Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

A Jobbik becsapta saját választóit

888.hu

2016. október 3. 18:58

Nemzeti ügyből pártpolitikát próbált csinálni a magát hazaszeretőnek beállító Jobbik, melynek következtében a saját támogatóit árulta el.

Miközben elsöprő győzelmet arattak a tegnap esti kvótanépszavazáson a "nemek", addig Vona Gábor meglehetősen kínosan próbálta menteni a menthetőt újdonsült kedvenc médiumában, az ATV-ben. Azonban a magát nemzeti érzelműnek beállító pártelnök már nem mozgott olyan kényelmesen a kérdések kereszttüzében, mint ahogyan azt pár héttel ezelőtt tette plebejusi bulvárkampányának fénypontjában, az ATV Magánszféra című műsorában.

Ugyanis a tények makacs dolgok, még akkor is, ha Kálmán Olga kérdez.

Ennek fényében — többek között — nem sikerült Vona Gábornak egy épkézláb mondatban megindokolnia azt, hogy az eddig a párt által "sikerként" elkönyvelt jobbikos mintatelepüléseken,

hogy a fenébe sikeredett a megyei átlag alattira a népszavazási részvétel aránya?

Ugyanis a Jobbik fellegvárának tartott Ózdon, és a párt által az egekig magasztalt jobbikos Tiszavasvárin, a választók mélyen a megyei átlag alatt teljesítettek. 

A felmérések szerint Ózd 31,35 százalékot hozott, amely a megyei átlaghoz képest nevetségesen alacsony szám (39,52 százalék), míg Tiszavasvári pedig csupán 36,67%-ot produkált, amely szintén viccértékűnek számít egy "nemzeti radikális" fémjelezte településen, ahol a megyei átlag 42,56 százalék volt.

Amikor Vona makogása és a gyurcsányi retorika összefonódik

A 3,3 millió "nemet" teljes mértékben figyelmen kívül hagyó, bojkottra felszólító Gyurcsány Ferenc tegnap este a DK értékelőrendezvényén véletlenül ugyanazt az üzenetet szajkózta, amit kedvenc "nemzeti" hősünktől hallottunk, miszerint Orbán Viktor veszített, ezért le kell mondania.

Ráadásul Vona Gábor felszólítása időben még meg is előzte Gyurcsány Ferenc azonos érvelését. Így a jobbikos települések alacsony részvételi arányainak és a jobbik pártelnökének fenyegetőzését latba vetve, felmerül az újabb kínos kérdés a "nemzetiek" háza táján, miszerint

Vona a hatalomra kerülést tényleg fontosabbnak tartotta annál, hogy megóvja a magyarság jövőjét a muszlim kényszerbetelepülőktől?

Mi több, a már-már internacionalista brüsszeli érvelés logikáját követve Vona Gábor szerint a népszavazás kiírása a kormány részéről nem csupán egy pótcselekvés volt, hanem egyenesen hiba. Ugyanakkor arra a kérdésre, miszerint tavaly nyáron pontosan a Jobbik volt az, aki a nép kezébe adta volna a döntés jogát a migránsokról, már nem tudott érdemben válaszolni a magát nemzetinek beállító pártelnök.

Akárhogy is nézzük, a jelenlegi Jobbik gátlástalanul feláldozta saját szavazóinak a hazaszeretetét és becsületét a hatalom oltárán. Pongrátz Gergely '56-os hős feltehetőleg nem ezért alapította meg a pártot.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A franciák háromnegyede elégedetlen Macron teljesítményével

Macron népszerűsége ismét csökkent. Az adatok már egy tendenciát mutatnak, amely szerint a franciáknak mindinkább elege van az elnök politikájából.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a legfontosabb hírek ma!

Pengeélen táncol az ország, miután el akarták venni a fehérek földjeit

Pengeélen táncol az ország, miután el akarták venni a fehérek földjeit

amerika, london, párizs

Cyril Ramaphosa, Dél-Afrika elnöke lényegében beismerte, hogy országa komoly bajban van, szavai szerint pengeélen táncol az afrikai állam azután, hogy erőszakkal, kompenzáció nélkül el akarták venni a fehér földművesek földjeit.

Libsi tempó: felelősségteljes egyéni döntés helyett hibáztassuk a kormányt

Libsi tempó: felelősségteljes egyéni döntés helyett hibáztassuk a kormányt

ökojobb

Szeptemberben robbant a hír, hogy a kormány betilthatja a műanyag zacskókat, majd az elmúlt hetekben azon ment a sírás, hogy a kormány visszatáncolt. Tisztázzunk néhány dolgot ezzel kapcsolatban.

Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

amerika, london, párizs

Németország északnyugati tartományában minden bizonnyal ez a legégetőbb probléma.

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

kétharmad

Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.

Mindenkit szeretni

Mindenkit szeretni

piszkostizenkettő

Nem lehet mindenkit szeretni, de minek is, mert miféle szeretet az, amit az utolsó gyújtogató és az édesanyám egyformán megkap?

Demeter Márta továbbra is titkolózik

Demeter Márta továbbra is titkolózik

kétharmad

A bevándorláspárti LMP elnökét arról kérdezték, hogy kiket alkalmaz országgyűlési képviselői keretéből.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére