Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A liberálisoknak hála megerősödnek a szélsőségesek

2017. augusztus 19. 20:28

Leginkább azokban az államokban erősödnek meg a szélsőségesen baloldali vagy jobboldali formációk, amelyeket gúzsba kötnek a politikai korrektség és a mainstream média mindennapi hazugságai. A politikailag korrekt nyelvezetnek köszönhetően csorbul a szólás- és a sajtószabadság, amely a szélsőséges nézetek terjesztése mellett megveti az álhírek melegágyát is. Tehát, amikor a szélsőbalos és szélsőliberális tüntetéseken a politikai korrektség mellett törnek lándzsák, akkor egy időben a sajtó és a szólás szabadságát tiporják sárba. Ezt a paradoxont látszólag képtelenek megérteni és feloldani, így a liberális értékrend oltárán oly sok minden mással együtt, ezt is feláldozzák.

Friss felmérések szerint erősödnek a szélsőbalos csoportok Amerikában. Európában leginkább Németországban, Franciaországban, Svédországban és Belgiumban pusztít a szélsőliberális és a szélsőbalos erőszak.

A multikulturalizmusára oly büszke Németországban azonban a neonáci szervezetek is megerősödtek. Mindez roppant érdekes tendenciát mutat, hiszen Németországban a mainstream média és a politika mindent megtesz a vágyvezérelt liberális értékrendek illúziójának a fenntartásáért.

Amelyek körülbelül a következőek:

  • Minden migráns menekült, minden fekete bőrű, január elsején született bevándorló szíriai.
  • A migráció és a terrorizmus között nincs összefüggés.

A nyugati propaganda és a politikai elit elhiteti, hogy az LMBTQZWTR-közösségek jogai és a gendersemleges mosdók sorsa a legfontosabb társadalmi probléma, ezzel természetesen megpróbálják elkendőzni azt a kegyetlen valóságot, amellyel képtelenek szembenézni:

  • Németország iszlamizálódik
  • Európában háború dúl
  • a liberális emberjogi szervezeteknek hála több ezer kiszolgáltatott migráns veszett a tengerbe.

A nyugati bevándorláspárti politikusok, újságírók, lapkiadók személyes felelősségét is vizsgálni kellene a több száz áldozatot követelő terrortámadásokban. Habár megkockáztatok egy jóslatot: ők megússzák a felelősségre vonást.

A hazugságokra épülő nyugati demokráciákat ismét megerőszakolják a szélsőségesek

A töketlen és a problémák elől menekülő politikusok hitelessége olyannyira megromlott, hogy az emberek egyre inkább a buta és leegyszerűsítő szélsőséges szervezetek és csoportok karjaiba menekülnek.

Csakhogy egy itthoni példával is szemléltessen állításaimat:

a belpesti liberális és "antirasszista" elit2017-reeljutott oda, hogy a baloldal és a Jobbik érdekházasságának lehetőségét feszegette. Kétség sem fér hozzá, a kommunistából demokráciaféltővé átvedlett Lendvai Ildikók, Heller Ágnesek okozhatnak még meglepetést.

Neonácik és antifasiszta szélsőségesek csatája

Nemzetközi kitekintésben komplexebb a helyzet, ám a képlet hasonló. A szélsőbal és a szélsőjobb egyre nagyobb szerepet kap a közbeszéd tematizálásában. 

Ma már hetente tartanak a maihoz hasonló megemlékezéseket Berlinben. 

Ugyanis ma több százan vonultak ki az utcákra, egyesek a 30 éve elhunyt Rudolf Hess náci háborús bűnösre emlékeztek, míg mások a genderfluid ratyik mellett és a "fehér felsőbbrendűség" ellen tüntettek.

Nem bántam meg semmit” feliratú molinóval emlékeztek Berlinben a neonácik. A mintegy 500 fős tüntetés körül rengeteg rendőr is volt a helyszínen, akadtak ugyanis ellentüntetők, természetesen a szélsőbalosok,

“Náci bűnösöknek nem jár tisztelet” – ők ilyen molinókkal tüntettek a német fővárosban. A rendőrség nagy erőkkel igyekezett biztosítani mindkét tábor békés felvonulását és szólásszabadságát, ugyanakkor a náci tüntetés esetében korlátozták a molinók mennyiségét és minőségét is.

Költői a kérdés, de fontos:

Miért van az, hogy a normális emberek kimaradnak az ilyesféle bulikból?

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Miért Magyarország? Miért Debrecen?

A BMW és Gyurcsány beszéde.

889
Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

amerika, london, párizs

Magyarország és az Európai Unió vitájában Csehországnak a saját érdekében ki kell állnia Magyarország mellett - írta szerdán a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap.

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

Rögtön az első meccs sorsdöntő lehet a Vidinek az El-ben

hajrá, magyarok!

Csütörtökön a BATE Boriszov ellen kezdi meg szereplését a magyar csapat az Európa-liga csoportkörében.

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére