Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A közösségi burka

Kovács Tibor

2018. január 5. 19:28

A németek óriási sikernek tartották, hogy a nők részére létrehozott biztonsági zónákkal elkerülték a kölni balhéhoz hasonló molesztálásokat és nemi erőszakot. Az eset valójában az európai civilizáció mérföldkőnek számító kudarca, annak beismerése, hogy a migráció elkezdte átformálni Európát és feladtuk a nők szabadságának egy részét. A muszlim terror működik, a behódolás elindult.

A femináci szervezetek nem ismernek határt, ha a nők vélelmezett elnyomását kell ostorozniuk. Szilveszter környékén épp a bostoni filharmonikusokat akarták arra kötelezni, hogy 20 százalékban játsszanak nők és feketék által komponált műveket, mert a zenekar kínálatában nyomasztó a fehér férfiak fölénye. Vehemenciájukat ismerve meglepett, hogy nem vitte át az ingerküszöbüket egy másik szilveszteri hír: Németországban bevezették a közösségi burkát, és büszkék voltak hatékonyságára. A világsajtót bejárt hír szerint a nők számára védett zónákat hoztak létre a német fővárosban, hogy elkerüljék a kölni szilveszteri eset megismétlődését, mikor is muszlim migráns fiatalok tömegesen erőszakoskodtak nőkkel.

Az elmúlt években megtanulhattuk, hogy a burka használata nem pusztán vallási előírás, hanem a nők védelmében alkalmazott eszköz. Számtalan eset bizonyítja, hogy az európai módon öltözött, vagyis nem teljes testet eltakaró öltözetben lévő nőket szexuális prédának tekinti a muszlim férfiak egy része. Az ilyen módon öltözött nők láthatólag azt üzenik nekik, hogy szexuális tárgyak, amiket szabadon lehet használni. Ennek legszimbolikusabb esete volt, amikor az arab tavasz beköszöntét Egyiptomban úgy ünnepelték ezek a férfiak, hogy a tüntetéseken megjelent nem burkás nőket tömegesen megerőszakolták. Mintegy nevelési céllal, arra ösztönözve őket, hogy a jövőben egész testet eltakaró öltözetben járjanak. A kölni esetnél is felmerült egy olyan értelmezés, hogy a muszlim fiatalok szervezetten hasonló céllal cselekedtek.

A muszlimok ezen értelmezésben a burka nem a női jogok korlátozása, hanem a nők védelmében alkalmazott pozitív eszköz. A berlini biztonsági zónák ilyen közösségi burkák. A nőknek fel kell ugyan adni némileg a szabadságukból, szabad mozgásuk korlátozott, amit általában fontos alapjognak tartanak a nyugati világban, de legalább biztonságban vannak a muszlim férfiak zaklatásától. A biztonsági zónák használatával a német nők tehát választottak, a biztonságért cserébe feladták a szabad mozgás alapjogát. Nem mehetnek bárhová, csak meghatározott területen belül élvezhetik a szilveszteri mulatságot, igaz olyan ruhában, amilyenben akarják. Ez pedig bármilyen aprónak látszó változás, de nagyon komoly beismerése annak, hogy a muszlim terror, aminek célja Európa muszlim kultúrájúvá tétele, működik. A nem megfelelően öltözött nők zaklatása a muszlim terror egyik formája. A német biztonsági zónák a nők biztonságát a szabadságuk elé helyezték. Ez nem más, mint a közösségi burka, ami burkának egy modern, európai változata, de burka. A közösségi burka esetén a szabad mozgást adjuk fel a szabad öltözékért és biztonságért. Az egyéni burka esetén a szabad öltözéket adjuk fel, de megtartjuk a szabad mozgást és a biztonságot. A muszlim nők is a saját biztonsági zónájukban, vagyis otthon úgy öltözködnek, ahogy akarnak.

A különbség elenyésző, a jogok feladása megtörtént, a behódolás megindult.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker már olyan súlyos függőségi problémákkal küzd, hogy öltöztetni sem képes önmagát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére