Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A lincselésre készülő tömegtől egyetlen baloldali sem határolódott el

2018. május 9. 16:30

A gyűlölettől és a frusztrációtól túlfűtött, hangos ellenzéki kisebbség köztiszteletben álló idős professzorokon, egyházi személyeken próbálta meg levezetni a feszültségét. A toleranciáról, az elfogadásról és a nyílt társadalomról papoló ellenzék soraiból eddig senki sem tette szóvá a lincselésre felesküdött tömeg magatartását. Nem olvastunk egyetlenegy elhatárolódó, az esetet elítélő, a köpködőkkel egyet nem értő nyilatkozatot sem. Mindenki kussba vágta magát, hallgatólagosan az agresszív, önsorsrontók oldalára állt.

Ma reggelre derült ki, hogy egy élő rendőrkordonnak kellett körbevennie Szenn Pétert, a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspökét, Huszár Pált, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnökét és Gér Andrást, az egyház zsinati tanácsosát, hogy ép bőrrel hagyhassák el az Országház épületét. A református egyházi vezetők meghívott vendégként vettek részt az Országgyűlés alakuló ülésén május 8-án délelőtt.

Egyházi vezetőkre támadtak az ellenzéki tüntetők a Kossuth téren

Érthető, hogy a 76 éves egyetemi tanár, műfordító Huszár Pált megviselték a történtek, de az esetről készült beszámoló legdurvább eleme a tanácsnok köpködését bemutató részlet.

A baloldali érzelmű, sem Istent, sem törvényt nem ismerő csürhe magatartása jól jellemzi az egész mai baloldal – és az összes nyúlványának – színvonalát. Mint rák az egészséges sejtben, úgy burjánzott el a baloldal testében az az alpári, otromba, középkori mentalitás és viselkedésforma, mely ebben az arctalan, vezető nélküli, lukácsikatik és macskás gyurcsányisták által meghatározott tömegben testet öltve a szemünk elé tárult.

A baloldal teljesen leépült – mind szellemileg, mind fizikailag. Heller Ágnes már fiatalos külleműnek, szellemileg frissnek számít azokhoz képest, akik a baloldalt képviselik a parlamentben és az utcán. Az esetben azonban a legmegdöbbentőbb nem az, hogy korosodó emberek üvöltöznek és köpködnek, hanem az, hogy

az ellenzéki pártok közül eddig egy sem határolódott el a lincselésre készülő tömegtől.

Sőt, Gyurcsányék, Kunhalmiék még fotózkodtak is a szellemi mélységekben dagonyázókkal.

Mondjuk valahol érthető, hogy prominens baloldaliak az agresszió és a terror pártjára állnak, hiszen volt idő, amikor a tüntetők hátán kardlap csattant, viperával verték ki a fogukat vagy lőtték ki a szemüket. Az pedig a rendőrséget felhasználó diktatúra volt, és mélységesen felháborító, hogy azok működtetői most a demokráciát és a sajtószabadságot siratják. A gyurcsányi korszakkal ellenben most jogállam van, és a rendőri szervek szakszerűségének köszönhetően mindenki annyi foggal ment haza, mint ahánnyal elindult. És ez így van jól.

A tegnapi nap legfontosabb tanulságát is érdemes levonni. Ezzel a gyűlöletből táplálkozó, tömegnek nem nevezhető "horda" segítségével szerencsére nem lehet hatalomra kerülni, de arra éppen elegendőek, hogy a normális választópolgárok soha ne engedjék a hatalom közelébe az uraikat!

Az ominózus eset az alábbi felvételen látható:

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Belgium is kiléphet az ENSZ migrációs paktumából

Belgium is kiléphet az ENSZ migrációs paktumából

amerika, london, párizs

A belga szövetségi kormány menekültügyi és migrációs államtitkársága nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagjának aláírását - közölte a Le Soir című belga napilap szerdán.

Theresa May: a brit kormány jóváhagyta a Brexit-megállapodást

A brit kormány jóváhagyta a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás-tervezetet - közölte szerda este, a kabinet ötórás soron kívüli ülése után Theresa May brit miniszterelnök.

Leszavazták a migránsvízumot az EP-ben, de Soros emberei új voksolásért sírnak

Leszavazták a migránsvízumot az EP-ben, de Soros emberei új voksolásért sírnak

amerika, london, párizs

Nem lett meg az abszolút többség a humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményező határozatról szóló szerdai európai parlamenti (EP-) szavazáson, de a jelentéstevő új voksolást szeretne kiíratni, mivel szerinte technikai hiba történt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a legfontosabb hírek a mai nap.

Puzsér a tét nélküli idióta, pont ilyenre van szüksége az ellenzéknek

Puzsér a tét nélküli idióta, pont ilyenre van szüksége az ellenzéknek

8)8)8

Puzsér a celebizmus ellen küzdő főceleb. Ő a tét nélküli ember! A liberális médiában tenyésző nihilizmust ötvözi az előrehaladott pszichopatológiás identitászavarral.

Alkotmányba foglalnák a fehérellenes rasszizmust Dél-Afrikában

Alkotmányba foglalnák a fehérellenes rasszizmust Dél-Afrikában

fehér férfi

Cyril Ramaphose dél-afrikai elnök biztosította szerdán az Európai Parlamentet: országa földreformja nemsokára teljes mértékben alkotmányos lesz.

Újraélesztésért cserébe nemi erőszak lenne a vád

Újraélesztésért cserébe nemi erőszak lenne a vád

pszicho

A férfiak már félnek nőket újraéleszteni, mert szexuális erőszakkal vádolhatják meg őket.

Igazságos ez így?

Igazságos ez így?

piszkostizenkettő

A kultúrrendőr - Pozsonyi (b)irodalma 5.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére