintett vállalatok megfelelően tájékoztatták a fogyasztókat az egészségügyi kockázatokról.

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

amerika, london, párizs

Svájc francia többségű régiójában, Romandyban az elítéltek 80 százaléka külföldi. A statisztikák szerint elsősorban a Magreb országokból származók azok, akik ilyen magasra tornázták fel a számokat.

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

amerika, london, párizs

Bíróság elé került egy 30 éves szíriai orvostanhallgató Németországban, miután radikalizálni próbálta élettársa hétéves gyerekét. A férfi emellett egy berlini zsinagóga ellen tervezett robbantásos merényletet.

A V4-ek mostantól még jobban védelmezik Európát

A visegrádi országok védelmi együttműködésének további erősítéséről írtak alá közös nyilatkozatot Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország képviselői csütörtökön Budapesten az Országházban.

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

spring is coming

Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija a csütörtökön megjelent interjújában elmondta, hogy fenntartásai vannak a nyílt társadalom koncepciójával kapcsolatban és visszásnak tartja, hogy ha valaki kritizálja Sorost, akkor az már rögtön antiszemita.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére