Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

A magyar népszavazás megváltoztathatja az EU-t

Vincze Viktor Attila

2016. szeptember 27. 15:48

A CÖF (Civil Összefogás Fórum) civiljei elutasítják a kötelező betelepítési kvótát, ezért október 2-án részt vesznek a népszavazáson és mindenkit a referendumon való részvételre buzdítanak mert a magyar nép nem fogadhatja el, hogy önkéntes pusztulásra ítéljék. A Békemeneteket szervező civil összefogás abban bízik, hogy a magyar népszavazás eredményeképpen megváltozhat az EU döntéshozatali mechanizmusa, és így talán sikerülhet a hatásában a kvóta diktátumhoz hasonlító nemzetközi szabadkereskedelmi megállapodásoknak is gátat szabni.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, Csizmadia László a kényszerbetelepítés elleni népszavazás ügyében tartott sajtótájékoztatóján úgy vélte, azért is fontos, hogy eredményes legyen a népszavazás, mert az elindíthatja az Európai Unió politikájának megváltozását, illetve az alaptörvény módosítását is. A Békemeneteket szervező civil mozgalom vezetője arról is beszélt, hogy a CÖF-CÖKA a nyár eleje óta mintegy 130 fórumot tartott országszerte, és ezek eredménye, illetve az őket támogató mintegy 15 ezer levél alapján az derült ki, hogy a civilek véleménye szerint a Közel-Keletre irányuló amerikai demokráciaexport nem volt eredményes, és Európa nem készült fel az ennek nyomán keletkező újkori népvándorlásra. Csizmadia László az egyik legnagyobb problémának nevezte a közös határvédelem hiányát, aminek következtében Görögországon és Olaszországon keresztül átjáróházzá vált a kontinens. Mindennek nyomán megbénult a brüsszeli bürokrácia; leállt az EU-Törökország megállapodás végrehajtása is, és a balkáni országok egyre inkább migránstáborrá változnak.

Ebben a helyzetben kényszerült több ország, így Magyarország, Szlovénia és Ausztria önálló határvédelemre, és egyre inkább erősödik az európai népek ellenállása saját vezetőikkel szemben – mondta. Annál is inkább, mert a civilek véleménye szerint a brüsszeli vezetés túlterjeszkedett a hatáskörén, és olyan nyomást gyakorol a nemzetállamokra, amihez nincsen joga.

Csizmadia László kitért arra is: az emberek nem nézik jó szemmel, ha "álcivil szervezeteket pénzhatalmi erők", például Soros György mozgatnak folyamatokat.

A magyar népszavazás szimbolikus, hiszen a demokráciát védi a globális uralommal szemben; emellett a referendum a nemzeti szuverenitás kifejeződése – erről Fricz Tamás, a CÖF másik alapítója beszélt. Ebben a helyzetben olyan világszemléleti konfliktusok bontakoznak ki, mint a globalizmus és a nemzetállamok ellentéte. Míg az egyik álláspont szerint csak a nemzetállamok feletti szervezetek alkalmasak a világ problémáinak megoldására, addig a másik álláspont az, hogy a nemzetállam a konfliktusok kezelésének organikus egysége; ezt a nézetet képviseli a magyar kormány is – mondta Fricz Tamás, aki szerint minden magyar ember kötelessége, hogy október 2-án elmenjen szavazni, mert nemet kell mondani a multikulturalizmusra.

A 888.hu kérdésére Ifj. Lomnici Zoltán elmondta, hogy a CÖF azért is bízik abban, hogy a magyar kvótareferendum megváltoztathatja az unió sok tekintetben antidemokratikus és rossz döntéshozatali rendszerét mert az EU Bizottság október 27-re tervezi, hogy aláírja Kanadával azt a szabadkereskedelmi egyezményt, amelynek negatív hatásai a kvótarendeletekéhez mérhetőek.

Az alkotmányjogász szerint azért veszélyes a kanadai és uniós szabadkereskedelmi megállapodás mert ez az előkészítését jelenti annak az EU és az Egyesült Államok között tervezett szabadkereskedelmi megállapodásnak, amely térdre kényszerítheti Európát. A tervezett megállapodás hatására megjelenhetnek a klónozott élelmiszerek Európában, illetve az egyezmény katasztrofális hatást gyakorolhat az európai gyógyszer-, jármű- és vegyiparra, illetve a megállapodáshoz kapcsolódó, a tervek szerint felálló választott bíróságok az amerikai nagyvállalatok érdekeit preferálják majd tette hozzá, az alkotmányjogász.  

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A szlovák miniszterelnök is kiállt a Brüsszeltől független határőrizet mellett

A szlovák miniszterelnök is kiállt a Brüsszeltől független határőrizet mellett

amerika, london, párizs

A Frontexnek kiegészítő megoldásként kellene működnie, nem pedig olyanként, amely helyettesíti a független határőrségeket és a tagállamok ilyen egységeit - jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő a visegrádi négyek miniszterelnökeinek - az informális EU-csúcsot közvetlenül megelőző - találkozója után újságíróknak nyilatkozva Salzburgban szerdán.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Az Európai Néppárt nem zárja ki a Fideszt

Az Európai Néppárt nem zárja ki a Fideszt

kétharmad

Az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti, előző héten kezdeményezett jogállamisági eljárás lezárultáig semmiképp sem zárja ki soraiból a Fideszt az Európai Néppárt (EPP) - jelentette ki Joseph Daul pártelnök szerda este az informális salzburgi EU-csúcs margóján.

Dzsudzsák, az antipéldakép

Dzsudzsák, az antipéldakép

hajrá, magyarok!

Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, és az Al-Ittihad Kalba labdarúgója lesz. Ezzel a lépésével megkoronázta "nagyszerű" pályafutását. Vélemény.

A bevándorlásellenes svéd párt kormányzó erővé válhat

A választásokon második legerősebb parlamenti erővé váló Mérsékelt Párt politikusai egyáltalán nem zárkóznak el attól, hogy együttműködjenek a kormányzás érdekében a bevándorlásellenes Svéd Demokratákkal.

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

amerika, london, párizs

A románoknak nem tetszik, hogy a székelyudvarhelyi iskola tanulói június 4-én felrajzolták Nagy-Magyarországot az udvarra.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

amerika, london, párizs

A libsik ezúttal egy viccnek szánt kép miatt kiáltanak rasszizmust és sírják tele a közösségi médiát. A bűnt megint Ausztrália földjén követték el.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére