Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

A magyarok felismerték, hogy mivel jár a bevándorlás

2018. április 7. 19:37

A magyar emberek már évekkel ezelőtt felismerték, amit Nyugat-Európában még ma sem vesznek észre, vagyis a bevándorlástól függ minden - ezt Douglas Murray mondta az EchoTV Informátor című műsorának Londonban. A Magyarországon is sikerkönyvnek számító Európa furcsa halála című kiadvány szerzője beszélt az integrációról is, amely szerinte ebben a formában inkább fikció, semmint valóság.

Douglas Murray brit neokonzervatív író, markáns véleménye van az Európában zajló migrációs válságról. Éveken keresztül utazott és kutatta a témát, aminek eredményeképp megszületett az Európa furcsa halála című könyve.

A kiadvány egyébként kiemelkedő munka a témában, mi is írtunk róla már korábban. A könyv még a magyar miniszterelnök tetszését is elnyerte, hiszen Orbán Viktor a Facebook-oldalán posztolt egy fotót a könyvről.

Orbán Viktor

Ha nem mondjuk meg világosan, hogy mi történik Magyarországgal, és miért történik, ami történik, akkor senki nem fogja megérteni. S ha nem értjük meg, nem is hozhatunk jó döntést három hét múlva //...

Douglas Murray-vel az EchoTV Informátor című műsora Londonban készített interjút. A beszélgetésben Murray kiemeli:

Soros György az egyik prominense ennek az egész rendszernek. Rengeteg NGO-t támogat, akik a nyitott határokban hisznek.”

Sorosnak tehát komoly szerepe van Európa megbénításában. Sőt, az „Európa furcsa halálának” szerzője kimondja azt is, hogy bizony vannak olyan NGO-k szép számmal, akik összedolgoznak az embercsempész-hálózatokkal, amely Murray szavai szerint

teljes őrület!”

Az interjúban az író kitér az integrációra is, amely jelenlegi formájában működésképtelen Angliában:

Az integráció csak fikció, amikor emberek millióiról beszélünk.”

A brit író szerint a magyarok már évekkel ezelőtt látták azt, hogy a bevándorlás képes tönkre tenni országokat, hiszen hatással van a lakhatásra, a nyugdíjakra, az egészségügyre, az oktatásra és a nemzeti öntudatra, az összetartó erőre.

Az Informátor stábja Londonban forgatott Anglia és egyben Európa legfontosabb iszlám intézményénél is a Központi Mecsetnél, ahova pénteken a nagyima idején muszlimok ezrei járnak imádkozni. A mecsetnél beszélgettek egy fiatal muszlimmal, aki azt mondta a riportban:

Köszönöm Istennek, hogy lehetővé tette, hogy Londonban szabadon beszélhessünk az iszlámról és terjesszük a hitet. Az emberek szeretik az iszlámot és van még ez a gyönyörű mecsetünk is London szívében, szóval Alhamdulillah!”

Az Alhamdulillah annyit tesz, mint hála Allahnak. Az Informátor riportjából kiderül, hogy a muszlimok nagyon jól érzik magukat Londonban és szépen be is rendezkedtek, ami érthető, hiszen egyre többen vannak és egyre jobb feltételekkel tudják élni az életüket. Londonban az utóbbi években egyébként 423 új mecset épült, ezzel szemben 500 templom bezárt.

Itt tart most Anglia fővárosa, amelyet a helyiek már Londonisztánnak hívnak, nem véletlenül…

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

amerika, london, párizs

Edouard Philippe francia miniszterelnök részvételével nemzeti megemlékezésen hajtottak fejet kedden a 2015. november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletek harmadik évfordulóján Párizsban és a fővároshoz közeli Saint-Denis-ben a Stade de France nemzeti stadionnál.

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök "finoman" emlékeztette Emmanuel Macront a második világháború alakulására.

Videó: Birminghamben macsétával, kalapáccsal verték egymást a migránsok

Megdöbbentő videó látott napvilágot. Az eset Birminghamben, a migráció által egyik leginkább sújtott brit nagyvárosban történt. A migránsok macsétával, kalapáccsal estek egymásnak.

Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére