Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A liberális lakájmédia már az anglikán egyházat támadja

2018. február 6. 09:28

LONDON, 09:28

A BCC és az egyházi elit a keresztényeket támadja, mert nem akarnak migránsokat befogadni. 

A Bristoli Egyetem kutatása szerint az anglikán vallásúak 87 százaléka szerint túl sok a migráns a szigetországban, ami természetesen felélesztette a liberálisokban szunnyadó vallásellenességet, pontosabban keresztényellenességet. A tanulmány közlése után a BCC frontális támadást intézett a keresztény angolok ellen. Sőt a műsorban felszólaló egyik vallási vezető szerint

a keresztények gondolkodását át kell formálni, hogy még több migránst akarjanak befogadni.

A BBC műsorvezetője, Dan Walker a reggeli műsorában épp a keresztény alapelvekből oktatta ki az anglikánokat, kifejtve, hogy a

kereszténység a felebaráti szeretetre épül.”

Azt sugallta, hogy a határellenőrzés támogatása és visszaállítása ellentétes a keresztény értékekkel. Majd kifejtette, hogy az egyházi vezetőknek át kell nevelniük az anglikánokat, meg kell győzniük őket a tömeges bevándorlás támogatásáról.

A hír kapcsán a londoni székhelyű Breitbart emlékezteti olvasóit Orbán Viktor kijelentéseire, mely szerint a határvédelem és a nemzeti identitás védelme mindennél fontosabb. Idézik a miniszterelnök azon mondását, mely szerint a

szeresd felebarátodat, mint magadat krisztusi parancs azt is jelenti, hogy vállaljuk és óvjuk mindazt, amik és akik vagyunk.”

Mindezt annak kapcsán mondta, hogy manapság sokan a keresztények szemére akarják vetni, hogy bár kereszténynek vallják magukat, mégsem engedik a más földrészről érkezők betelepítését Európába.

A kormányfő korábban kiemelte: “mi, európaiak – bevallva, bevallatlanul, tudottan vagy tudatlanul – Krisztus tanítása szerint berendezett kultúrában élünk”. Hozzátette: a magyarok is joggal tekinthetik magukat keresztény nemzetnek,

keresztény mivoltunk, élő hitünk megtartott ezer esztendőn át Európa közepén.”

Meg kell védenünk a keresztény kultúrát – Orbán Viktor karácsonyi üzenete

Orbán Viktor ünnepi gondolatait a Magyar Idők szombati számában is olvashatjátok. Elsőként a Magyar Idők című lapban jelentek meg az alábbi sorok, melyekkel boldog karácsonyt kívánt a miniszterelnök. "A keresztény világ nagy ünnepét, Krisztus urunk születését várjuk. A várakozás csöndjében följebb emeljük tekintetünket, eloldódunk a hétköznapi gondoktól, tágabbra nyílik a lélek horizontja.”

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

kétharmad

Ha az ukrán fél konzult utasít ki, az nem maradhat azonnali arányos válasz nélkül magyar részről, ezt azonban remélhetőleg el lehet kerülni - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére