Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A kétfarkú kutyának két farka van, de egy töke sincs

György Attila

2016. október 6. 11:48

Feleim és véreim, újabb rettenetes bestiát sikerült leltározni. Vigyázzatok vele!

Canis canis duo-caudatus penibilis

Ne tudd meg mi az. Úgyis megtudod, mert ez az egyetlen olyan bestia, amely önmagát reklámozza.

Magyarul: villásfarkú eb, közkeletűbb nevén: kétfarkú kutya.

Csudálatossága már megnevezésében megmutatkozik, ugyanis egyrészt nem tartozik a kutyafajták családjába, másrészt két farka van ugyan, de egyik sem funkcionális. Kezdjük az utóbbival: a kétfarkú kutyának mindkét farka tökéletesen értelmetlen, és használhatatlan. Az egyikkel még a rajta tenyésző döglegyeket sem képes elhajtani, a másik reprodukcióra alkalmatlan. De erre visszatérünk szaporodása taglalásakor.

Nem igazán kutya, ezt az is bizonyítja, hogy amíg a kutyafajták hűségesek, gazdájukhoz lojálisak, bátrak, és védik a területet meg a jószágot, addig a Canis duo-caudatus egyenesen rosszindulatú, imád a gazdája fenekébe harapni, sunyi, és a tolvajok előtt mindkét farkát csóválja. 

Kuriózumszámba megy az is, hogy amíg magára valamit is adó társasállat falkába, csordába, hordába, rajba szerveződik: a kétfarkú kutya pártba tömörül. Vadászni nem tud, zsákmánya többnyire kétes finanszírozású pályázatokból áll, ha ezt nem kapja meg nyüszít, és vonyít. Ha megkapja, ellenkező irányba fordulva nyüszít és vonyít.

Tipikusan Kárpát-medencei állat, bár nem őshonos itt.

Sokak szerint kitenyésztett fajta, aminek erős nyomatékot ad, hogy a canis duo-caudatusnak két farka van, de egy töke sincs, ezért nyilvánvalóan képtelen a szaporodásra. Ráadásul igen gyakori esetben az egyedek azonos nemű egyedekkel párosodnak, ami ismét nem vezet célra.

Szingaléz tudósok kimutatták, a kétfarkú kutya, igen ritka módon, úgy szaporodik, akár az elektromos hálózatok: soros, vagy párhuzamos kapcsolással. Többnyire soros.

Habitátusa és kedvelt élőhelyei a nagyvárosok, ezért erősen urbánus jelenség, akár a svábbogár. Nem ritka állat, egyedül ritkán található meg, falkában viszont igen gyakran feltűnik a romkocsmákban, a budapesti Nagykörúton, de igen sűrűn manifesztálódik a közösségi hálózatokon is. Ez utóbbi a kedvenc párválasztó- és vadászterülete.

A fajta „penibilis”, azaz szánalmas utóneve annak köszönhető, hogy a természet furcsa szeszélyéből, a kétfarkú kutya önmagát szeretetreméltónak és derűs, humoros lénynek képzeli. Minden bizonnyal a mimikri kedvéért, hiszen a humor intelligenciát feltételez. Ez neki nyilván kb. annyira sikerül, mint a nevető hiénának, megjelenésben és hatásában egyaránt. Amikor mosolyogni akar, vicsorog, amikor nevet, akkor hörög. Vadászni kár lenne, és nem is költséghatékony, noha rendkívül kártékony fajta, és kimeríti a dúvad fogalmát. Hatásos ellenszer a kétfarkú kutya ellen, ha nem vesszük észre, átlépünk rajta, és egyáltalán, beteg fantázialénynek tekintjük. Ilyenkor nyüszítve elvonul, és fajtársaival egymás farkainak alját nyalogatva vigasztalódik.

A Kárpát-medence peremvidékein is előfordul néha, bár a Székelyföldön ezt csak az elvetemültebb egyedek merik megtenni a rekkencs, a kicsibarát, és a nemjátékos medve földjén. A klímát sem bírja, az emberek is intoleránsak, a székelyeknek erős hajlamuk van a farkatlanításukra, ezért egy idő után sértett nyüszítéssel visszakotródik a már említett falka- (ezen esetben párt-) tevékenységet művelni.

Piros szeme jó okot ad rá, hogy veszettséggel gyanúsítsuk, ezért ajánlatos messziről elkerülni. Ha mégis meglátjuk, vessünk keresztet, ez használ, és a kétfarkú kutya nem bírja. Elkotródik, esetleg visszaugat, de mint tudjuk:

kutyaugatás nem hallatszik a mennybe. Csemer egy állat, az biztos.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Jobboldali kormány alakulhat Spanyolországban a választások után

Jobboldali kormány alakulhat Spanyolországban a választások után

amerika, london, párizs

Az El País spanyol lap egy részletes elemzést tett közzé arról, hogy mi várható az előrehozott spanyolországi választásokon. Soros izgulhat.

Vudu mágiával kényszerítettek szexrabszolgaságra afrikai nőket Olaszországban

Vudu mágiával kényszerítettek szexrabszolgaságra afrikai nőket Olaszországban

amerika, london, párizs

Az olasz hatóságok rájöttek, hogy a nigériai maffia behálózta az országukat. A bűnszervezet nőket csábított Olaszországba, akiket vudu rituáléval és fenyegetéssel szexrabszolgaságra kényszerítettek.

Hont: jöjjenek a migránsok a magyar gyerekek helyett

A HVG szocialista kemény magjához tartozó Hont András nem támogatja a családvédelmi akciótervet.

Visszamondták egy előadó meghívását, aki korábban azt mondta, a nőknek nincs pénisze

Visszamondták egy előadó meghívását, aki korábban azt mondta, a nőknek nincs pénisze

amerika, london, párizs

A rendezvény a szólásszabadságról szólt, de az egyik meghívott mégsem vehetett részt rajta a véleménye miatt.

Nevetséges: Merkel nem a bevándorlástól, hanem Steve Bannontól félti Európát

Súlyos bajok gyötrik Európát, harcolni kell érte, és küzdeni kell a multilateralizmusért, a nemzetközi ügyek egyetértésen, többoldalú megállapodásokon alapuló formálási módjának megőrzéséért is - mondta Angela Merkel német kancellár szombaton az 55. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián (MSC). A kancellár arról is beszélt, hogy Steve Bannontól, Trump egykori tanácsadójától félti Európát.

Jelentősen erősödött az FPÖ egy friss felmérés szerint

Jelentősen erősödött az FPÖ egy friss felmérés szerint

amerika, london, párizs

Bár továbbra is az ÖVP a legnépszerűbb párt Ausztriában, és még mindig az SPÖ a második, a három legnépszerűbb párt között már sokat csökkent a különbség, a tendencia pedig egyértelmű: az FPÖ erősödik, a többiek gyengülnek.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Timmermans Magyarországon

Máris kikezdték a bevándorláspártiak Trump legújabb intézkedését

Donald Trump a rendkívüli állapot kihirdetésével szeretné biztosítani a fal megépítését - a demokraták mindent megtesznek ez ellen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére