Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
hajrá, magyarok!
 
 
 
 

A magyar foci nagy napja lehet a holnapi

2017. augusztus 23. 16:58

Csütörtökön este sorsdöntő kupameccset játszik a Videoton.

A Videoton évek óta nem játszott olyan fontos meccset, mint amilyen a csütörtök esti Partizan elleni Európa-liga visszavágó lesz. Utoljára Paulo Sousa vezetésével jött össze az El-csoportkör a fehérváriaknak, előtte pedig a híres 1984/85-ös menetelésük során jutottak el messzire nemzetközi porondon.

A csütörtöki mérkőzés nemcsak a presztízs miatt fontos, hanem anyagilag is sokat jelentene a győzelem a Vidinek. Sőt, az egész magyar labdarúgásnak sokat érne a csoportkör, a magyar bajnokság értékét növelné egy ilyen menetelés, a következő idényekben az első körökben több magyar csapat is kiemelt lehetne. Ráadásul komolyabb klubok figyelhetnének fel magyar játékosokra, és könnyebben igazolna Magyarországra egy nevesebb játékos, ha valamit fel tud mutatni a bajnokság.

Konkrétan 800 millió forintot jelentene a Videotonnak egy csütörtöki győzelem (vagy egy 0–0, ha utána büntetőkkel a magyar csapat jutna tovább), erre még további százmilliók érkeznének gólonként, pontonként a csoportkörben.

Nyugodtan kijelenthetjük tehát, hogy minden magyar sportszerető ember érdeke, hogy csütörtökön a Videoton továbbjusson. Persze ne legyenek kétségeink, a feles környékén sok ellendrukkert fogunk találni, mint ahogy rengeteg lenéző cikk, mém jelent meg a nyár közepén, hogy a magyar csapatok az augusztust sem fogják megélni.

Ami az esélyeket illeti

Aki laikusként látta az első meccset, az nem tud mást mondani, mint hogy két egyenlő erőkből álló csapat feszült egymásnak Belgrádban. Azóta nagyon sokan nyilatkoztak, többnyire szoros meccset várnak a szakértők. A Videoton nagy előnye, hogy az edző, Marko Nikolic jól ismeri az ellenfelet, ami az előző csapata volt. Scepovic és Lazovic is megfordultak a Partizanban, érzelmileg is kötődnek az együtteshez, de ne legyenek kétségeink, mindketten kellően profik. Lazovic aktuális formája sokat számíthat, ha jó napot fog ki, egyedül megnyerheti a meccset a Vidinek.

A Partizan nagy lehetősége, hogy ha gólt szereznek a szerbek, a döntetlennel is ők jutnak tovább.

Egy biztos, csütörtökön 20:00-tól Videoton-Partizan Belgrád meccs lesz Felcsúton, a Pancho Arénában. Ha a Videoton nyer, ott lesz az Európa-liga csoportkörében.

HAJRÁ MAGYAROK!

OLVASTAD MÁR?

hajrá, magyarok!
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nemsokára kezdetét veheti a lézerforradalom Szegeden

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

amerika, london, párizs

Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.

Migránsokat fogtak a Dunán

Migránsokat fogtak a Dunán

amerika, london, párizs

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

amerika, london, párizs

A holland kormány fellebbez a legfelsőbb bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül azt a korábbi ítéletet, miszerint Hága is felelős a srebrenicai mészárlásért.

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Atomra atom a helyes válasz?

Atomra atom a helyes válasz?

amerika, london, párizs

Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne. Nehéz kérdés továbbá ez ügyben, hogy mi lesz az immáron elképesztően veszélyessé váló Észak-Korea ügyével.

Alinda színháza

Alinda színháza

piszkostizenkettő

Simicska az első sorban bravózik.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Szijjártó: a magyar külpolitika kiáll a magyar érdekekért és a határon túli magyarokért; Egy zöldpárti politikus szerint unalmas lenne Németország az iszlám nélkül; Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok. Az este legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére