Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

A jobbikos politikusoknak is nagy szerepe volt a Marcaliban tapasztalt "furcsaságokban"

2018. április 18. 07:12

Marcali jobbikos képviselőjelöltje, Steinmetz Ádám azzal haknizta végig az ellenzéki sajtót, hogy a körzetben furcsaságokat tapasztalt a választások során. Szerdára azonban kiderült, hogy az általa tapasztalt "furcsaságokban" masszívan részt vettek az emberei is. A politikus a Facebook-oldalára azt írta ki, hogy egy rossz pecsét használata miatt 241 darab szavazólapot kellett érvénytelenítenie a bizottságnak, azonban azt már nem írta le és nem mondta el az őt kérdező orgánumoknak, hogy aki átvette a rossz pecsétet és ugyanúgy pecsételt is vele, nem más volt, mint a Jobbik pártdelegáltja, Szebeni Villő, aki óvta a választás tisztaságát.

Bödőné dr. Molnár Irén főjegyző a Pesti Srácoknak az üggyel kapcsolatban elmesélte, hogy a választás után megkérte a választási bizottságot, amiben két Fidesz-KDNP-s, három választott, illetve egy Jobbikos delegált volt, hogy menjenek be az önkormányzatba megbeszélni, hogyan történt a téves bélyegző használata.

A jegyző kifejtette, hogy az eszköz a szombati zárások után maradt a hivatali autó kesztyűtartójában, amikor a szavazókört a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal főjegyzőjének pecsétjével hitelesítették rendőri kísérettel.

Másnap egy másik sofőr vitte ki a bizottság két tagját mozgóurnázni, akik közül az egyik bizottsági tag, a jobbikos delegált Szebeni Villő volt, és mivel előre ült a kocsiban, a gépkocsivezető azt hitte, hogy ő felejtette bent a mozgóurnázás keretében a szóban forgó bélyegzőt.

A gépkocsivezető ezt követően visszajuttatta a bélyegzőt a szavazókörbe, amelyet a jobbikos delegáltnak adott át.

Szebeni félretette a bélyegzőt, majd délután, mikor az addig használt bélyegző akadozni kezdett, elővették a téveset, ami nem volt a bizottság rendelkezésére bocsátva.

Minden tagot megrázott az eset, azonban fontos kijelenteni, az lett volna választási csalás, ha nem érvénytelenítik ezeket a szavazatokat, ugyanis nincs olyan opció, amelyben egy második, nem hivatalosan használt bélyegzőnek a lenyomatával érvényes lenne a szavazólap"

– mondta a jegyző.

Steinmetz Ádám még vízben.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Steinmetz Facebook-posztjából aztán az ellenzéki sajtó igyekezett minél nagyobb port kavarni, hogy úgy tűnjön, mintha csalás történt volna. A vízilabdázóból lett jobbikos azonban azt már nem közölte, hogy a pecsétet Marcali polgármesterének, a baloldali Sütő Lászlónak a sofőrje szállította, majd pedig nem más vette át, vitte be a szavazókörbe és pecsételt is vele, mint Steinmetz Ádám kampányfőnökének élettársa, Szebeni Villő, aki aznap a Jobbik pártdelegáltjaként óvta a választás tisztaságát a banális hiba helyszínéül szolgáló szavazókörben.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére