Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
fehér férfi
 
 
 
 

A kulturmarxizmus legjava: rasszista a levegő!

2019. március 13. 12:12

Egy újabb áltudományos kutatás szerint az Egyesült Államok levegője lényegében rasszista.

Azt a banális megállapítást, miszerint "az Egyesült Államok drágább, zöldebb környékein tisztább a levegő", sikerült a minnesotai egyetem egyik kutatójának arra lefordítania, hogy rasszok alapján elemezhető, hogy ki milyen minőségű levegőt szív. Ennek értelmében szerinte

a [drágább környéken élő – a szerk.] fehérek sokkal egészségesebb levegőt szívnak, és mivel a gazdaságban mérhető fogyasztásuk nagyobb, ezért jelentősebb mértékben járulnak hozzá a légszennyezéshez. Ennélfogva az általuk generált szennyezett levegőt a kevésbé patinás, üzemek és gyárak vonzáskörzetében lévő lakónegyedekben élő spanyol ajkúak és feketék szívják be."

A vágyvezérelt gondolatmenet nem meglepő módon megértő fülekre talált a liberális berkekben dacára annak, hogy több logikai bukfenc is megtalálható a levezetésben. Ugyanis a kutatás részleteiből kiderül, hogy a "fehérek" kategóriájába sikerült besorolniuk az ázsiai származású amerikaiakat és az indián gyökerekkel rendelkező lakosokat is annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott mintavételre kerüljön sor.

Csakhogy az indián gyökerű lakosok egyrészt hivatalosan nem esnek bele a "fehér" kategóriába, másrészt a jelenlegi adatok szerint sem ők, sem pedig az ázsiai amerikaiak nem tartoznak a legnagyobb fogyasztók közé az Egyesült Államokban – ennélfogva a "gazdag, kizsákmányoló fehérek" mítosza is romba dőlni látszik.

Ám a tények természetesen mit sem érnek akkor, ha egy rasszista liberális be akarja bizonyítani, hogy már a fehérek levegője is lehet rasszista.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére