Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A legtöbb brit megelégelte a feminizmust

2018. március 9. 13:25

LONDON, 13:25

Egy friss kutatás szerint a férfiak és a nők is egyetértenek abban, hogy a feminizmus már túl messzire ment.

Nagy-Britanniában végzett kutatást a Sky News, amelyben a férfiak és nők helyzetét vizsgálták, az eredményeket pedig a nemzetközi nőnapon tették közzé.

A kutatásból kiderül, hogy a megkérdezettek 67 százaléka megelégelte a mai modern feminizmust: 40 százalék úgy nyilatkozott, hogy a feminizmus már túl messzire ment, 27 százalék pedig azt vallotta, hogy minden kitűzött célját elérte az ideológia.

Ami talán a meglepetés erejével hathat, az nem más, minthogy a nők döntő többsége, azaz 61 százaléka is egyetért azzal, hogy a feminizmus manapság már átmegy egy határon. A válaszadók harmada, 33 százaléka vélekedett úgy, hogy a feminista ideológiára még mindig szükség van.

További érdekesség, hogy a „feminista” jelző erős hatást gyakorol a szociális interakciókra is.

A nők 15 százaléka kisebb valószínűséggel randizik olyan férfival, aki feministának vallja magát. A férfiaknál ez az arány 20 százalékra ugrik, és mindössze két százalékuk válaszolta azt, hogy randizna feministával.

A feminista ideológia ettől függetlenül óriási hatást gyakorol a brit társadalomra. A férfiak 25 százaléka ügyel arra, hogy nehogy szexistának bélyegezzék viselkedése miatt, további 26 százalék pedig azt mondta, megváltozott viselkedésük a feminizmus miatt.

A kutatás rámutatott arra is, hogy a britek 70 százaléka úgy gondolja, hogy az országban többet fizetnek férfiaknak, mint nőknek – annak ellenére, hogy ezt az ország törvénykezése megtiltja, és az úgynevezett „bérkülönbözet” többek között annak tudható be, hogy nők és férfiak más munkaköröket töltenek be.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére