Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A lincselésre készülő tömegtől egyetlen baloldali sem határolódott el

2018. május 9. 16:30

A gyűlölettől és a frusztrációtól túlfűtött, hangos ellenzéki kisebbség köztiszteletben álló idős professzorokon, egyházi személyeken próbálta meg levezetni a feszültségét. A toleranciáról, az elfogadásról és a nyílt társadalomról papoló ellenzék soraiból eddig senki sem tette szóvá a lincselésre felesküdött tömeg magatartását. Nem olvastunk egyetlenegy elhatárolódó, az esetet elítélő, a köpködőkkel egyet nem értő nyilatkozatot sem. Mindenki kussba vágta magát, hallgatólagosan az agresszív, önsorsrontók oldalára állt.

Ma reggelre derült ki, hogy egy élő rendőrkordonnak kellett körbevennie Szenn Pétert, a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspökét, Huszár Pált, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnökét és Gér Andrást, az egyház zsinati tanácsosát, hogy ép bőrrel hagyhassák el az Országház épületét. A református egyházi vezetők meghívott vendégként vettek részt az Országgyűlés alakuló ülésén május 8-án délelőtt.

Egyházi vezetőkre támadtak az ellenzéki tüntetők a Kossuth téren

Érthető, hogy a 76 éves egyetemi tanár, műfordító Huszár Pált megviselték a történtek, de az esetről készült beszámoló legdurvább eleme a tanácsnok köpködését bemutató részlet.

A baloldali érzelmű, sem Istent, sem törvényt nem ismerő csürhe magatartása jól jellemzi az egész mai baloldal – és az összes nyúlványának – színvonalát. Mint rák az egészséges sejtben, úgy burjánzott el a baloldal testében az az alpári, otromba, középkori mentalitás és viselkedésforma, mely ebben az arctalan, vezető nélküli, lukácsikatik és macskás gyurcsányisták által meghatározott tömegben testet öltve a szemünk elé tárult.

A baloldal teljesen leépült – mind szellemileg, mind fizikailag. Heller Ágnes már fiatalos külleműnek, szellemileg frissnek számít azokhoz képest, akik a baloldalt képviselik a parlamentben és az utcán. Az esetben azonban a legmegdöbbentőbb nem az, hogy korosodó emberek üvöltöznek és köpködnek, hanem az, hogy

az ellenzéki pártok közül eddig egy sem határolódott el a lincselésre készülő tömegtől.

Sőt, Gyurcsányék, Kunhalmiék még fotózkodtak is a szellemi mélységekben dagonyázókkal.

Mondjuk valahol érthető, hogy prominens baloldaliak az agresszió és a terror pártjára állnak, hiszen volt idő, amikor a tüntetők hátán kardlap csattant, viperával verték ki a fogukat vagy lőtték ki a szemüket. Az pedig a rendőrséget felhasználó diktatúra volt, és mélységesen felháborító, hogy azok működtetői most a demokráciát és a sajtószabadságot siratják. A gyurcsányi korszakkal ellenben most jogállam van, és a rendőri szervek szakszerűségének köszönhetően mindenki annyi foggal ment haza, mint ahánnyal elindult. És ez így van jól.

A tegnapi nap legfontosabb tanulságát is érdemes levonni. Ezzel a gyűlöletből táplálkozó, tömegnek nem nevezhető "horda" segítségével szerencsére nem lehet hatalomra kerülni, de arra éppen elegendőek, hogy a normális választópolgárok soha ne engedjék a hatalom közelébe az uraikat!

Az ominózus eset az alábbi felvételen látható:

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Olasz Testvérek: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsokat

Olasz Testvérek: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsokat

amerika, london, párizs

Az olasz bevándorlásellenes párt, a Fratelli d'Italia elnöke, Giorgia Meloni adott interjút a magyar köztévének.

Lemondták a muszlim rapper koncertjét, aki a Bataclanban akart fellépni

Lemondták a muszlim rapper koncertjét, aki a Bataclanban akart fellépni

bulvár

A 2015-ös párizsi terrortámadás helyszínén akart koncertet adni a Medine nevű algériai származűsú rapper, azonban a koncertterem törölte a showt, ugyanis tüntetők protestáltak az ellen, hogy fellépjen.

Milliókat gombolt le az államról a migráns, aki a grenfelli tűz áldozatának hazudta magát

Milliókat gombolt le az államról a migráns, aki a grenfelli tűz áldozatának hazudta magát

amerika, london, párizs

A 28 éves illegális migráns azt hazudta, a Grenfell toronyban lakott, amikor feltámadt az épületben a tűz. Több milliós segélyt nyúlt le így az államtól, és most ezért börtönbe fog kerülni.

Baloldali tüntetéskultúra

Baloldali tüntetéskultúra

kétharmad

Azért van annak egy diszkrét bája, amikor Gyurcsány Ferenc hívja tüntetésre az embereket és ő ordibál a tömegnek, hogy "addig nem lehet megnyugodni, amíg lemondásra nem kényszerítik Orbán Viktort."

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A DK kormányváltásra készül

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

kétharmad

Az Országgyűlés elnöke szombaton Zalaegerszegen, a megyei önkormányzat díszközgyűlésén mondott beszédet, melyben elmondta, hogy nem szabad hagyni azt, hogy a magyar társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják és politikai kisebbségbe szorítsák.

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

amerika, london, párizs

A dán legfelsőbb bíróság szerint Wenceslas Twagirayezut nyugodtan ki lehet utasítani és vissza lehet szállítani Ruandába, ahol 1994-ben részt vett a népirtásban.

Ukrajna mondvacsinált problémákkal uszít Magyarország ellen

Grezsa István kormánybiztos szerint Kijev mondvacsinált problémákat fedez fel hirtelen, szerinte a kettős állampolgárság is ilyen, ennek büntethetősége kapcsán fenyegetőzik most Klimkin ukrán külügyminiszter.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére