Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A lincselésre készülő tömegtől egyetlen baloldali sem határolódott el

2018. május 9. 16:30

A gyűlölettől és a frusztrációtól túlfűtött, hangos ellenzéki kisebbség köztiszteletben álló idős professzorokon, egyházi személyeken próbálta meg levezetni a feszültségét. A toleranciáról, az elfogadásról és a nyílt társadalomról papoló ellenzék soraiból eddig senki sem tette szóvá a lincselésre felesküdött tömeg magatartását. Nem olvastunk egyetlenegy elhatárolódó, az esetet elítélő, a köpködőkkel egyet nem értő nyilatkozatot sem. Mindenki kussba vágta magát, hallgatólagosan az agresszív, önsorsrontók oldalára állt.

Ma reggelre derült ki, hogy egy élő rendőrkordonnak kellett körbevennie Szenn Pétert, a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspökét, Huszár Pált, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnökét és Gér Andrást, az egyház zsinati tanácsosát, hogy ép bőrrel hagyhassák el az Országház épületét. A református egyházi vezetők meghívott vendégként vettek részt az Országgyűlés alakuló ülésén május 8-án délelőtt.

Egyházi vezetőkre támadtak az ellenzéki tüntetők a Kossuth téren

Érthető, hogy a 76 éves egyetemi tanár, műfordító Huszár Pált megviselték a történtek, de az esetről készült beszámoló legdurvább eleme a tanácsnok köpködését bemutató részlet.

A baloldali érzelmű, sem Istent, sem törvényt nem ismerő csürhe magatartása jól jellemzi az egész mai baloldal – és az összes nyúlványának – színvonalát. Mint rák az egészséges sejtben, úgy burjánzott el a baloldal testében az az alpári, otromba, középkori mentalitás és viselkedésforma, mely ebben az arctalan, vezető nélküli, lukácsikatik és macskás gyurcsányisták által meghatározott tömegben testet öltve a szemünk elé tárult.

A baloldal teljesen leépült – mind szellemileg, mind fizikailag. Heller Ágnes már fiatalos külleműnek, szellemileg frissnek számít azokhoz képest, akik a baloldalt képviselik a parlamentben és az utcán. Az esetben azonban a legmegdöbbentőbb nem az, hogy korosodó emberek üvöltöznek és köpködnek, hanem az, hogy

az ellenzéki pártok közül eddig egy sem határolódott el a lincselésre készülő tömegtől.

Sőt, Gyurcsányék, Kunhalmiék még fotózkodtak is a szellemi mélységekben dagonyázókkal.

Mondjuk valahol érthető, hogy prominens baloldaliak az agresszió és a terror pártjára állnak, hiszen volt idő, amikor a tüntetők hátán kardlap csattant, viperával verték ki a fogukat vagy lőtték ki a szemüket. Az pedig a rendőrséget felhasználó diktatúra volt, és mélységesen felháborító, hogy azok működtetői most a demokráciát és a sajtószabadságot siratják. A gyurcsányi korszakkal ellenben most jogállam van, és a rendőri szervek szakszerűségének köszönhetően mindenki annyi foggal ment haza, mint ahánnyal elindult. És ez így van jól.

A tegnapi nap legfontosabb tanulságát is érdemes levonni. Ezzel a gyűlöletből táplálkozó, tömegnek nem nevezhető "horda" segítségével szerencsére nem lehet hatalomra kerülni, de arra éppen elegendőek, hogy a normális választópolgárok soha ne engedjék a hatalom közelébe az uraikat!

Az ominózus eset az alábbi felvételen látható:

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A forradalmárnak is alkalmatlan idiótákról

Ezek a mai forradalmárok nem értik a forradalmat. Alkalmatlanok rá. Még erre is alkalmatlanok!

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

kétharmad

Hiába cirkuszolt Hajnal Miklós az Echo TV-ben, a párt nem tudott elszámolni az államtól kapott támogatásával. Megdöbbentő, hogy a Momentum még számlákkal sem tudta igazolni költéseit.

A normalitás pártján: az MTVA kiáll a munkatársai mellett

A normalitás pártján: az MTVA kiáll a munkatársai mellett

kétharmad

Az MTVA megbízott vezérigazgatója levélben biztosította munkatársait arról, mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék őket a törvénytelenséggel és az erőszakkal szemben.

Ez a különbség egy globalista és egy bevándorlásellenes politikus között

Ez a különbség egy globalista és egy bevándorlásellenes politikus között

amerika, london, párizs

Macron Franciaországában évek óta nő a zömmel afgánok által beadott menedékkérelmek száma. A bevándorlásellenes Olaszországban közben homlokegyenest más tendenciát figyelhetünk meg.

Újabb durva lépés a fehérellenes Dél-Afrikában: csak feketéknek hirdettek pozíciókat

Újabb durva lépés a fehérellenes Dél-Afrikában: csak feketéknek hirdettek pozíciókat

fehér férfi

Orvosi pozíciókba hirdettek felvételt, azonban kikötötték, hogy csak feketék jelentkezhetnek.

Ilyen rövid idő alatt ennyi nőt még soha nem öltek meg Ausztriában

Ilyen rövid idő alatt ennyi nőt még soha nem öltek meg Ausztriában

amerika, london, párizs

Az osztrák bűnügyi hivatal vezetője szerint ennek az egyik fő oka a bevándorlás.

Minden eddiginél nagyobb az aggodalom Brüsszelben a Brexit miatt

Minden eddiginél nagyobb az aggodalom Brüsszelben a Brexit miatt

amerika, london, párizs

A kilépési megállapodást elutasító brit alsóházi szavazást követően egyre kellemetlenebb helyzetben vannak a Brüsszelben és Strasbourgban székelő bürokraták.

Hadházy már két napja lyukas zokniban harcol a sajtószabadságért

A felvételek tanúsága szerint Hadházy Ákos képviselő úr kifeslett zokniban harcol a demokráciáért, az európai korrupcióüldöző szervezetért és a sajtószabadságért.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére