Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

A Jobbik elismerte: ők pénzelik a Hatvannégy Vármegyét

888.hu

2016. augusztus 25. 10:00

Elismerte a Jobbik, hogy valóban juttat parlamenti párttámogatásából a szélsőséges Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom számára.

Az Origo számára eljuttatott hivatalos közleményében a radikális párt elismerte, hogy a korábbi, a Jobbik pénzügyeit firtató cikkünkben foglaltak igazak, így 

az államtól kapott parlamenti párttámogatásának egy részét - alapítványi láncolatokon keresztül - valóban a szélsőséges tevékenységet folytató Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak (HVIM) juttatja el.
"A Jobbik Magyarországért Alapítvány a Hatvannégy Vármegye Alapítványnak célhoz kötötten juttat támogatást, a juttatással a Hatvannégy Vármegye Alapítvány szigorú elszámolással tartozik." Jobbik Magyarországért Mozgalom

Mint ismert, a HVIM több morálisan vállalhatatlan rendezvényhez adta a nevét a múltban, melyek között szerepelt az Attila-védvonal emléktúra is, melyről Hitler-kosztümben pózoló egyének vettek részt.

Forrás: Atilla-védvonal Emléktúra

Az Attila-védvonal emléktúra az 1944-ben, az Attila 2. állás Dunakeszi-Fót-Mogyoród-Bolnoka vonalán tartózkodó Feldherrnhalle Waffen-SS (FHH) páncélgránátos hadosztály katonai tevékenységének megemlékezésére jött létre.

Forrás: attilavedvonal.hu

Bár hivatalos közleményében nem említette a Jobbik, hogy az idén szeptemberben is megrendezésre kerülő emléktúrát is a HVIM szervezné, értesüléseink ezzel ellentmondanak. Az idei felhívó plakáton jól láthatóan, nemcsak a HVIM vállal szerepet a túrában, hanem a Betyársereg is.

A történtek fényében súlyos kételyek merülnek fel az önmagát átlátható finanszírozású és néppártosodó Jobbik kapcsán, hogy képes-e egyáltalán a párt vezetése önmagát komolyan venni.

(Origo

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A német balosok Trianonnal játszadoznak

A német balosok Trianonnal játszadoznak

kinyílott a pitypang

Ott tart ma a hazai és a nemzetközi politikai és kulturális baloldal, hogy Nagy-Magyarország feldarabolásáról szerveznek játékot Budapesten. Mindezt német pénzen, az első világháború lezárásának századik évfordulóján, s két évvel a gyalázatos békediktátum centenáriuma előtt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

amerika, london, párizs

Egy befolyásos román szakértő azt kifogásolta bejegyzésében, hogy Magyarország két erdélyi focicsapatot is támogat. Írásának címében Csíkszeredát és Sepsiszentgyörgyöt Románia szívének nevezi.

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

piszkostizenkettő

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

Három éve az egész ország ünnepelt

Ma is pályára lép majd a nemzeti tizenegy, de három évvel ezelőtt ezen a napon sokkal fontosabb mérkőzésre került sor.

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

Utolsó szakaszába érkezik a Nemzetek Ligájának csoportköre: minden szinten és csoportban eldől, hogy ki esik ki, és ki játszhat az adott divízió megnyeréséért.

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

amerika, london, párizs

Nem nyugszanak a migránspárti brüsszeliták, ismét az Európai Parlament (EP) elé citálják a migránsvízumok ügyét. Szerdán ugyanis nem lett meg az abszolút többség a "humanitárius célú vízumok" bevezetését kezdeményező határozatról szóló európai parlamenti szavazáson.

A holland liberálisoknak már Fekete Péter is rasszista

A bíróság egyelőre elutasította a karakter betiltását célzó javaslatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére