Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A liberálisoknak hála megerősödnek a szélsőségesek

2017. augusztus 19. 20:28

Leginkább azokban az államokban erősödnek meg a szélsőségesen baloldali vagy jobboldali formációk, amelyeket gúzsba kötnek a politikai korrektség és a mainstream média mindennapi hazugságai. A politikailag korrekt nyelvezetnek köszönhetően csorbul a szólás- és a sajtószabadság, amely a szélsőséges nézetek terjesztése mellett megveti az álhírek melegágyát is. Tehát, amikor a szélsőbalos és szélsőliberális tüntetéseken a politikai korrektség mellett törnek lándzsák, akkor egy időben a sajtó és a szólás szabadságát tiporják sárba. Ezt a paradoxont látszólag képtelenek megérteni és feloldani, így a liberális értékrend oltárán oly sok minden mással együtt, ezt is feláldozzák.

Friss felmérések szerint erősödnek a szélsőbalos csoportok Amerikában. Európában leginkább Németországban, Franciaországban, Svédországban és Belgiumban pusztít a szélsőliberális és a szélsőbalos erőszak.

A multikulturalizmusára oly büszke Németországban azonban a neonáci szervezetek is megerősödtek. Mindez roppant érdekes tendenciát mutat, hiszen Németországban a mainstream média és a politika mindent megtesz a vágyvezérelt liberális értékrendek illúziójának a fenntartásáért.

Amelyek körülbelül a következőek:

  • Minden migráns menekült, minden fekete bőrű, január elsején született bevándorló szíriai.
  • A migráció és a terrorizmus között nincs összefüggés.

A nyugati propaganda és a politikai elit elhiteti, hogy az LMBTQZWTR-közösségek jogai és a gendersemleges mosdók sorsa a legfontosabb társadalmi probléma, ezzel természetesen megpróbálják elkendőzni azt a kegyetlen valóságot, amellyel képtelenek szembenézni:

  • Németország iszlamizálódik
  • Európában háború dúl
  • a liberális emberjogi szervezeteknek hála több ezer kiszolgáltatott migráns veszett a tengerbe.

A nyugati bevándorláspárti politikusok, újságírók, lapkiadók személyes felelősségét is vizsgálni kellene a több száz áldozatot követelő terrortámadásokban. Habár megkockáztatok egy jóslatot: ők megússzák a felelősségre vonást.

A hazugságokra épülő nyugati demokráciákat ismét megerőszakolják a szélsőségesek

A töketlen és a problémák elől menekülő politikusok hitelessége olyannyira megromlott, hogy az emberek egyre inkább a buta és leegyszerűsítő szélsőséges szervezetek és csoportok karjaiba menekülnek.

Csakhogy egy itthoni példával is szemléltessen állításaimat:

a belpesti liberális és "antirasszista" elit2017-reeljutott oda, hogy a baloldal és a Jobbik érdekházasságának lehetőségét feszegette. Kétség sem fér hozzá, a kommunistából demokráciaféltővé átvedlett Lendvai Ildikók, Heller Ágnesek okozhatnak még meglepetést.

Neonácik és antifasiszta szélsőségesek csatája

Nemzetközi kitekintésben komplexebb a helyzet, ám a képlet hasonló. A szélsőbal és a szélsőjobb egyre nagyobb szerepet kap a közbeszéd tematizálásában. 

Ma már hetente tartanak a maihoz hasonló megemlékezéseket Berlinben. 

Ugyanis ma több százan vonultak ki az utcákra, egyesek a 30 éve elhunyt Rudolf Hess náci háborús bűnösre emlékeztek, míg mások a genderfluid ratyik mellett és a "fehér felsőbbrendűség" ellen tüntettek.

Nem bántam meg semmit” feliratú molinóval emlékeztek Berlinben a neonácik. A mintegy 500 fős tüntetés körül rengeteg rendőr is volt a helyszínen, akadtak ugyanis ellentüntetők, természetesen a szélsőbalosok,

“Náci bűnösöknek nem jár tisztelet” – ők ilyen molinókkal tüntettek a német fővárosban. A rendőrség nagy erőkkel igyekezett biztosítani mindkét tábor békés felvonulását és szólásszabadságát, ugyanakkor a náci tüntetés esetében korlátozták a molinók mennyiségét és minőségét is.

Költői a kérdés, de fontos:

Miért van az, hogy a normális emberek kimaradnak az ilyesféle bulikból?

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére