Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A közösségi burka

Kovács Tibor

2018. január 5. 19:28

A németek óriási sikernek tartották, hogy a nők részére létrehozott biztonsági zónákkal elkerülték a kölni balhéhoz hasonló molesztálásokat és nemi erőszakot. Az eset valójában az európai civilizáció mérföldkőnek számító kudarca, annak beismerése, hogy a migráció elkezdte átformálni Európát és feladtuk a nők szabadságának egy részét. A muszlim terror működik, a behódolás elindult.

A femináci szervezetek nem ismernek határt, ha a nők vélelmezett elnyomását kell ostorozniuk. Szilveszter környékén épp a bostoni filharmonikusokat akarták arra kötelezni, hogy 20 százalékban játsszanak nők és feketék által komponált műveket, mert a zenekar kínálatában nyomasztó a fehér férfiak fölénye. Vehemenciájukat ismerve meglepett, hogy nem vitte át az ingerküszöbüket egy másik szilveszteri hír: Németországban bevezették a közösségi burkát, és büszkék voltak hatékonyságára. A világsajtót bejárt hír szerint a nők számára védett zónákat hoztak létre a német fővárosban, hogy elkerüljék a kölni szilveszteri eset megismétlődését, mikor is muszlim migráns fiatalok tömegesen erőszakoskodtak nőkkel.

Az elmúlt években megtanulhattuk, hogy a burka használata nem pusztán vallási előírás, hanem a nők védelmében alkalmazott eszköz. Számtalan eset bizonyítja, hogy az európai módon öltözött, vagyis nem teljes testet eltakaró öltözetben lévő nőket szexuális prédának tekinti a muszlim férfiak egy része. Az ilyen módon öltözött nők láthatólag azt üzenik nekik, hogy szexuális tárgyak, amiket szabadon lehet használni. Ennek legszimbolikusabb esete volt, amikor az arab tavasz beköszöntét Egyiptomban úgy ünnepelték ezek a férfiak, hogy a tüntetéseken megjelent nem burkás nőket tömegesen megerőszakolták. Mintegy nevelési céllal, arra ösztönözve őket, hogy a jövőben egész testet eltakaró öltözetben járjanak. A kölni esetnél is felmerült egy olyan értelmezés, hogy a muszlim fiatalok szervezetten hasonló céllal cselekedtek.

A muszlimok ezen értelmezésben a burka nem a női jogok korlátozása, hanem a nők védelmében alkalmazott pozitív eszköz. A berlini biztonsági zónák ilyen közösségi burkák. A nőknek fel kell ugyan adni némileg a szabadságukból, szabad mozgásuk korlátozott, amit általában fontos alapjognak tartanak a nyugati világban, de legalább biztonságban vannak a muszlim férfiak zaklatásától. A biztonsági zónák használatával a német nők tehát választottak, a biztonságért cserébe feladták a szabad mozgás alapjogát. Nem mehetnek bárhová, csak meghatározott területen belül élvezhetik a szilveszteri mulatságot, igaz olyan ruhában, amilyenben akarják. Ez pedig bármilyen aprónak látszó változás, de nagyon komoly beismerése annak, hogy a muszlim terror, aminek célja Európa muszlim kultúrájúvá tétele, működik. A nem megfelelően öltözött nők zaklatása a muszlim terror egyik formája. A német biztonsági zónák a nők biztonságát a szabadságuk elé helyezték. Ez nem más, mint a közösségi burka, ami burkának egy modern, európai változata, de burka. A közösségi burka esetén a szabad mozgást adjuk fel a szabad öltözékért és biztonságért. Az egyéni burka esetén a szabad öltözéket adjuk fel, de megtartjuk a szabad mozgást és a biztonságot. A muszlim nők is a saját biztonsági zónájukban, vagyis otthon úgy öltözködnek, ahogy akarnak.

A különbség elenyésző, a jogok feladása megtörtént, a behódolás megindult.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A hatóságokat aggasztják a késes támadások Németországban

A hatóságokat aggasztják a késes támadások Németországban

amerika, london, párizs

Önálló kategória lesz a németországi bűnüldözési statisztikákban a késes támadás - írta a Bild című német lap a hírportálján hétfőn azzal kapcsolatban, hogy az utóbbi három nap alatt kilenc ilyen bűncselekmény történt az országban.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Vérbeli kupameccs a negyedosztály világából

Vérbeli kupameccs a negyedosztály világából

hajrá, magyarok!

Egy igazi ínyencséggel folytatódik a Pörge szurkol sorozatunk, Budapest Kupa-meccsről eddig még nem esett szó.

Nem csak itthon kokettál az ellenzék az antiszemitizmussal

Nem csak itthon kokettál az ellenzék az antiszemitizmussal

amerika, london, párizs

Új trend van kibontakozóban, amely nagyon úgy tűnik, hogy nemzetközi volumenű. Ez pedig nem más, mint a baloldal és a nácizmus egymásra találása, amelyet nemcsak hazánkban, de Nagy-Britanniában is megfigyelhetünk.

Száz osztrák dzsihadista van Szíriában és Irakban

Jelenleg mintegy 100 ausztriai származású külföldi harcos tartózkodik háborús területen Irakban és Szíriában - közölte hétfőn az osztrák alkotmányvédelmi és terrorelhárítási hivatal (BVT) az APA hírügynökséggel. A hivatal szerint a harcosoknak mintegy harminc százaléka rendelkezik osztrák állampolgársággal.

Életfogytiglant kapott a migráns, aki a nyílt utcán brutálisan meggyilkolta a családját Hamburgban

Életfogytiglant kapott a migráns, aki a nyílt utcán brutálisan meggyilkolta a családját Hamburgban

amerika, london, párizs

A hamburgi bíróság életfogytiglanra ítélte Mourtala Madout, aki a járókelők szeme láttára gyilkolta meg volt feleségét és egyéves gyermekét.

Hajrá, gyerekcsinálók!

Hajrá, gyerekcsinálók!

piszkostizenkettő

Akik most kezdenek családalapításba, azok nagy támogatásokra számíthatnak. A képlet ilyen egyszerű, aki meg fröcskölődni akar, az fröcskölődni fog.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére