Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

2018. február 20. 21:58

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

A radikális balliberális nézeteket képviselő brit Metro újságban jelent meg egy olyan véleménycikk, amely szerint elfogadhatatlan rasszizmus az, hogy az évek óta a piacon levő "Kingdom Come: Deliverance" játék a történelmi hitelességre való hivatkozással a középkori Csehországot egy olyan királyságként mutatja be, mint amelyben kizárólag fehér emberek éltek. 

Az önmagukat progresszívnak tartó ballib bírálók szerint a cseh játék a rasszizmust propagálja világszerte azáltal, hogy nincsenek a szereplők között színes bőrű karakterek.

A politikailag korrekt (PC) értékek radikális képviselői szerint a játéknak egyébként van még egy nagyon súlyos "demokratikus" hiányossága: mégpedig az, hogy kevés benne a női karakter, ami nem más, mint a letűnt időket idéző és megengedhetetlen szexizmus.

A vádakra reagálva a játék fejlesztője elmondta, hogy: 

A karakterek és az ő nemzetiségeik is mind azt tükrözik, amit – a játék történéseinek idejéről – az 1403 körüli évekről tudunk Csehországról."

A Metro újság és egyéb balliberális kiadványok szerint azonban a cseh játék készítőinek történelmi hűségre való hivatkozása nem elfogadható ebben az esetben, mert:

bár Csehországban – és a Cseh Köztársaság legnyugatibb részében, ahol a játék zajlik – a XV. században elsősorban fehérek laktak, azonban a csehországi sziléziai közösségekben akkor meglevő többnemzetiségű kapcsolatok megkérdőjelezik, hogy vajon pontos lehet-e 100 százalékban fehér bőrszínűként ábrázolni őket a játékban."

A cikk önmagát pozitív értelemben SJW-nek (Social Justice Warrior), azaz a szociális igazság harcosnak tartó, úgymond „haladó baloldali” szerzője szerin ha nem javítják ki, akkor, bojkottálni kellene az általa politikailag nem korrektnek minősített cseh számítógépes játékot, mert az ilyen jellegű, rasszista, szexista és homofób játékok létezése miatt törhetett előre és nyer egyre nagyobb teret világszerte a politikai jobboldal.

Gyakorlatilag a lap és a számára forrásként szolgáló ballib PC-lapok egész egyszerűen nem vesznek tudomást a történelmi tényekről. A PC-nézetek őrei mindenáron színes bőrű embereket vizionálnak és akarnak bele látni Közép-Európa és Csehország történelmi múltjába. A politikai korrektséget a cseh játékon számon kérő önjelölt ballib történészek elképesztő ismerethiányról tesznek tanúbizonyságot. 
Amióta a ballibek neki estek a cseh játéknak azóta rekordot dönt a játék legújabb verziója iránti érdeklődés. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Rendkívüli kétségbeesésről tett tanúbizonyságot a Jobbik

Rendkívüli kétségbeesésről tett tanúbizonyságot a Jobbik

spring is coming

A Jobbik politikusai egy vidéki általános iskolában akartak kampányolni szerda délelőtt. Az igazgatónő vonakodott ettől, aminek következtében a jobbikosok megfenyegették őt.

"Hálásak vagyunk a szolidaritásért, amit Magyarország tanúsított"

"Hálásak vagyunk a szolidaritásért, amit Magyarország tanúsított"

amerika, london, párizs

Jacek Czaputowicz külügyminiszter a lengyel alsóházban elmondott idei programbeszédében tért ki erre.

Merkel: az iszlám Németország része

Merkel: az iszlám Németország része

amerika, london, párizs

A német kancellár szerdán a szövetségi parlamentben úgy fogalmazott: a Németországban élő, nagyjából 4,5 millió muzulmán ember révén az iszlám az ország részévé vált.

A helyzet fokozódik: Kijev katonákat küld Kárpátaljára

A helyzet fokozódik: Kijev katonákat küld Kárpátaljára

amerika, london, párizs

Petro Porosenko közel ezer hegyivadászt telepít Beregszászra. Az indoklás szerint erre "az Ukrajna területi integritásával szembeni fenyegetések miatt van szükség".

Ilyen a gyurcsányista tempó: fideszesek felakasztását, kivégzését vizionálják

Ilyen a gyurcsányista tempó: fideszesek felakasztását, kivégzését vizionálják

kinyílott a pitypang

Gyurcsány és a szocik egyik képviselője akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat. Kroutil Gyulának a Facebookon gurult el a gyógyszere, ahol igazi bolsevik munkásőrré vedlett vissza.

"Kétezer ember dolgozik Magyarországon Soros György céljaiért"

A Magyar Idők birtokába jutott hangfelvétel szerint Soros György egyik pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője azt mondta: legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassák Soros György akaratát.

Ezért nem győzhetnek a globalisták

Ezért nem győzhetnek a globalisták

amerika, london, párizs

Megvalósíthatatlan a transznacionális, globalista elit programja, mert a népek szíve nem a pluralizmusért, a sokszínűségért vagy az Európai Unióért dobban, hanem a családért, a hazáért és a hitért - állítja Pat Buchanan politikai tanácsadó.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére