Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

A Jobbik becsapta saját választóit

888.hu

2016. október 3. 18:58

Nemzeti ügyből pártpolitikát próbált csinálni a magát hazaszeretőnek beállító Jobbik, melynek következtében a saját támogatóit árulta el.

Miközben elsöprő győzelmet arattak a tegnap esti kvótanépszavazáson a "nemek", addig Vona Gábor meglehetősen kínosan próbálta menteni a menthetőt újdonsült kedvenc médiumában, az ATV-ben. Azonban a magát nemzeti érzelműnek beállító pártelnök már nem mozgott olyan kényelmesen a kérdések kereszttüzében, mint ahogyan azt pár héttel ezelőtt tette plebejusi bulvárkampányának fénypontjában, az ATV Magánszféra című műsorában.

Ugyanis a tények makacs dolgok, még akkor is, ha Kálmán Olga kérdez.

Ennek fényében — többek között — nem sikerült Vona Gábornak egy épkézláb mondatban megindokolnia azt, hogy az eddig a párt által "sikerként" elkönyvelt jobbikos mintatelepüléseken,

hogy a fenébe sikeredett a megyei átlag alattira a népszavazási részvétel aránya?

Ugyanis a Jobbik fellegvárának tartott Ózdon, és a párt által az egekig magasztalt jobbikos Tiszavasvárin, a választók mélyen a megyei átlag alatt teljesítettek. 

A felmérések szerint Ózd 31,35 százalékot hozott, amely a megyei átlaghoz képest nevetségesen alacsony szám (39,52 százalék), míg Tiszavasvári pedig csupán 36,67%-ot produkált, amely szintén viccértékűnek számít egy "nemzeti radikális" fémjelezte településen, ahol a megyei átlag 42,56 százalék volt.

Amikor Vona makogása és a gyurcsányi retorika összefonódik

A 3,3 millió "nemet" teljes mértékben figyelmen kívül hagyó, bojkottra felszólító Gyurcsány Ferenc tegnap este a DK értékelőrendezvényén véletlenül ugyanazt az üzenetet szajkózta, amit kedvenc "nemzeti" hősünktől hallottunk, miszerint Orbán Viktor veszített, ezért le kell mondania.

Ráadásul Vona Gábor felszólítása időben még meg is előzte Gyurcsány Ferenc azonos érvelését. Így a jobbikos települések alacsony részvételi arányainak és a jobbik pártelnökének fenyegetőzését latba vetve, felmerül az újabb kínos kérdés a "nemzetiek" háza táján, miszerint

Vona a hatalomra kerülést tényleg fontosabbnak tartotta annál, hogy megóvja a magyarság jövőjét a muszlim kényszerbetelepülőktől?

Mi több, a már-már internacionalista brüsszeli érvelés logikáját követve Vona Gábor szerint a népszavazás kiírása a kormány részéről nem csupán egy pótcselekvés volt, hanem egyenesen hiba. Ugyanakkor arra a kérdésre, miszerint tavaly nyáron pontosan a Jobbik volt az, aki a nép kezébe adta volna a döntés jogát a migránsokról, már nem tudott érdemben válaszolni a magát nemzetinek beállító pártelnök.

Akárhogy is nézzük, a jelenlegi Jobbik gátlástalanul feláldozta saját szavazóinak a hazaszeretetét és becsületét a hatalom oltárán. Pongrátz Gergely '56-os hős feltehetőleg nem ezért alapította meg a pártot.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

kinyílott a pitypang

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump főbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnője. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erőszak részleteiről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére