Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

"A Jobbik vezetése elárulta azokat a szavazókat, akik áprilisban rájuk voksoltak"

2018. október 20. 13:00

A balra tolódott Jobbiknak most épp Fülöp Erik, a párt egykori alelnöke vitt be egy jobb horgot.

Noha a Jobbik erős és egységes politikai közösségnek próbálja mutatni magát, mégis rendre kiderül, hogy soha ennyire mély spirálba még nem esett a balra tolódott kamunéppárt.

Erről a zuhanásról most épp Fülöp Erik beszélt a Magyar Hírlapnak. Mint mondta, a Jobbik jelenlegi vezetése elzárkózott a Volner János által kezdeményezett tisztújító kongresszustól, ehelyett nemes egyszerűséggel kizárták őt a frakcióból.

... az elmúlt fél évben ellehetetlenítettek, elüldöztek szinte mindenkit, aki kritikát, vagy ellenvéleményt fogalmazott meg a párt vezetésével kapcsolatban"

– kifogásolta a politikus, pedig szerinte a májusi tisztújítás után megtehette volna a Jobbik vezetése, hogy megbékéljen a kritikusabb hangot képviselőkkel, így Toroczkai Lászlóval, ám ehelyett kidobták őket a pártból. Fülöp Erik ezek után ideológiailag, és emberileg sem tudott már azonosulni a Jobbikkal, amely Volner János kipaterolásával szerinte a legnépszerűbb politikusától vált meg.

Volner János kedden jelentette be, hogy elhagyja a pártot, miután kizárták a frakcióból. Volner egy levelében kritizálta a Jobbik balra tolódását. Fülöp Erik már korábban, október elején döntött amellett, hogy megszünteti tagságát. Döntését azzal indokolta, hogy a Jobbik vezetésének az utóbbi időben történt számos politikai, személyzeti döntésével nem értett egyet. Volner és Fülöp Erik példáját aztán Apáti István is követte.
Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

Fülöp Erik hangsúlyozta azt is, hogy alelnökként hiába hangoztatta, hogy a jobboldali gondolkodású szavazókat kellene bevonzania a pártnak, "egyértelműen látszik, hogy a baloldali szavazók megnyerését tűzték ki célul."

A lap megkérdezte a volt alelnököt, mi a véleménye arról, hogy Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton jelenleg árulóknak titulálja a Jobbikból kilépőket. A politikus szerint nincs másról szó, mint hogy Sneider és Gyöngyösi ahelyett, hogy saját alkalmatlanságukat ismernék be, inkább bűnbakokat keresnek.

Az igazság az, hogy a Jobbik jelenlegi vezetése árulta el azt a több százezer nemzeti szavazót, aki áprilisban rájuk voksolt. Nem véletlen, hogy több száz megyei képviselő, önkormányzati képviselő, polgármester és középvezető hagyta el a Jobbikot az elmúlt hetekben, mert nem értett egyet a párt vezetésével"

– mondta Fülöp Erik, utalva ezzel arra, hogy a Jobbik erősödéséről és a belépő tagokról szóló hivatalos kommunikáció voltaképpen egy behülyítés.

A volt alelnök arra a kérdésre, hogy csatlakozik-e a Mi Hazánk Mozgalomhoz, leszögezte: független képviselőként kívánja folytatni munkáját.

Fülöp Erik kilépésével a Jobbik egyébként újabb szimbolikus arcát vesztette el, hiszen nyolc évig vezette korábban Tiszavasvárit, amelyet sokáig "a Jobbik fővárosának" tituláltak.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai nap.

Több tízmilliárd forintot mentett meg a NAV a tavalyi évben

Több tízmilliárd forintot mentett meg a NAV a tavalyi évben

kétharmad

Az adóhivatal dolgozóinak hála hatalmas összeg maradhatott az államnál.

Varázslással akarta elüldözni a londoni rendőröket egy ugandai nő

Az ugandai nő és egy ghánai férfi nemiszerv-csonkítást követett el. A jelenség egyre komolyabb mértéket ölt Nagy-Britanniában.

Két nap alatt majdnem kipusztult egy állatfaj

Elképesztő hőhullám vonul végig Ausztrálián. A gyümölcsök a fán megfőnek, de a vadvilág sem képes elviselni a hihetetlenül magas hőmérsékletet, ami egyes helyeken eléri a 49 Celsius-fokot. A hőhullám már napok óta tart.

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

amerika, london, párizs

A migránsok miatt a nemi erőszak fellegvárává váló országban ez nem is meglepő.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A magyar válogatott bejutott a középdöntőbe a kézilabda-világbajnokságon

A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is veretlen a tornán.

Nemi erőszak miatt körözték az egyik migránskaraván szervezőjét

Mint korábban megírtuk, újabb migránskaraván indult el az Egyesült Államok déli határa felé. A legújabb hírek szerint a rendőrség letartóztatta az egyik olyan személyt Hondurasban, aki a karaván szervezésében jeleskedett. A férfinak nemi erőszak vádjáért kell felelnie.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére