Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

2018. február 20. 21:58

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

A radikális balliberális nézeteket képviselő brit Metro újságban jelent meg egy olyan véleménycikk, amely szerint elfogadhatatlan rasszizmus az, hogy az évek óta a piacon levő "Kingdom Come: Deliverance" játék a történelmi hitelességre való hivatkozással a középkori Csehországot egy olyan királyságként mutatja be, mint amelyben kizárólag fehér emberek éltek. 

Az önmagukat progresszívnak tartó ballib bírálók szerint a cseh játék a rasszizmust propagálja világszerte azáltal, hogy nincsenek a szereplők között színes bőrű karakterek.

A politikailag korrekt (PC) értékek radikális képviselői szerint a játéknak egyébként van még egy nagyon súlyos "demokratikus" hiányossága: mégpedig az, hogy kevés benne a női karakter, ami nem más, mint a letűnt időket idéző és megengedhetetlen szexizmus.

A vádakra reagálva a játék fejlesztője elmondta, hogy: 

A karakterek és az ő nemzetiségeik is mind azt tükrözik, amit – a játék történéseinek idejéről – az 1403 körüli évekről tudunk Csehországról."

A Metro újság és egyéb balliberális kiadványok szerint azonban a cseh játék készítőinek történelmi hűségre való hivatkozása nem elfogadható ebben az esetben, mert:

bár Csehországban – és a Cseh Köztársaság legnyugatibb részében, ahol a játék zajlik – a XV. században elsősorban fehérek laktak, azonban a csehországi sziléziai közösségekben akkor meglevő többnemzetiségű kapcsolatok megkérdőjelezik, hogy vajon pontos lehet-e 100 százalékban fehér bőrszínűként ábrázolni őket a játékban."

A cikk önmagát pozitív értelemben SJW-nek (Social Justice Warrior), azaz a szociális igazság harcosnak tartó, úgymond „haladó baloldali” szerzője szerin ha nem javítják ki, akkor, bojkottálni kellene az általa politikailag nem korrektnek minősített cseh számítógépes játékot, mert az ilyen jellegű, rasszista, szexista és homofób játékok létezése miatt törhetett előre és nyer egyre nagyobb teret világszerte a politikai jobboldal.

Gyakorlatilag a lap és a számára forrásként szolgáló ballib PC-lapok egész egyszerűen nem vesznek tudomást a történelmi tényekről. A PC-nézetek őrei mindenáron színes bőrű embereket vizionálnak és akarnak bele látni Közép-Európa és Csehország történelmi múltjába. A politikai korrektséget a cseh játékon számon kérő önjelölt ballib történészek elképesztő ismerethiányról tesznek tanúbizonyságot. 
Amióta a ballibek neki estek a cseh játéknak azóta rekordot dönt a játék legújabb verziója iránti érdeklődés. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

amerika, london, párizs

A világ első ár-apály galériáját a Maldív-szigeteken állították fel, azonban a rendőrség lebontotta, mert az alkotást iszlámellenesnek minősítették.

Az osztrák belügyminiszter arra kötelezné a rendőrséget, hogy írja meg, ha migráns az elkövető

Arra is felkérték őket, hogy ne nyilatkozzanak az elfogult, liberális újságíróknak, riportot és nagyívű beszámolót pedig csak akkor készíthetnek, ha az újságírók garantálják a semlegességet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére