Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A kétfarkú kutyának két farka van, de egy töke sincs

György Attila

2016. október 6. 11:48

Feleim és véreim, újabb rettenetes bestiát sikerült leltározni. Vigyázzatok vele!

Canis canis duo-caudatus penibilis

Ne tudd meg mi az. Úgyis megtudod, mert ez az egyetlen olyan bestia, amely önmagát reklámozza.

Magyarul: villásfarkú eb, közkeletűbb nevén: kétfarkú kutya.

Csudálatossága már megnevezésében megmutatkozik, ugyanis egyrészt nem tartozik a kutyafajták családjába, másrészt két farka van ugyan, de egyik sem funkcionális. Kezdjük az utóbbival: a kétfarkú kutyának mindkét farka tökéletesen értelmetlen, és használhatatlan. Az egyikkel még a rajta tenyésző döglegyeket sem képes elhajtani, a másik reprodukcióra alkalmatlan. De erre visszatérünk szaporodása taglalásakor.

Nem igazán kutya, ezt az is bizonyítja, hogy amíg a kutyafajták hűségesek, gazdájukhoz lojálisak, bátrak, és védik a területet meg a jószágot, addig a Canis duo-caudatus egyenesen rosszindulatú, imád a gazdája fenekébe harapni, sunyi, és a tolvajok előtt mindkét farkát csóválja. 

Kuriózumszámba megy az is, hogy amíg magára valamit is adó társasállat falkába, csordába, hordába, rajba szerveződik: a kétfarkú kutya pártba tömörül. Vadászni nem tud, zsákmánya többnyire kétes finanszírozású pályázatokból áll, ha ezt nem kapja meg nyüszít, és vonyít. Ha megkapja, ellenkező irányba fordulva nyüszít és vonyít.

Tipikusan Kárpát-medencei állat, bár nem őshonos itt.

Sokak szerint kitenyésztett fajta, aminek erős nyomatékot ad, hogy a canis duo-caudatusnak két farka van, de egy töke sincs, ezért nyilvánvalóan képtelen a szaporodásra. Ráadásul igen gyakori esetben az egyedek azonos nemű egyedekkel párosodnak, ami ismét nem vezet célra.

Szingaléz tudósok kimutatták, a kétfarkú kutya, igen ritka módon, úgy szaporodik, akár az elektromos hálózatok: soros, vagy párhuzamos kapcsolással. Többnyire soros.

Habitátusa és kedvelt élőhelyei a nagyvárosok, ezért erősen urbánus jelenség, akár a svábbogár. Nem ritka állat, egyedül ritkán található meg, falkában viszont igen gyakran feltűnik a romkocsmákban, a budapesti Nagykörúton, de igen sűrűn manifesztálódik a közösségi hálózatokon is. Ez utóbbi a kedvenc párválasztó- és vadászterülete.

A fajta „penibilis”, azaz szánalmas utóneve annak köszönhető, hogy a természet furcsa szeszélyéből, a kétfarkú kutya önmagát szeretetreméltónak és derűs, humoros lénynek képzeli. Minden bizonnyal a mimikri kedvéért, hiszen a humor intelligenciát feltételez. Ez neki nyilván kb. annyira sikerül, mint a nevető hiénának, megjelenésben és hatásában egyaránt. Amikor mosolyogni akar, vicsorog, amikor nevet, akkor hörög. Vadászni kár lenne, és nem is költséghatékony, noha rendkívül kártékony fajta, és kimeríti a dúvad fogalmát. Hatásos ellenszer a kétfarkú kutya ellen, ha nem vesszük észre, átlépünk rajta, és egyáltalán, beteg fantázialénynek tekintjük. Ilyenkor nyüszítve elvonul, és fajtársaival egymás farkainak alját nyalogatva vigasztalódik.

A Kárpát-medence peremvidékein is előfordul néha, bár a Székelyföldön ezt csak az elvetemültebb egyedek merik megtenni a rekkencs, a kicsibarát, és a nemjátékos medve földjén. A klímát sem bírja, az emberek is intoleránsak, a székelyeknek erős hajlamuk van a farkatlanításukra, ezért egy idő után sértett nyüszítéssel visszakotródik a már említett falka- (ezen esetben párt-) tevékenységet művelni.

Piros szeme jó okot ad rá, hogy veszettséggel gyanúsítsuk, ezért ajánlatos messziről elkerülni. Ha mégis meglátjuk, vessünk keresztet, ez használ, és a kétfarkú kutya nem bírja. Elkotródik, esetleg visszaugat, de mint tudjuk:

kutyaugatás nem hallatszik a mennybe. Csemer egy állat, az biztos.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ultrák nélkül vág neki az El-nek a Vidi

Ultrák nélkül vág neki az El-nek a Vidi

hajrá, magyarok!

Bár a sok néző garantált a fehérváriak összes meccsén, az nagy kérdés, milyen lesz a hangulat.

Öt év börtönre ítélték a röszkei terroristát, Ahmed H.-t

Jogerősen öt év börtönbüntetéssel sújtotta Ahmed H.-t csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla.

Hisztiznek a balosok Spanyolországban, mert a spanyol Néppárt támogatja Orbánt

Hisztiznek a balosok Spanyolországban, mert a spanyol Néppárt támogatja Orbánt

amerika, london, párizs

Felkérdezné az Unidos Podemos spanyol baloldali pártszövetség a spanyol néppárti képviselőket annak kapcsán, hogy nem szavazták meg a Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben - olvasható ki az MTI cikkéből.

Orbán: semmi szükség arra, hogy más védje helyettünk a magyar határt

Orbán: semmi szükség arra, hogy más védje helyettünk a magyar határt

kétharmad

Semmi szükség arra, hogy a Frontex védje meg helyettünk a magyar határt, nem beszélve a szuverenitás elvi kérdéseiről - jelentette ki a miniszterelnök.

Fordulat a dán kultúrharcban: több kereszténység, kevesebb integráció

Fordulat a dán kultúrharcban: több kereszténység, kevesebb integráció

amerika, london, párizs

A dán kulturális minisztérium és a közszolgálati műsorközlő között kötött új szerződés értelmében utóbbinak ezentúl erőteljesebben kell hangsúlyoznia a dán társadalom keresztény gyökereit. Az integráció propagálása viszont kikerült a dokumentumból.

A szlovák miniszterelnök is kiállt a Brüsszeltől független határőrizet mellett

A szlovák miniszterelnök is kiállt a Brüsszeltől független határőrizet mellett

amerika, london, párizs

A Frontexnek kiegészítő megoldásként kellene működnie, nem pedig olyanként, amely helyettesíti a független határőrségeket és a tagállamok ilyen egységeit - jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő a visegrádi négyek miniszterelnökeinek - az informális EU-csúcsot közvetlenül megelőző - találkozója után újságíróknak nyilatkozva Salzburgban szerdán.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére