Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

2018. február 20. 21:58

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

A radikális balliberális nézeteket képviselő brit Metro újságban jelent meg egy olyan véleménycikk, amely szerint elfogadhatatlan rasszizmus az, hogy az évek óta a piacon levő "Kingdom Come: Deliverance" játék a történelmi hitelességre való hivatkozással a középkori Csehországot egy olyan királyságként mutatja be, mint amelyben kizárólag fehér emberek éltek. 

Az önmagukat progresszívnak tartó ballib bírálók szerint a cseh játék a rasszizmust propagálja világszerte azáltal, hogy nincsenek a szereplők között színes bőrű karakterek.

A politikailag korrekt (PC) értékek radikális képviselői szerint a játéknak egyébként van még egy nagyon súlyos "demokratikus" hiányossága: mégpedig az, hogy kevés benne a női karakter, ami nem más, mint a letűnt időket idéző és megengedhetetlen szexizmus.

A vádakra reagálva a játék fejlesztője elmondta, hogy: 

A karakterek és az ő nemzetiségeik is mind azt tükrözik, amit – a játék történéseinek idejéről – az 1403 körüli évekről tudunk Csehországról."

A Metro újság és egyéb balliberális kiadványok szerint azonban a cseh játék készítőinek történelmi hűségre való hivatkozása nem elfogadható ebben az esetben, mert:

bár Csehországban – és a Cseh Köztársaság legnyugatibb részében, ahol a játék zajlik – a XV. században elsősorban fehérek laktak, azonban a csehországi sziléziai közösségekben akkor meglevő többnemzetiségű kapcsolatok megkérdőjelezik, hogy vajon pontos lehet-e 100 százalékban fehér bőrszínűként ábrázolni őket a játékban."

A cikk önmagát pozitív értelemben SJW-nek (Social Justice Warrior), azaz a szociális igazság harcosnak tartó, úgymond „haladó baloldali” szerzője szerin ha nem javítják ki, akkor, bojkottálni kellene az általa politikailag nem korrektnek minősített cseh számítógépes játékot, mert az ilyen jellegű, rasszista, szexista és homofób játékok létezése miatt törhetett előre és nyer egyre nagyobb teret világszerte a politikai jobboldal.

Gyakorlatilag a lap és a számára forrásként szolgáló ballib PC-lapok egész egyszerűen nem vesznek tudomást a történelmi tényekről. A PC-nézetek őrei mindenáron színes bőrű embereket vizionálnak és akarnak bele látni Közép-Európa és Csehország történelmi múltjába. A politikai korrektséget a cseh játékon számon kérő önjelölt ballib történészek elképesztő ismerethiányról tesznek tanúbizonyságot. 
Amióta a ballibek neki estek a cseh játéknak azóta rekordot dönt a játék legújabb verziója iránti érdeklődés. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Petárdák durrantak a rendőrsorfal előtt, könnygáz volt a válasz

Nagyjából este 10 után 10 perccel elkezdődött balhé. Egyelőre még csak kisebb incidensek vannak.

Vajon megint lesz balhé a Kossuth téren?

Vajon megint lesz balhé a Kossuth téren?

kétharmad

Péntekre is jutott a be nem jelentett tüntetésekből. Este 10-ig a skandáláson és sétálgatáson kívül nem történt semmi jelentős.

A magyarok 66 százaléka elítéli a törvénysértésekkel politizáló ellenzéket

A magyarok 66 százaléka elítéli a törvénysértésekkel politizáló ellenzéket

kétharmad

A magyar választópolgároknak nem tetszik az ellenzéki képviselők parlamentben bemutatott szerdai botránykeltése, kétharmaduk (66 százalék) szerint nem viselkedhet így egy képviselő az Országházban - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

A csürhe kéttucatnyi, szegény gyerekeknek szánt szánkót lopott el a Parlament elől

A csürhe kéttucatnyi, szegény gyerekeknek szánt szánkót lopott el a Parlament elől

kinyílott a pitypang

A szerda esti és a csütörtöki zavargások legszégyenteljesebb pontja volt, amikor a Parlamentnél felállított 130 szánkóból többet elloptak, megrongáltak és felgyújtottak a provokátorok. A szánkókat az Országgyűlés Hivatala vásárolta és hátrányos helyzetű gyerekeknek ajándékozzák azokat.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Eseménydús nap a mai is. Nézzük a legfontosabb történéseket!

Az ellenzék legnagyszerűbb szónokai tirádáztak a Kossuth téren

A mai tüntetésen felléptek az ellenzéki pártok mesterszónokai. Kunhalmi Ágnes tanácsköztársasági hangulatot varázsolt a Kossuth térre. Donáth Anna kiállt a köztéri vizelők mellett, Varga-Damm Andrea pedig Gyurcsány mellett.

A Soros-csürhe rombol, az Index pedig mosdatásba kezd

A Soros-csürhe tombolását látva érti meg az ember, hogy nincsenek véletlenek. Csoda-e, hogy az Index, amely hosszú idő óta magát a függetlenség zászlóshajójának hazudja, úgy ír a rombolásról, mintha az égegyadta világon semmi probléma nem lenne ezzel az egésszel, és teljesen meg lehet érteni a rongálók viselkedését.

Szegeden erősödik a Fidesz, nem is csoda, hogy támadást indítottak ellene

Szegeden erősödik a Fidesz, nem is csoda, hogy támadást indítottak ellene

kétharmad

Botka László vonja vissza az éjjeli banditáit Szeged utcáiról - olvasható a Fidesz felhívásában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére