Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

A jobbikos politikusoknak is nagy szerepe volt a Marcaliban tapasztalt "furcsaságokban"

2018. április 18. 07:12

Marcali jobbikos képviselőjelöltje, Steinmetz Ádám azzal haknizta végig az ellenzéki sajtót, hogy a körzetben furcsaságokat tapasztalt a választások során. Szerdára azonban kiderült, hogy az általa tapasztalt "furcsaságokban" masszívan részt vettek az emberei is. A politikus a Facebook-oldalára azt írta ki, hogy egy rossz pecsét használata miatt 241 darab szavazólapot kellett érvénytelenítenie a bizottságnak, azonban azt már nem írta le és nem mondta el az őt kérdező orgánumoknak, hogy aki átvette a rossz pecsétet és ugyanúgy pecsételt is vele, nem más volt, mint a Jobbik pártdelegáltja, Szebeni Villő, aki óvta a választás tisztaságát.

Bödőné dr. Molnár Irén főjegyző a Pesti Srácoknak az üggyel kapcsolatban elmesélte, hogy a választás után megkérte a választási bizottságot, amiben két Fidesz-KDNP-s, három választott, illetve egy Jobbikos delegált volt, hogy menjenek be az önkormányzatba megbeszélni, hogyan történt a téves bélyegző használata.

A jegyző kifejtette, hogy az eszköz a szombati zárások után maradt a hivatali autó kesztyűtartójában, amikor a szavazókört a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal főjegyzőjének pecsétjével hitelesítették rendőri kísérettel.

Másnap egy másik sofőr vitte ki a bizottság két tagját mozgóurnázni, akik közül az egyik bizottsági tag, a jobbikos delegált Szebeni Villő volt, és mivel előre ült a kocsiban, a gépkocsivezető azt hitte, hogy ő felejtette bent a mozgóurnázás keretében a szóban forgó bélyegzőt.

A gépkocsivezető ezt követően visszajuttatta a bélyegzőt a szavazókörbe, amelyet a jobbikos delegáltnak adott át.

Szebeni félretette a bélyegzőt, majd délután, mikor az addig használt bélyegző akadozni kezdett, elővették a téveset, ami nem volt a bizottság rendelkezésére bocsátva.

Minden tagot megrázott az eset, azonban fontos kijelenteni, az lett volna választási csalás, ha nem érvénytelenítik ezeket a szavazatokat, ugyanis nincs olyan opció, amelyben egy második, nem hivatalosan használt bélyegzőnek a lenyomatával érvényes lenne a szavazólap"

– mondta a jegyző.

Steinmetz Ádám még vízben.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Steinmetz Facebook-posztjából aztán az ellenzéki sajtó igyekezett minél nagyobb port kavarni, hogy úgy tűnjön, mintha csalás történt volna. A vízilabdázóból lett jobbikos azonban azt már nem közölte, hogy a pecsétet Marcali polgármesterének, a baloldali Sütő Lászlónak a sofőrje szállította, majd pedig nem más vette át, vitte be a szavazókörbe és pecsételt is vele, mint Steinmetz Ádám kampányfőnökének élettársa, Szebeni Villő, aki aznap a Jobbik pártdelegáltjaként óvta a választás tisztaságát a banális hiba helyszínéül szolgáló szavazókörben.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére