Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

A jobbikos Varga-Damm Andrea közreműködésével tettek ki saját házából egy idős hölgyet

Bohár Dániel

2019. március 9. 10:50

A Jobbik országgyűlési képviselője 2000-ben még ügyvédként dolgozott és több olyan adásvételi szerződést készített, amely jelentős kárt okozott az ingatlanok tulajdonosainak. Az Echo TV Informátor című műsora bemutatott olyan dokumentumokat, amelyeken az egykori ügyvéd pecsétje és aláírása is szerepel. Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselőként gyakran emeli fel a hangját a kilakoltatások ellen.

A ’90-es évek második felében és a 2000-es évek elején indult be a lakásmaffia tevékenysége Magyarországon. A bűnszervezetnek szerves részét képezték a közjegyzők, a földhivatali dolgozók, valamint az ügyvédek.

Gyakori csalási módszer volt, amikor kölcsönszerződés helyett adásvételi szerződést írattak alá a gyanútlan áldozattal. Ez történt Török-Szabó Erzsébettel is, akit 1996-ban a barátnője kezesnek kért fel. Készült egy színlelt, fiktív dokumentum, pénzmozgás nem történt, ennek ellenére Török-Szabó Erzsébetet kilakoltatták a saját lakásából. A nő az esetet követően megalapította a Sors-Társak Közhasznú Egyesületet. Az érdekvédelmi szervezet vezetőjét az évek során rengeteg ingatlanmaffia-áldozat kereste fel. Az Informátor stábja ezen dokumentumokat kutatva figyelmes lett egy ismerős névre. Egy 2000-ben köttetett problémás adásvételi szerződésen dr. Damm Andrea neve és ügyvédi pecsétje szerepelt.

Feljelentettem, hogy ilyen szerződést írt és kérem ellene az eljárást”

– mondta Fürst Mihályné az Informátornak. Damm Andrea ellen vizsgálat indult, majd 2006-ban kizárták a Budapesti Ügyvédi Kamarából. Fürst Mihályné azután tett bejelentést, miután fia eladta a közös házuknak egy részét, majd beköltözött egy roma család jogtalanul, hiszen az anyának az ingatlanon haszonélvezeti joga volt. A szerződést dr. Damm Andrea készítette. 

A cigány család beköltözése után Fürst Mihálynénak el kellett hagynia a saját otthonát. A munkahelyén alakítottak ki neki egy irodát, ahol négy évig élt. Hosszú pereskedés után a 10 millió forintért eladott házrészért 13 millió forintot kellett visszafizetnie a roma családnak, hogy elköltözzenek. Fürst Mihályné felkeresett hozzá hasonló sértetteket, akik hasonló történeteket meséltek el, mint ami vele esett meg. 

Szintén a Damm Andrea készítette azt a szerződést és így járt el velük szemben is, mint velem. Náluk úgy volt, hogy a fia, vagy ki, a kocsmában ismerkedett meg egy cigány emberrel, aki aztán megvette Damm Andrea közreműködésével a lakást és beköltözött, őket meg kirakta. A nagymamát rakta ki.”

Az Informátor a történtekről szerette volna megkérdezni Varga-Damm Andreát is, azonban a Jobbik országgyűlési képviselője Ausztriában síelt. 

A ügyvédként embereket megnyomorító szerződéseket készítő Varga-Damm Andrea, miután politikusi pályára lépett, a devizahitelesek megmentőjeként tetszeleg. Sőt gyakran felszólal a kilakoltatások ellen is.

Az Informátor teljes adása itt tekinthető meg:

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Beismerte a gyilkosságokat a Brazíliában elfogott olasz kommunista gerilla

Beismerte a gyilkosságokat a Brazíliában elfogott olasz kommunista gerilla

amerika, london, párizs

A Brazíliában elfogott Cesare Battisti olasz szélsőbaloldali szökevény elismerte azt a négy gyilkosságot, ami miatt 37 éven át szökésben volt.

A jogsértő ellenzék már az Állami Számvevőszék függetlensége ellen folytat támadást

Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke megelégelte az ÁSZ-t érő ellenzéki támadásokat, ezért levélben arra kérte Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét, hogy a tegyen lépéseket a jogállamiságot képviselő független szervezet elleni képviselői támadások megakadályozására.

Muszlimok miatt utasított el egy keresztény menedékkérőt a brit kormány

Muszlimok miatt utasított el egy keresztény menedékkérőt a brit kormány

amerika, london, párizs

Még csak nem is tudta a belügy egyenesen megmondani az iráni menekültnek, hogy miért utasították el kérelmét. Helyette megkérdőjelezték, hogy őszinte volt-e megtérése a keresztény vallásba, és veszekedni kezdtek vele.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Macron rendőrei pénzbüntetést szabnak ki arra, aki a sárgamellényeseket támogatja

Macron rendőrei pénzbüntetést szabnak ki arra, aki a sárgamellényeseket támogatja

amerika, london, párizs

Súlyos pénzbüntetést kapott egy párizsi házaspár a hétvégén, miután olyan ruházatban jelentek meg a közterületen, amelyen a sárgamellényesek egyik politikai javaslata szerepelt.

A muszlim imavezetők 90 százaléka külföldről érkezik Németországba

Az imámok közel 90 százaléka külföldről, elsősorban Törökországból és Észak-Afrikából érkezik a németországi mecsetekbe - derült ki a Konrad Adenauer Stiftung tanulmányából.

Németország európai FBI-t hozna létre a jelenlegi Europolból

A CDU/CSU európai uniós választási programja a közös hadsereg mellett már egy európai rendőri nyomozóhatóság, egy európai FBI létrehozását is a német jobbközép pártok uniós céljai között nevesít.

Rágcsát és sört bekészíteni, élvezzük a haladó hisztériát

Rágcsát és sört bekészíteni, élvezzük a haladó hisztériát

piszkostizenkettő

Az amerikai demokraták - és csatolt globalista testvéreik szerte a világon - a 2016-os elnökválasztás óta nem tudnak mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy Trump elnök lett. Ezért azóta fölvették azt a pózt, ami legjobban illeszkedik lényegükhöz: a toporzékoló, hisztériás kisgyerekét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére