Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Jobbik alelnöke elvenné a hátrányos helyzetű családok gyerekeit

2018. március 30. 10:15

Újabb felvételek kerültek nyilvánosságra, melyeken Vona Gábor helyettese arról beszél, hogy bentlakásos iskolákba kell tenni a hátrányos helyzetű (cigány) gyermeket, akiket tárgyalás nélkül "el kell venni" a családjuktól, mert ez nem "kívánságműsor". Egy másik felvételen Janiczak Dávid arról beszél: azért kell eltüntetni a szeme elől egy önkormányzati tisztségviselőt, mert nem jobbikos, és úgy érzi, nem szimpatizál velük eléggé.

Íme, itt vannak a 2016-ban készült hangfelvételek, amiket a PestiSrácok.hu közölt most pénteken:

Az első hangfelvételen hallható, ahogy a Jobbik alelnöke az ózdi jegyzővel, Almási Csabával arról beszélget, hogy mi legyen egy Zita nevű önkormányzati osztályvezető sorsa. A Jobbik alelnöke megállapítja: Zita nem eléggé jobbikos, ezért nem akarja a jövőben ott látni.

A szóban forgó önkormányzati tisztségviselő egyébként korábban a humánpolitikai döntésekért felelt, illetve a képviselő-testület elé kerülő indítványokat készítette elő. A beszélgetés eredményeként viszont a 2016-os kvótanépszavazás után elvették tőle az indítványok előkészítési jogkörét. Az is kiderült a hangfelvételből, hogy azért csak a referendum után vették el az egyik jogkörét, mert addig még nagy szükség volt a munkájára. Janiczak "nagy kegyet" gyakorolva nem rúgta ki a tisztségviselőt.

A második hangfelvételen hallható, ahogy Vona Gábor helyettese a bentlakásos iskolák szükségességéről beszél. Janiczak szerint az érintett családoktól erőszakkal, tárgyalás nélkül kell elvenni a gyermekeket.

Bár a hangfelvételen sem a "cigány", sem a "roma" szó nem hangzik el Janiczak szájából, a bentlakásos iskolák terve (amit 2005-ben Gyurcsány, 2010-ben pedig a Jobbik dobott be a köztudatba) a hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő gyermekekre vonatkozik, akiknek többsége egyértelműen cigány származású.

A Jobbik alelnöke, Vona Gábor helyettese körül rengeteg botrány bontakozott ki az utóbbi időszakban. Egy héttel ezelőtt Janiczak prezentálta, hogy milyen stílusban beszél egy jobbikos "úriember" a gyengébbik nemről, és hogy hogyan kell szexuálisan megfenyegetni a kolléganőket.

Anális szexszel fenyegetett Vona helyettese

Ehhez asszisztált a pártelnök, Vona Gábor is, aki szerint mindez "bárkivel előfordulhat".

Vona ezzel a nyilatkozatával saját magáról állított ki bizonyítványt

Egy másik, szintén a héten bemutatott hangfelvétel alapján Janiczak pedig az államtitkári ambícióit magyarázgatja, újságírók megvesztegetéséről beszél, valamint egy bizottság tudatos félrevezetésével is eldicsekszik.

Újabb hangfelvételek bizonyítják a jobbikos Janiczak Dávid gátlástalanságát

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

amerika, london, párizs

A kvótakirály természetesen védelmébe vette az ENSZ migrációs csomagját. Az Európai Bizottság (EB) elnöke szerint azért nem akarnak az országok csatlakozni a migránspaktumhoz, mert nem ismerik annak a tartalmát.

Bulgária is csatlakozott a lázadókhoz: nem írják alá az ENSZ migrációs paktumát

Újabb ország mondott nemet az ENSZ azon paktumára, amely emberi jogként ismerné el a migrációt.

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

amerika, london, párizs

Újabb hangfelvételek bizonyítják: a magukat humánusnak, szolidárisnak tartó sorosista álcivilek azon ügyködnek, hogy kijátsszák a határellenőrzést, hogy így segítsenek a migránsoknak a törvények áthágásában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére