Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A liberális média egyetlen eszköze: a bevándorlás árnyoldalairól beszélő svéd-magyar nő hiteltelenítése

Hazugságkorrektor

2018. március 11. 17:40

Most már minden józan ember számára világos, hogy a liberális mese a bevándorlásról csúfosan elbukott: a tömeges migráció igenis gondokat okoz, no-go zónák jönnek létre és a bevándorlás megváltoztatja egy adott város vagy városrész arculatát. Nem utolsósorban radikálisan veszélyezteti a nőket és a gyengébbeket. Ezért a hazai liberálisok vesztüket érezve taktikát váltottak. Már nem a bevándorlás jótékony hatásairól hazudoznak, hanem hiteltelenítik az áldozatok mondandóját. Ugyan már, az nem is úgy van – hörgi röhögve a kórus.

Önként jelentkezett az M1 Aktuális hírcsatornánál Natalie Contessa, az a svéd-magyar nő, aki hosszas interjúban ismertette a svédországi helyzetet, mennyire megváltozott az élet arrafelé, mióta 2015-től tömegesen érkeztek muszlim migránsok hozzájuk.

A hölgy a kamerák előtt állítja, szexuálisan is molesztálták a metrón, és ami igazán kellemetlen, hogy bár több szemtanú előtt történt az eset, senki sem sietett a segítségére. A teljes hazai liberális sajtó azóta egyetlen dolgot művel a hölggyel és a közmédiával: mondandójának hiteltelenítésével azt akarja bebizonyítani, a hölgy és így a közmédia hazudik.

A migránshelyzet miatt költözött haza Svédországból egy svéd-magyar nő

Az elmúlt néhány napban megint fellángolt a vita, hogy Budapest a biztonságosabb vagy a nyugatabbra lévő európai nagyvárosok, például Bécs...

Az M1 Aktuális hírterületi vezetőitől kapott információink szerint Natalie Contessát előzetesen szembesítették azzal, hogy a hazai kormányellenes, migránssimogató média szét fogja cincálni a mondanivalója miatt. A hölgy azt válaszolta, nem érdekli a liberális média, számít erre, ő akkor is elmondja az igazat.

Natalie Contessa interjúja után a közmédiához számtalan svéd magyar írt levelet, egytől egyig megerősítve a hölgy által elmondottakat. A Híradónak egy csaknem öt évtizede Svédországban élő magyar nő is nyilatkozott, név nélkül. Elmondása szerint ő egy olyan nagyvárosi kerületben lakik, ahol a lakosok kilencven százaléka bevándorló. A nő elmondta azt is, hogy őt is zaklatta már szexuálisan bevándorló. „Jött egy külföldi származású ember, egyszerűen hátranézett és már akkor tudtam, hogy valami baj lesz” – mesélte a bántalmazott nő. A svéd közhangulat miatt fél felfedni a kilétét, ugyanis aki nyilvánosan bírálja a migrációt, azt rasszistának bélyegzik, mondta.

A napokban Lázár Jánost ugyanilyen hiteltelenítésnek vetette alá a kormányellenes média csak azért, mert a kancelláriaminiszter kiutazott Bécsbe, és ott, a bevándorlók lakta kerületben kamerába mondta a nyilvánvalót: egy bevándorlók dominálta negyedből elköltöznek az őslakosok, és végül kulturálisan és az életmód tekintetében is átveszik a területet. Saját terület, saját törvények, így megy ez: a Pesti Srácok újságírói a brüsszeli Molenbeekben jártak, és ugyanerről számoltak be. A 888.hu szintén körülnézett Molenbeekben, Abdeslam egykori búvóhelyén.

Molenbeekben jártunk | VIDEÓ

Három napot töltöttünk Molenbeekben.

Az Index, a hvg.hu, a 24.hu pedig külön videóstábokat utaztatott Bécsbe, hogy mindannyian igyekezzenek hülyét csinálni Lázárból. Ez a nagy igyekezet azért is különös, mert ugyanezek a médiumok Esztergomig sem utaznak el, ha történik ott valami érdekes.

Ebből is látszik, amit ezek a médiumok csinálnak, az nem tájékoztatás, hanem tudatos hiteltelenítés és dezinformációs háború – rejtetten pont azokért a célokért harcolva, amilyen kormányellenes politikai célokat ezek a médiumok szolgálnak. Ha a közmédia vagy éppen a nem kormányellenes sajtó szedné szét egy, a liberális sajtóban megszólaló svéd Soros-aktivista szavait, aki azt állítaná, minden rendben van Stockholmban, akkora hisztéria lenne idehaza, hogy a sivalkodást a Holdról is hallani lehetne. Ami az egészben igazán különös, hogy a józanabb liberális világmédia felismerve a migráció okozta problémákat, az utóbbi időben – érzékelve azt is, hogy a társadalmi közhangulat változóban van a bevándorlást nyögő országokban – higgadtabb és tárgyilagosabb hangnemre váltott. Az Economist a napokban arról írt hosszasan, Malmö, Göteborg és Stockholm utcáit migránsbandák uralják, akik rendszeresen keverednek fegyveres tűzharcba egymással. Korábban a Politico amerikai kiadása írta meg, óriási veszély, hogy a migránsok háromnegyede egyedülálló férfi, a beözönlésük ugyanis felborítja a nemi arányokat és erőszakosabbá teszi a hétköznapi életet. A svédországi helyzetet tökéletesen prognosztizálta 2016 legelején a Politico. Végezetül álljon itt egy videó a Twitterről. Ebből minden olvasónknak világossá válik, kikért is küzd a magyarországi liberális média, Orbán-gyűlöletében kiket támogat és menteget csak azért, mert eszeveszettül gyűlöli a magyar kormányt. Alább a liberálisok multikulti kedvencei. Legszívesebben őket pátyolgatnák naphosszat, csak ez az Orbán ne lenne végre már.

Szegény, templomban leütött öregasszony meg minek ment oda?

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

fehér férfi

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemű közösséget, hogy ki kellett őt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére