Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A kétfarkú kutyának két farka van, de egy töke sincs

György Attila

2016. október 6. 11:48

Feleim és véreim, újabb rettenetes bestiát sikerült leltározni. Vigyázzatok vele!

Canis canis duo-caudatus penibilis

Ne tudd meg mi az. Úgyis megtudod, mert ez az egyetlen olyan bestia, amely önmagát reklámozza.

Magyarul: villásfarkú eb, közkeletűbb nevén: kétfarkú kutya.

Csudálatossága már megnevezésében megmutatkozik, ugyanis egyrészt nem tartozik a kutyafajták családjába, másrészt két farka van ugyan, de egyik sem funkcionális. Kezdjük az utóbbival: a kétfarkú kutyának mindkét farka tökéletesen értelmetlen, és használhatatlan. Az egyikkel még a rajta tenyésző döglegyeket sem képes elhajtani, a másik reprodukcióra alkalmatlan. De erre visszatérünk szaporodása taglalásakor.

Nem igazán kutya, ezt az is bizonyítja, hogy amíg a kutyafajták hűségesek, gazdájukhoz lojálisak, bátrak, és védik a területet meg a jószágot, addig a Canis duo-caudatus egyenesen rosszindulatú, imád a gazdája fenekébe harapni, sunyi, és a tolvajok előtt mindkét farkát csóválja. 

Kuriózumszámba megy az is, hogy amíg magára valamit is adó társasállat falkába, csordába, hordába, rajba szerveződik: a kétfarkú kutya pártba tömörül. Vadászni nem tud, zsákmánya többnyire kétes finanszírozású pályázatokból áll, ha ezt nem kapja meg nyüszít, és vonyít. Ha megkapja, ellenkező irányba fordulva nyüszít és vonyít.

Tipikusan Kárpát-medencei állat, bár nem őshonos itt.

Sokak szerint kitenyésztett fajta, aminek erős nyomatékot ad, hogy a canis duo-caudatusnak két farka van, de egy töke sincs, ezért nyilvánvalóan képtelen a szaporodásra. Ráadásul igen gyakori esetben az egyedek azonos nemű egyedekkel párosodnak, ami ismét nem vezet célra.

Szingaléz tudósok kimutatták, a kétfarkú kutya, igen ritka módon, úgy szaporodik, akár az elektromos hálózatok: soros, vagy párhuzamos kapcsolással. Többnyire soros.

Habitátusa és kedvelt élőhelyei a nagyvárosok, ezért erősen urbánus jelenség, akár a svábbogár. Nem ritka állat, egyedül ritkán található meg, falkában viszont igen gyakran feltűnik a romkocsmákban, a budapesti Nagykörúton, de igen sűrűn manifesztálódik a közösségi hálózatokon is. Ez utóbbi a kedvenc párválasztó- és vadászterülete.

A fajta „penibilis”, azaz szánalmas utóneve annak köszönhető, hogy a természet furcsa szeszélyéből, a kétfarkú kutya önmagát szeretetreméltónak és derűs, humoros lénynek képzeli. Minden bizonnyal a mimikri kedvéért, hiszen a humor intelligenciát feltételez. Ez neki nyilván kb. annyira sikerül, mint a nevető hiénának, megjelenésben és hatásában egyaránt. Amikor mosolyogni akar, vicsorog, amikor nevet, akkor hörög. Vadászni kár lenne, és nem is költséghatékony, noha rendkívül kártékony fajta, és kimeríti a dúvad fogalmát. Hatásos ellenszer a kétfarkú kutya ellen, ha nem vesszük észre, átlépünk rajta, és egyáltalán, beteg fantázialénynek tekintjük. Ilyenkor nyüszítve elvonul, és fajtársaival egymás farkainak alját nyalogatva vigasztalódik.

A Kárpát-medence peremvidékein is előfordul néha, bár a Székelyföldön ezt csak az elvetemültebb egyedek merik megtenni a rekkencs, a kicsibarát, és a nemjátékos medve földjén. A klímát sem bírja, az emberek is intoleránsak, a székelyeknek erős hajlamuk van a farkatlanításukra, ezért egy idő után sértett nyüszítéssel visszakotródik a már említett falka- (ezen esetben párt-) tevékenységet művelni.

Piros szeme jó okot ad rá, hogy veszettséggel gyanúsítsuk, ezért ajánlatos messziről elkerülni. Ha mégis meglátjuk, vessünk keresztet, ez használ, és a kétfarkú kutya nem bírja. Elkotródik, esetleg visszaugat, de mint tudjuk:

kutyaugatás nem hallatszik a mennybe. Csemer egy állat, az biztos.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

Izrael nem fogja aláírni az ENSZ globális migrációs megállapodását - idézte honlapján a Times of Israel című napilap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök keddi közleményét.

A lengyelek is beintettek az ENSZ migránssimogatásának

A lengyel kormány úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját - jelentették be Varsóban a keddi kabinetülést követően.

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

amerika, london, párizs

Tim Cook, az Apple vezetője szerint több szabályozásra van szükség a techiparban, jelenleg ugyanis szinte semmi nem védi a felhasználókat az ipar óriásaival szemben. Ugyanakkor egyre több visszás helyzet lát napvilágot: adatszivárgások, cenzúra, profilok törlései. A következő hónapok izgalmas témája lesz, hogy a Trump-adminisztráció milyen szabályozásokat fog hozni ezen a területen.

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

kétharmad

Cáfolja az Állami Számvevőszék a Demokratikus Koalíciónak azt az állítását, miszerint a párt elszámolásához szükséges dokumentumok másolatai már az ÁSZ-nál lennének. A pártnak a szombati tűzben elégett könyvelésével kapcsolatban az ÁSZ közleményben figyelmeztette a DK-t arra, hogy pártként köteles biztonságosan megőrizni és bemutatni az elszámolását.

Brutális felvétel: hidzsábos nő robbantja fel magát rendőrök szeme láttára

Brutális felvétel: hidzsábos nő robbantja fel magát rendőrök szeme láttára

amerika, london, párizs

Döbbenetes felvétel látott napvilágot a sajtóban, melyen Karina Szpiridonova muszlim terrorista egy csecsenföldi rendőrségi ellenőrző pontot megközelítve, a figyelmeztetések ellenére, Allah nevében felrobbantja magát.

Multikulturális telepekké alakítaná az ENSZ a nemzetállamokat

Multikulturális telepekké alakítaná az ENSZ a nemzetállamokat

amerika, london, párizs

Az ENSZ globális migrációs paktuma a "puha jog" elvét követi, ám mindezt a "menekültlobbi", az NGO-k és a baloldali média nyomásgyakorlása révén később kőkemény, átfogó jogerőre lépés követi - írja a Junge Freheit főszerkesztője, Dieter Stein.

Macron muszlim tanácsadója: a múltat eltörölni

Macron muszlim tanácsadója: a múltat eltörölni

piszkostizenkettő

Yassine Belattar marokkói származású humorista most éppen az első világháború francia hősein gúnyolódott. Az elnök hallgat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére