Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A lista: bemutatjuk Soros külföldi propagandistáit

Sümeghi - Oláh

2017. szeptember 5. 15:28

A Magyarországról tudósító nemzetközi médiamunkások a szakmaiság leple alatt Soros és egyéb megbízóik érdekeit képviselik. A magát függetlennek, objektívnek, mértéktartónak és mértékadónak titulált nemzetközi sajtó valójában elfogult, megbélyegző, előítéletes, már-már propagandisztikus jellegű.

Soros György nemzetközi oligarchaként nemcsak a honi liberális értelmiséget tartja el Átlátszóstól, Kettős Mércéstől, Együttestől, Krekó Péterestől, hanem a nemzetközi sajtó Budapestre akkreditált tudósítói is sugardaddyként tekintenek Georgie bácsira.

A nemzetközi médiában – kevés kivételtől eltekintve – általában rosszat írnak a kormányról, hiszen egy nagy médiabefolyással bíró hangos kisebbség mindent elkövet, hogy a nemzetközi közvélemény előtt lejárassa Magyarországot.

Azt a Magyarországot, amelynek a nemzetközi renoméját több száz éven keresztül építették a magyar hazafiak.

A nemzetközi sajtó helyzetét jól ismerők szerint a külföldi tudósítók nagy buzgósággal dolgoznak akkor, ha jobboldali nemzeti kormány van hatalmon Magyarországon, míg a balliberális kormányok alatt meghúzzák magukat, és nagyvonalúan szemet hunynak a szocialista szabad rablás felett. Szerény szűziességgel úgy is mondhatnánk, hogy

a tudósítások hangvétele a budapesti kormány színével egy időben változik.

Lássuk most azokat a sajtómunkásokat, akik okoskodó véleménybe bújtatott ténymegállapításaikkal a nemzetközi sajtóban mindent elkövetnek a magyar emberek és Magyarország megbélyegzése érdekében.

Nézzük Soros szócsöveit!

Bayer Lili - újságíró

Magyar származású újságíró, az amerikai Politico című lap brüsszeli kiadásának munkatársa. Előszeretettel gyalázza Magyarország kormányát és Orbán Viktort. Egyike volt azon magyar származású újságíróknak, akik elsőként vádolták meg antiszemitizmussal Orbán Viktort, miután a kormányfő szót emelt Soros György felforgató tevékenysége ellen. Mindemellett publikált már az amerikai zsidóság vezető lapjában, a Forwardban is, melyben érdekes módon a Jobbik elnökével, Vona Gáborral közölt imázsinterjút.

Bős Stefán - újságíró                                                                                           

Bizonyára kevesen emlékeznek a Stefan J. Bos nevet viselő újságíróra, aki szinte a fél világnak (például a német és holland közszolgálatnak; a Deutsche Wellének a CBS-nek és a BBC Russiának) tudósított Magyarországról, meglehetősen egyoldalú képet festve le hazánkról. A Gyurcsány-kormány idején a magyar náciveszéllyel riogatta a fél világot, szemet hunyva a rendőrterror, a szocialista szabad rablás, valamint a soha nem látott állami korrupció felett. 2010 után természetesen a jogállamért, a demokráciáért és a magyar sajtószabadságért aggódott. A Népszava és a megboldogult Népszabadság (1956 - 2016) sztárvendégeként 2011-ben úgy döntött, hogy rá nem érvényesek a magyar médiatörvények, így nem is tartotta be ezeket.

Balogh László - fotós

Korábban a Népszavánál, a Népszabadságnál, jelenleg pedig a Reutersnél fotós. Munkásságát leginkább a 2016-ban szerzett Pulitzer-díja koronázza meg, melyet azokért a Magyarországon lőtt fényképekért kapott, amelyek hazánkat és rendőreinket előnytelen és hamis színben tüntetik fel.

Balogh László érdeme például az a szándékosan félreérthető módon rögzített fénykép is, amelyen úgy tűnik, mintha magyar rendőrök bántalmaznának egy migráns asszonyt egy csecsemővel a sínek között. Később kiderült, a rendőrök éppen az asszony életét próbálták menteni.

Dunai Márton - újságíró

Önmagára már Marton Dunaiként hivatkozik, munkatársa volt a Soros György által is finanszírozott Magyar Narancsnak. Jelenleg a Reuters függetlenobjektív hírügynökségének tagja, előszeretettel írt korábban ő is arról – Orbán Viktorra utalva –, hogy aki Soros Györgyöt kritizálja, az antiszemita. Természetesen Izrael miniszterelnökét, Benjámin Netanjahut elfelejtette ez ügyben megemlíteni. Dunai egyik írásában például azt is fejtegette, hogy Orbán Viktor lényegében szélsőjobboldali politizálásba kezdett. Dunai a mondanivalóját azzal támasztotta alá, hogy a balliberális Political Capital elemzőjének, Krekó Péternek a helyeslő szavait is beemelte szövegébe.

Pető Sándor - újságíró

Sandor Petoként szintén a Reuters munkatársa, elmondása szerint a külföldről pénzelt civil szervezetek átláthatóságáról szóló magyar törvény ötletét Oroszországtól vette a kormány, szándékosan nem megemlítve azt, hogy Izraelben és az Egyesült Államokban szinte tükörazonos jogi passzusok vannak érvényben.

Szakács Gergely - újságíró

Korábban az RTL Group munkatársaként tevékenykedett, jelenleg pedig a Reuters hírügynökségnél dolgozik. Becsmérlő módon írt a kormány azon tevékenységéről, miszerint a határon túli magyaroknak is biztosították a szavazati jogot. Szakács olvasatában ez nem más, mint politikai taktikázás.

Simon Zoltán - újságíró

Avagy Zoltan Simon, a Bloomberg amerikai gazdasági lap budapesti kirendeltségének igazgatója. Korábban az AFP munkatársa volt. Gyakran foglalkozik a szerinte korrupt kormánnyal, és előszeretettel hivatkozik olyan nyugati szervezetekre, mint az EBESZ, ha a kormányt akarja hitelteleníteni. Ő is nagy terjedelemben írt az antiszemitának hazudott Soros-plakátokról.

Sinkovicz István - producer

A német ZDF közszolgálati csatorna munkatársa, producere. Legutóbb a Népszavának panaszkodott a migránsválság kapcsán, miszerint nem képes a magyar állam számukra biztosítani a zavartalan tudósítást a „menekültekről”. A ZDF riportjából kiderül, a "menekültek" embertelen körülményekről számolnak be a magyar határon, a csatorna meg is kérdőjelezi a kormány szavahihetőségét és felkészültségét ezzel kapcsolatban.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Így lehet megszökni Észak-Koreából

Így lehet megszökni Észak-Koreából

amerika, london, párizs

Felkerült az internetre egy videofelvétel arról az észak-koreai katonáról, aki a múlt héten szökött át Dél-Koreába. A dezertőrről azóta több dolog is kiderült.

Jugoszláviának nyoma sincs - a szerb elnök örül Mladic büntetésének

Jugoszláviának nyoma sincs - a szerb elnök örül Mladic büntetésének

amerika, london, párizs

Nem sokkal a hágai Nemzetközi Törvényszék (NT) ítélete után Aleksandar Vucic szerb államfő is megszólalt.

Távirat Vonának

Távirat Vonának

piszkostizenkettő

Az elmúlt napok eseményeit elnézve...

Az intellektuális deficit Európa hanyatlásának elsődleges oka

Immáron 100 év telik el az I. és 72 év a II. világháború óta. A Szovjetunió 27 évvel ezelőtti összeomlásától kezdve olyan időben élünk, amikor lehetőség kínálkozna Európa számára, hogy a 72 éve kialakult status quót újragondolja, újra szuverén alakítója lehessen saját sorsának. Másként fogalmazva, hogy Európa és benne a magyarság újrapozicionálja helyét a világban. Láthatólag ezen a téren feladatunk van nekünk, magyaroknak, de elsősorban is Magyarország miniszterelnökének. Óriási teher és felelősség nyomja az ő vállait e keskeny úton futó kihívásban.

889
Izraeli külügy a Soros-álcivileknek: "mindannyian árulók vagytok!"

Izraeli külügy a Soros-álcivileknek: "mindannyian árulók vagytok!"

amerika, london, párizs

Izraelben is teljes gőzzel zajlik az élet. Az ország külügyminiszter-helyettese kemény szavakkal bírálta a Soros György által pénzelt migránsbarát izraeli "civileket". Ezek ugyanazok a Soros-aktivisták, akiket nemrég idehaza a 444 próbált mosdatni a magyar médiában.

A 444-nél a Vajdaság csak Észak-Szerbia

Ez a haladó, liberális, függetlenobjektív tempó!

Élete végéig börtönben marad a Balkán mészárosa

Élete végéig börtönben marad a Balkán mészárosa

amerika, london, párizs

Ratko Mladic pere nem volt zökkenőmentes. A most elítélt korábbi vezérezredes és ügyvédje mindent elkövetett, hogy elnapolják a tárgyalását.

A bankokon keresztül próbálják ellehetetleníteni a Nemzeti Frontot

Az egyik legnagyobb francia bank a Nemzeti Front számláinak megszüntetését kezdeményezte.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére