Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

A jobbikos politikusoknak is nagy szerepe volt a Marcaliban tapasztalt "furcsaságokban"

2018. április 18. 07:12

Marcali jobbikos képviselőjelöltje, Steinmetz Ádám azzal haknizta végig az ellenzéki sajtót, hogy a körzetben furcsaságokat tapasztalt a választások során. Szerdára azonban kiderült, hogy az általa tapasztalt "furcsaságokban" masszívan részt vettek az emberei is. A politikus a Facebook-oldalára azt írta ki, hogy egy rossz pecsét használata miatt 241 darab szavazólapot kellett érvénytelenítenie a bizottságnak, azonban azt már nem írta le és nem mondta el az őt kérdező orgánumoknak, hogy aki átvette a rossz pecsétet és ugyanúgy pecsételt is vele, nem más volt, mint a Jobbik pártdelegáltja, Szebeni Villő, aki óvta a választás tisztaságát.

Bödőné dr. Molnár Irén főjegyző a Pesti Srácoknak az üggyel kapcsolatban elmesélte, hogy a választás után megkérte a választási bizottságot, amiben két Fidesz-KDNP-s, három választott, illetve egy Jobbikos delegált volt, hogy menjenek be az önkormányzatba megbeszélni, hogyan történt a téves bélyegző használata.

A jegyző kifejtette, hogy az eszköz a szombati zárások után maradt a hivatali autó kesztyűtartójában, amikor a szavazókört a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal főjegyzőjének pecsétjével hitelesítették rendőri kísérettel.

Másnap egy másik sofőr vitte ki a bizottság két tagját mozgóurnázni, akik közül az egyik bizottsági tag, a jobbikos delegált Szebeni Villő volt, és mivel előre ült a kocsiban, a gépkocsivezető azt hitte, hogy ő felejtette bent a mozgóurnázás keretében a szóban forgó bélyegzőt.

A gépkocsivezető ezt követően visszajuttatta a bélyegzőt a szavazókörbe, amelyet a jobbikos delegáltnak adott át.

Szebeni félretette a bélyegzőt, majd délután, mikor az addig használt bélyegző akadozni kezdett, elővették a téveset, ami nem volt a bizottság rendelkezésére bocsátva.

Minden tagot megrázott az eset, azonban fontos kijelenteni, az lett volna választási csalás, ha nem érvénytelenítik ezeket a szavazatokat, ugyanis nincs olyan opció, amelyben egy második, nem hivatalosan használt bélyegzőnek a lenyomatával érvényes lenne a szavazólap"

– mondta a jegyző.

Steinmetz Ádám még vízben.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Steinmetz Facebook-posztjából aztán az ellenzéki sajtó igyekezett minél nagyobb port kavarni, hogy úgy tűnjön, mintha csalás történt volna. A vízilabdázóból lett jobbikos azonban azt már nem közölte, hogy a pecsétet Marcali polgármesterének, a baloldali Sütő Lászlónak a sofőrje szállította, majd pedig nem más vette át, vitte be a szavazókörbe és pecsételt is vele, mint Steinmetz Ádám kampányfőnökének élettársa, Szebeni Villő, aki aznap a Jobbik pártdelegáltjaként óvta a választás tisztaságát a banális hiba helyszínéül szolgáló szavazókörben.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére