Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A liberálisok gyűlölik a szólásszabadságot: a Facebook és a Google az új Komintern

Megadja Gábor

2017. augusztus 23. 15:58

Cukorhegyi letiltott a facebookozásról. Én persze még mindig csak tejfölösszájú kezdő vagyok, hiszen a baráti körömben nem egy ember kapott már 30 napos tiltásokat. Ők a fekete övesek. De valahol el kell kezdeni.

Nem is beszélve azokról, akik pl. a Memelord for hire, illetve a God Emperor Trump nevű oldalakat szerkesztik: ez esetben a Facebook az adminok személyes profiljait vadássza le és szünteti meg. Milo Yiannopoulos stábját pedig szintén megkereste a Facebook stábja, hogy a „faggot”, azaz a köcsög kifejezést csak külön engedéllyel használhatja, ami azért mókás, mert a fickó saját magára vonatkoztatja. Pamela Gellert pedig a PayPalról tiltották le, ami azt jelenti, hogy a történet valójában nem annyira vicces, mert emberek egzisztenciáját fenyegetik az új cenzorok.

És hogy mi volt a bűnöm? Egy poszt Vay „Blankáról”, aki nővé változtatta magát hormonokkal. A poszt nem volt különösebben radikális, inkább csak arról szólt, hogy bárki, aki férfiként nőnek, Apache helikopternek, langusztának vagy delfinnek képzeli magát, az segítségre szorul, és az igazi bűnösök azok, akik mindebből propagandát gyártanak, illetve segítségnyújtás címén bátorítják. Az illetőt inkább áldozatként tálaltam, ezért is furcsa a hozzáállás, hiszen az áldozati szerepet általában szeretik a Social Justice Warrior-univerzumban. A Facebook szerint megsértettem a kommuni…, azazhogy a „közösségi irányelveket”, ami csodálatos újbeszél arra a jelenségre, hogyan korlátozzák önkényesen a szólásszabadságot. Nyilvánvalóan belegázoltam az LMBTQXYZZS-IDDQDIDKFA-emberek jogaiba. Utóbbi akkor is megtörténik, ha valaki tényt közöl, például: a fiúknak kukijuk, a lányoknak meg puncijuk van. Persze ha a liberális talibán a Facebookon ünnepli a „nácik” ütlegelését, az belefér.

A véleményem mellett sajnos kitartok, még akkor is, ha Cukorhegyinél egy teljes hadosztálynyi életből felmentett SJW jelent föl naponta. Ez a szféra maradt nekik a totalitárius hajlamaik kiélésére, mert a szabad levegőn megfulladnak.

És ez az a pillanat, amikor minden liberális, aki az utóbbi időben azt a szöveget tolta, hogy „a PC csak egy fantom, amit a jobboldal talált ki arra, hogy megküzdhessen vele”, elgondolkodhat azon, miért nem mond igazat. Egynapos tiltás csepp a tengerben, James Damore-nak viszont az állásába került a Goolagnál az, hogy leírta, különbség van férfiak és nők között. A politikailag korrekt terror átvette az irányítást a Szilícium-völgyben, a nagy techcégeknél már a K+F kárára is növelik a „sokszínűségi” büdzsét, amiből túlbuzgó SJW-k nevelik az alkalmazottakat, meg a népet.

Minderre lehetne azt mondani, hogy ezek magáncégek, tehát azt csinálnak, amit akarnak; csakhogy a Facebooknak és a Google-nak nagyobb hatalma van, mint a kormányzatoknak, és valószínűleg többet is tudnak rólunk, mint a kormányok. És ma az emberek magánéletét és szólásszabadsághoz való jogát elsősorban nem az „illiberálisok” fenyegetik, hanem a nagy techcégek PC irányelvei.

Mindehhez persze kellenek libsi házmesterek is, akiknek ez kiváló terep ahhoz, hogy elkussoltassanak bárkit, aki nem ért velük egyet. Amióta elment a Vörös Hadsereg, kénytelenek a való élettől távol házmesterkedni. Az ember becsülje a kicsit, így sikerként könyvelem el azt is, hogy a szánalmas kis életük része lehetek.

Nem mintha nem lehetne elviselni az életet Facebukkake nélkül. Például majd pancsolok a medencében, amit szolgálataimért fogok hamarosan kapni az Orbán-rezsimtől.

A szólásszabadság vagy azt jelenti, hogy bármit lehet mondani, vagy semmit sem jelent. És igen, szerintem a tényleges náciknak is joguk van kifejteni a véleményüket. Embereket elgázolni meg nincsen.

A törvények mellett a józan ész is kiválóan különbséget tud tenni a kettő között, csak a feje tetejére állított progresszív univerzum nem képes erre.

Talán reménykedhetünk abban, hogy a totalitárius elmebaj által kiszorított olyan józan figurák, mint James Damore, egyszer létrehoznak majd egy olyan közösségi platformot, ahol a szólásszabadság, és nem pedig az 1984 szelleme fog érvényesülni. A szólásszabadságnak egy olyan minimumnak kéne lennie, amiben konzervatívok, libertáriusok és józan liberálisok is egyetértenek, nem úgy az igazi haladók, akik jó szokásukhoz híven érvek hiányában mindenkit elhallgattatnának.

Ha ez nem történik meg, akkor a Trump-vonatnak kell átgázolnia a Szilícium-völgy zsarnokoskodásán.

Mindaddig pedig használjuk ki azokat a felületeket, amelyek valóban a szólásszabadság alapján állnak. Például a 888-at vagy a 889-et.

Fuck your feelings.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére