Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A liberális média egyetlen eszköze: a bevándorlás árnyoldalairól beszélő svéd-magyar nő hiteltelenítése

Hazugságkorrektor

2018. március 11. 17:40

Most már minden józan ember számára világos, hogy a liberális mese a bevándorlásról csúfosan elbukott: a tömeges migráció igenis gondokat okoz, no-go zónák jönnek létre és a bevándorlás megváltoztatja egy adott város vagy városrész arculatát. Nem utolsósorban radikálisan veszélyezteti a nőket és a gyengébbeket. Ezért a hazai liberálisok vesztüket érezve taktikát váltottak. Már nem a bevándorlás jótékony hatásairól hazudoznak, hanem hiteltelenítik az áldozatok mondandóját. Ugyan már, az nem is úgy van – hörgi röhögve a kórus.

Önként jelentkezett az M1 Aktuális hírcsatornánál Natalie Contessa, az a svéd-magyar nő, aki hosszas interjúban ismertette a svédországi helyzetet, mennyire megváltozott az élet arrafelé, mióta 2015-től tömegesen érkeztek muszlim migránsok hozzájuk.

A hölgy a kamerák előtt állítja, szexuálisan is molesztálták a metrón, és ami igazán kellemetlen, hogy bár több szemtanú előtt történt az eset, senki sem sietett a segítségére. A teljes hazai liberális sajtó azóta egyetlen dolgot művel a hölggyel és a közmédiával: mondandójának hiteltelenítésével azt akarja bebizonyítani, a hölgy és így a közmédia hazudik.

A migránshelyzet miatt költözött haza Svédországból egy svéd-magyar nő

Az elmúlt néhány napban megint fellángolt a vita, hogy Budapest a biztonságosabb vagy a nyugatabbra lévő európai nagyvárosok, például Bécs...

Az M1 Aktuális hírterületi vezetőitől kapott információink szerint Natalie Contessát előzetesen szembesítették azzal, hogy a hazai kormányellenes, migránssimogató média szét fogja cincálni a mondanivalója miatt. A hölgy azt válaszolta, nem érdekli a liberális média, számít erre, ő akkor is elmondja az igazat.

Natalie Contessa interjúja után a közmédiához számtalan svéd magyar írt levelet, egytől egyig megerősítve a hölgy által elmondottakat. A Híradónak egy csaknem öt évtizede Svédországban élő magyar nő is nyilatkozott, név nélkül. Elmondása szerint ő egy olyan nagyvárosi kerületben lakik, ahol a lakosok kilencven százaléka bevándorló. A nő elmondta azt is, hogy őt is zaklatta már szexuálisan bevándorló. „Jött egy külföldi származású ember, egyszerűen hátranézett és már akkor tudtam, hogy valami baj lesz” – mesélte a bántalmazott nő. A svéd közhangulat miatt fél felfedni a kilétét, ugyanis aki nyilvánosan bírálja a migrációt, azt rasszistának bélyegzik, mondta.

A napokban Lázár Jánost ugyanilyen hiteltelenítésnek vetette alá a kormányellenes média csak azért, mert a kancelláriaminiszter kiutazott Bécsbe, és ott, a bevándorlók lakta kerületben kamerába mondta a nyilvánvalót: egy bevándorlók dominálta negyedből elköltöznek az őslakosok, és végül kulturálisan és az életmód tekintetében is átveszik a területet. Saját terület, saját törvények, így megy ez: a Pesti Srácok újságírói a brüsszeli Molenbeekben jártak, és ugyanerről számoltak be. A 888.hu szintén körülnézett Molenbeekben, Abdeslam egykori búvóhelyén.

Molenbeekben jártunk | VIDEÓ

Három napot töltöttünk Molenbeekben.

Az Index, a hvg.hu, a 24.hu pedig külön videóstábokat utaztatott Bécsbe, hogy mindannyian igyekezzenek hülyét csinálni Lázárból. Ez a nagy igyekezet azért is különös, mert ugyanezek a médiumok Esztergomig sem utaznak el, ha történik ott valami érdekes.

Ebből is látszik, amit ezek a médiumok csinálnak, az nem tájékoztatás, hanem tudatos hiteltelenítés és dezinformációs háború – rejtetten pont azokért a célokért harcolva, amilyen kormányellenes politikai célokat ezek a médiumok szolgálnak. Ha a közmédia vagy éppen a nem kormányellenes sajtó szedné szét egy, a liberális sajtóban megszólaló svéd Soros-aktivista szavait, aki azt állítaná, minden rendben van Stockholmban, akkora hisztéria lenne idehaza, hogy a sivalkodást a Holdról is hallani lehetne. Ami az egészben igazán különös, hogy a józanabb liberális világmédia felismerve a migráció okozta problémákat, az utóbbi időben – érzékelve azt is, hogy a társadalmi közhangulat változóban van a bevándorlást nyögő országokban – higgadtabb és tárgyilagosabb hangnemre váltott. Az Economist a napokban arról írt hosszasan, Malmö, Göteborg és Stockholm utcáit migránsbandák uralják, akik rendszeresen keverednek fegyveres tűzharcba egymással. Korábban a Politico amerikai kiadása írta meg, óriási veszély, hogy a migránsok háromnegyede egyedülálló férfi, a beözönlésük ugyanis felborítja a nemi arányokat és erőszakosabbá teszi a hétköznapi életet. A svédországi helyzetet tökéletesen prognosztizálta 2016 legelején a Politico. Végezetül álljon itt egy videó a Twitterről. Ebből minden olvasónknak világossá válik, kikért is küzd a magyarországi liberális média, Orbán-gyűlöletében kiket támogat és menteget csak azért, mert eszeveszettül gyűlöli a magyar kormányt. Alább a liberálisok multikulti kedvencei. Legszívesebben őket pátyolgatnák naphosszat, csak ez az Orbán ne lenne végre már.

Szegény, templomban leütött öregasszony meg minek ment oda?

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére