Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A malmői kórház sürgősségi osztályán majdhogynem háborús állapotok uralkodnak

2017. szeptember 13. 23:28

MALMÖ, 22:28

A migráns bandaháborúk annyira megtépázták már az ország harmadik legnépesebb városát, hogy a sürgősségi osztály nunkatársainak gyakorlatilag életveszélyben kell dolgozniuk.

Egy biztonsági őr az SVT-nek nyilatkozva arról számolt be, hogy a javarészt migránsok lakta Malmőben a munkahelyi környezet annyira veszélyessé vált, hogy a legtöbb dolgozó folytonos fenyegetettségben van.

Késsel már támadtak ránk, de láttunk lőfegyverrel felszerelt embereket is.”

– mondta.

Múlt héten az önkormányzat képviselői és a kórház vezetősége közösen beszélték volna meg a kórházat sújtó biztonsági problémákat, ám az önkormányzat szerint „nem volt szükség lépéseket tenni, mert nincs akkora probléma.”

Fotó: AFP

Ez a döntés nevetségesebb nem is lehetne”

– mondta a kórház másik dolgozója, aki hosszú évek óta a sürgősségi osztályon dolgozik. Beszámolója szerint Malmö egyik legrosszabb környékévé vált a kórház, többször szükség volt biztonsági őrökre.

Hetente legalább kétszer-háromszor történik lövöldözés vagy késes támadás.

Több biztonsági őr is arról mesélt, hogy a lövöldözéses áldozatokat sokszor nemes egyszerűséggel kidobják a kórház bejárata elé, mert ha bevinnék őket, akkor felvétel készülne a sofőrökről. Egy-egy ilyen incidens után pedig nem ritka, hogy az áldozatot meglátogatja a teljes, tizenöt fős rokonság, akik a kórházban toporognak.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

A kormány a gyermekvállalás ösztönzése érdekében kiemelten támogatja a kisgyermekes családok boldogulását. A gyarapodó bölcsődei, óvodai férőhelyek mellett korszerűsödött az oktatás, közel félmillió gyermek részesül ingyenes iskolai étkezésben, és aki még nem kapja ingyen a tankönyvet, annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia.

Nemsokára kezdetét veheti a lézerforradalom Szegeden

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

amerika, london, párizs

Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.

Migránsokat fogtak a Dunán

Migránsokat fogtak a Dunán

amerika, london, párizs

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

amerika, london, párizs

A holland kormány fellebbez a legfelsőbb bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül azt a korábbi ítéletet, miszerint Hága is felelős a srebrenicai mészárlásért.

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Atomra atom a helyes válasz?

Atomra atom a helyes válasz?

amerika, london, párizs

Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne. Nehéz kérdés továbbá ez ügyben, hogy mi lesz az immáron elképesztően veszélyessé váló Észak-Korea ügyével.

Alinda színháza

Alinda színháza

piszkostizenkettő

Simicska az első sorban bravózik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére