Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

A Jobbiknak volt kapcsolata a rendőrgyilkossal

2016. november 3. 08:28

A Jobbiknak és a Győrkös István által vezetett Magyar Nemzeti Arcvonalnak látszólag semmi köze egymáshoz, ám informális kapcsolat mégis lehet a két szervezet között. Erről tanúskodik egy előkerült fénykép is.

A Népszava szerint a Jobbiknak Gyöngyösi Márton képviselőn keresztül lehetett kapcsolata a rendőrgyilkosságig is eljutó szélsőségesekkel. A lap birtokába került fotón Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő bizalmasan tárgyal a hungarista mozgalom egyik prominensével, illetve a nyíltan oroszbaráttá vált szélsőjobbos „fiókszervezetek” képviselőjével.

Az alábbi fotón Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő egy hungarista-nemzetiszocialista, fegyveres kiképzéseket is tartó, a mozgalom egyik fontos személyiségével, Sz. Gáborral tárgyal egy kávéházban a lap információi szerint.

Fotó: tumblr-Népszava

A lap megállapítja, hogy a Jobbik nehezen magyarázható kapcsolatokat ápol(t) a legszélsőségesebb jobboldali szervezetekkel. Egyebek mellett a bőnyi rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István alapította Magyar Nemzeti Arcvonallal (MNA). A példátlan bűneset ráirányította a figyelmet a legális, illetve az illegális mozgalmak közötti veszélyes összefüggésekre. 

Gyöngyösi listázni akarta a zsidókat 

Gyöngyösiről közismert, hogy 2012. november 26-i parlamenti felszólalásában felszólította a kormányt, hogy mérje fel „azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára”.

Egyes vélekedések szerint a Jobbik elmarasztalható a holdudvarába tartozó extrém szervezetek, így például a Betyársereg, a Farkasok, vagy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom miatt, de az MNA nem tartozik ezek sorába – zárja cikkét a Népszava.  

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

amerika, london, párizs

A nyugati civilizációt fenyegető legfőbb veszély az önfeladás: a kultúra, a hit, a hagyományok, a mítoszok és a szimbólumok eltűnése.

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

kétharmad

Mint kiderült, a Momentum Mozgalom állami támogatása felfüggesztésre került, mivel nem tudtak elszámolni a kampánycélra felhasznált közpénzekkel. Az eset kapcsán nagyító alá vettük a párt honlapján található, az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) megküldött részletes kimutatásokat. Még laikus szemmel is elég nagy káoszt találtunk.

Francia sajtó: öngyilkossági hullám söpör végig az országon

A sárgamellényes tüntetők főként a városban élő franciák problémáival hozakodtak elő. A vidéki Franciaország azonban szintén nincs jó helyzetben. A France24 hírportál riportjából kiderül, hogy átlagosan kétnaponta öngyilkos lesz egy francia gazdálkodó. A híroldal "öngyilkossági járványról" ír.

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

amerika, london, párizs

Alexandre Benallát letartóztatták, mert luxuskörülmények között, diplomata-útlevéllel repült a közép-afrikai Csád Köztársaságba karácsony környékén.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

piszkostizenkettő

A terrorizmus miatt jogerősen elítélt Ahmed H. hamarosan szabadul, de neki és az őt Magyarországon támogató migránssimogató erőknek ez nem elég. Ahmed H. jó hírnevének megsértésére hivatkozva még pénzt követelnek a magyar államtól, miközben mindenáron hőst akarnak csinálni a terrorcselekményért elítélt zavargóból.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére