Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A liberálisoknak hála megerősödnek a szélsőségesek

2017. augusztus 19. 20:28

Leginkább azokban az államokban erősödnek meg a szélsőségesen baloldali vagy jobboldali formációk, amelyeket gúzsba kötnek a politikai korrektség és a mainstream média mindennapi hazugságai. A politikailag korrekt nyelvezetnek köszönhetően csorbul a szólás- és a sajtószabadság, amely a szélsőséges nézetek terjesztése mellett megveti az álhírek melegágyát is. Tehát, amikor a szélsőbalos és szélsőliberális tüntetéseken a politikai korrektség mellett törnek lándzsák, akkor egy időben a sajtó és a szólás szabadságát tiporják sárba. Ezt a paradoxont látszólag képtelenek megérteni és feloldani, így a liberális értékrend oltárán oly sok minden mással együtt, ezt is feláldozzák.

Friss felmérések szerint erősödnek a szélsőbalos csoportok Amerikában. Európában leginkább Németországban, Franciaországban, Svédországban és Belgiumban pusztít a szélsőliberális és a szélsőbalos erőszak.

A multikulturalizmusára oly büszke Németországban azonban a neonáci szervezetek is megerősödtek. Mindez roppant érdekes tendenciát mutat, hiszen Németországban a mainstream média és a politika mindent megtesz a vágyvezérelt liberális értékrendek illúziójának a fenntartásáért.

Amelyek körülbelül a következőek:

  • Minden migráns menekült, minden fekete bőrű, január elsején született bevándorló szíriai.
  • A migráció és a terrorizmus között nincs összefüggés.

A nyugati propaganda és a politikai elit elhiteti, hogy az LMBTQZWTR-közösségek jogai és a gendersemleges mosdók sorsa a legfontosabb társadalmi probléma, ezzel természetesen megpróbálják elkendőzni azt a kegyetlen valóságot, amellyel képtelenek szembenézni:

  • Németország iszlamizálódik
  • Európában háború dúl
  • a liberális emberjogi szervezeteknek hála több ezer kiszolgáltatott migráns veszett a tengerbe.

A nyugati bevándorláspárti politikusok, újságírók, lapkiadók személyes felelősségét is vizsgálni kellene a több száz áldozatot követelő terrortámadásokban. Habár megkockáztatok egy jóslatot: ők megússzák a felelősségre vonást.

A hazugságokra épülő nyugati demokráciákat ismét megerőszakolják a szélsőségesek

A töketlen és a problémák elől menekülő politikusok hitelessége olyannyira megromlott, hogy az emberek egyre inkább a buta és leegyszerűsítő szélsőséges szervezetek és csoportok karjaiba menekülnek.

Csakhogy egy itthoni példával is szemléltessen állításaimat:

a belpesti liberális és "antirasszista" elit2017-reeljutott oda, hogy a baloldal és a Jobbik érdekházasságának lehetőségét feszegette. Kétség sem fér hozzá, a kommunistából demokráciaféltővé átvedlett Lendvai Ildikók, Heller Ágnesek okozhatnak még meglepetést.

Neonácik és antifasiszta szélsőségesek csatája

Nemzetközi kitekintésben komplexebb a helyzet, ám a képlet hasonló. A szélsőbal és a szélsőjobb egyre nagyobb szerepet kap a közbeszéd tematizálásában. 

Ma már hetente tartanak a maihoz hasonló megemlékezéseket Berlinben. 

Ugyanis ma több százan vonultak ki az utcákra, egyesek a 30 éve elhunyt Rudolf Hess náci háborús bűnösre emlékeztek, míg mások a genderfluid ratyik mellett és a "fehér felsőbbrendűség" ellen tüntettek.

Nem bántam meg semmit” feliratú molinóval emlékeztek Berlinben a neonácik. A mintegy 500 fős tüntetés körül rengeteg rendőr is volt a helyszínen, akadtak ugyanis ellentüntetők, természetesen a szélsőbalosok,

“Náci bűnösöknek nem jár tisztelet” – ők ilyen molinókkal tüntettek a német fővárosban. A rendőrség nagy erőkkel igyekezett biztosítani mindkét tábor békés felvonulását és szólásszabadságát, ugyanakkor a náci tüntetés esetében korlátozták a molinók mennyiségét és minőségét is.

Költői a kérdés, de fontos:

Miért van az, hogy a normális emberek kimaradnak az ilyesféle bulikból?

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére