Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
sivalkodjatok!
 
 
 
 

A HVG-nek nem elég meleg Desmond Child

2016. augusztus 19. 13:51

Akkor lenne igazi meleg, ha nem fogadta volna el Orbán Viktor felkérését. Legalábbis ezt sugallja a HVG hozzánk eljutott kérdése.

Nem szeretnénk különösebb kommentárt fűzni hozzá, de megjegyeznénk, hogy érdekesnek tartjuk, hogy egy 56-os emlékdal kapcsán valakinek csak és kizárólag ilyen kérdések jutnak eszébe.

A HVG újságírója ugyanis az alábbi „tényeket” juttatta el – ékes angolsággal – Desmond Childhoz:

  • Az épp regnáló jobboldali magyar kormány 2011-es döntésének értelmében a magyar alkotmány tiltja az azonos neműek közötti házasságkötést.
  • A magyar törvények nem teszik lehetővé, hogy azonos nemű partnerek esetében az egyik fél a másik gyermekének hivatalosan is „szülője” legyen.
  • Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke korábban megköszönte a magyar meleg közösségnek, hogy nem provokálják a többségi társadalmat, továbbá hozzátette, hogy az ezzel kapcsolatos jogszabályok nem fognak megváltozni.

Az újságíró levelének végén feltette a kérdést, hogy mindez nem zavarta-e a zeneszerzőt, amikor elfogadta Orbán Viktor felkérését a dal megkomponálására.

A HVG újságírója tehát egy dal kapcsán ezekre volt csak kíváncsi.

Semmi másra.

Mint az közismert, Desmond Child nyíltan meleg, családos ember, két gyermeket is nevel azonos nemű párjával. Még dokumentumfilm is készült róluk.

Számunkra a fentiek tanulsága, hogy a HVG számára csak az fontos, hogy valaki meleg-e vagy sem. Mintha bármilyen szakmai munkát befolyásolna ez a tény. Továbbá a HVG ezek szerint meg akarja szabni, hogy ki lehet meleg. Tehát csak progresszív gondolkodó lehet az, mert ha esetleg mégis reakciós lenne az illető, akkor máris jönnek a lényegi kérdések.

OLVASTAD MÁR?

sivalkodjatok!
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nagyot zuhant a magyar államadósság

Nagyot zuhant a magyar államadósság

kétharmad

Az államháztartás finanszírozási többlettel zárta a harmadik negyedévet.

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére