Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A liberális zsidók védik a Magyar Narancsot, szerintük a lap csak véletlenül lett antiszemita

2018. december 7. 18:00

A Magyar Narancs nem antiszemita, mert Magyarországon csak a jobboldaliak, valamint csak és kizárólag a jobboldali lapok lehetnek antiszemiták. A zsidók meg baloldaliak, és ők tudják, hogy mi a jó nekik. Ezeket a mondatokat a Szombat nevű zsidó lap munkatársa írta, és közben nem érzett szégyent.

Egészen elképesztő fordulatot vett a címlapbotrány. Tegnap megírtuk, hogy a liberális lapok műfelháborodása a Figyelő címlapján – amelyen a Mazsihisz elnökét ábrázolták – teljes mértékben hiteltelen, hiszen korábban a Magyar Narancs becsületsértő, sztereotip és antiszemita címlapokkal is jelentkezett már. Felhívtuk a morállóf888szt lóbáló liberálisok figyelmét arra, hogy bizony gusztustalanabbnál gusztustalanabb cikkeik messze kimerítik a kettős mérce fogalmát.

Erre fel ma a Szombat nevű zsidó kulturális folyóirat hasábjain olyan cikket közölt Gadó János, hogy kiakadt a kettősmérce-detektor.

Azt írja, hogy

"a Figyelő ugyanis jelenleg csupán egy – minden egyéni karakterétől megfosztott – jobboldali, kormánypárti lap. Így a felháborodás elsősorban nem is az újságnak szólt, hanem annak a kormányon lévő jobboldalnak, amely még mindig nem átall zsidóellenes sztereotípiákkal élni, miközben megingatja a többpárti, szabadpiaci jogállam alapjait is."

De csak ezután jön a java:

"a Magyar Narancs egy markáns karakterű, önálló arculatú lap, amelynek hagyományai között nem szerepel az antiszemitizmus, így korábbi sérelmek emléke sem térhet vissza. S a baloldali antiszemitizmusnak sincsenek mély hagyományai Magyarországon. Ezért a Narancs címlapja nem váltott ki komoly elítélő visszhangot – a túlnyomórészt amúgy is a baloldallal azonosuló – zsidó körökben."

A szerző megjegyzi, hogy ugyan a Magyar Narancs címlapja is hordoz magában némi antiszemita felhangot, de Gadó János szerint:

a Figyelő a hazánkban nagy hagyományú, jobboldali, kormánypárti antiszemitizmus okozta sebeket tépi fel, immár nagyon sokadszor. A Narancs címlapja viszont egyszeri eltévelyedésnek tekinthető, melynek nincsenek előzményei, így nem tép fel mély sebeket."

Tehát a Figyelő antiszemita csak, a Magyar Narancs nem az. Az egyszeri eltévelyedés – úgymond – elszigetelt eset volt, mint azok a terrortámadások, amelyeket muszlimok hajtottak végre Európa-szerte.

Ezek NEM antiszemita címlapok!


Ezekre a gyöngyszemekre csak nemrég bukkantunk: a HVG Andy Vajnát épp sztereotip módon ábrázolja, a 444-nél Kerner Zsolt pedig a holokausztot relativizálja. De tudjuk, hogy ezek is csak elszigetelt, egyedi esetek.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

kinyílott a pitypang

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Budapestből nem lesz Majdan!

Budapestből nem lesz Majdan!

kétharmad

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak

A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

kétharmad

A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

Saját dolgozóit sem fizette ki a Jobbik

Saját dolgozóit sem fizette ki a Jobbik

kétharmad

Az EchoTV Informátor című műsorához került dokumentumok szerint a párt tévéjének számító N1TV készítői a választások előtti három hónapban több esetben is napi 18-19 órákat dolgoztak a párt sikerességéért, mint kiderült ingyen. Az N1TV, a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány tulajdona, amely a Jobbik pártalapítványa.

A nyugati demokráciákban súlyosan büntetik a képviselői rendbontást

Egyre inkább úgy tűnik, hogy társadalmi tömegbázis híján a frusztrált ellenzék nem lát más lehetőséget, mint a nyílt erőszak bevetését: a parlamentarizmus demokratikus szabályainak durva megsértésével próbálják támadni a fennálló alkotmányos rendet - áll a Századvég Alapítvány legfrissebb elemzésében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére