Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

A gyász mocskolói

2019. január 21. 17:28

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

Csak egy napig kellett volna kibírnia az ellenzék táborának csöndben, hát nem sikerült. A politikai állásfoglalásuk, az Orbán Viktor iránti gyűlöletük mindent felülír, így a gyász pillanataiban sem tudják azt az egy dolgot tenni, amit kellene: csöndben maradni. És ezek az emberek tartják magukat morálisan felsőbbrendűnek. Még mindig.

Persze egy-két portálon jönnek a nagy elhatárolódások, a „Mi nem vagyunk ám olyanok!” és az ehhez hasonló álszent felmentő szövegek. Persze ők sem bírják ki minősítés, provokatív tartalom csöpögtetése nélkül, csak egyszerű megemlékezéssel. Vannak, akik meg csak simán örülnek, hogy meghalt Andy Vajna.

A gyurcsányista Homonnay Gergely az elhunyton és annak özvegyén mocskolódik, alpáriságban valószínűleg utolérhetetlenül.

Úgy tesz, mintha nem tudná: a halál pillanata mindenki számára eljön egyszer. Persze rá akkor már senki nem fog emlékezni, mert addigra mindenkit elidegenít magától.

Évről évre mélyebbre, egy szellemi intellektuális válságba csúszik a baloldal.

Az ember azt gondolná, hogy keresik a kiutat, megpróbálnak visszakapaszkodni legalább a kulturált emberi szint aljáig, de nem. Az elmúlt hónapokban pedig új vonal jelent meg a kiútkeresésre: az alpáriság.

A kiindulási pontjuk az, hogy be kell csatornázni az Orbán elleni indulataikat. Azt már belátták, hogy ha puhák maradnak, akkor nem marad mögöttük szavazó. Az élességhez viszont nem értenek, ezért pusztító eszközt választottak. Elszabadították az indulatokat, ami aztán erőszakhullámmá tobzódott, ez pedig most az alpáriságban ölt testet.

Ezért emelték fel mocskosszájú Blankát vagy az O1G-t. Ezért képesek gyalázni holtában is azt az Andy Vajnát, aki egy személyben többet tett hazánkért, mint az egész ellenzéki csürhe összefogva. Ezért éltetik a kágyillónyelvű Homonnayt, miközben az a macskája mögül politizál.

Az erőszakkal viszont az a nagy baj, hogy nem lehet neki gátat szabni. A felelősség viszont azoké lesz, akik útjára engedték.

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
Trump bevetné a hadsereget a mexikói határnál a migránsokat segítő fegyveresek miatt

Trump bevetné a hadsereget a mexikói határnál a migránsokat segítő fegyveresek miatt

amerika, london, párizs

Egyre több esetben fegyveresek segítik az Egyesült Államok területére illegálisan belépni szándékozó migránsokat a mexikói-amerikai határon. Donald Trump emiatt az USA hadseregének a bevetését fontolgatja.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Nyilvánosságra került az Iszlám Állam videója, amelyben hűséget esküdtek a Srí Lanka-i merénylők

Nyilvánosságra került az Iszlám Állam videója, amelyben hűséget esküdtek a Srí Lanka-i merénylők

amerika, london, párizs

Az iszlám szélsőségesek világszerte büszkén osztják meg egymás között azt a videót, amelyben a merénylet előtt felesküdnek az Iszlám Állam zászlajára a Srí Lanka-i merényletsorozat végrehajtói.

Márki-Zay Péter a bíróság szerint is hazudott

A helyi kórház jó hírnevét sértő kijelentései mellett két másik ügyben is elmarasztalta a Szegedi Ítélőtábla Márki-Zay Péter "független" hódmezővásárhelyi polgármestert.

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

Angliában tanult az egyik Srí Lanka-i terrorista

amerika, london, párizs

Ezt az ázsiai ország védelmi minisztere jelentette be, azonban nem részletezte, melyik terroristáról van szó, valamint melyik brit egyetemre járt a merénylő.

A Magyarországon elkapott szír terrorista letartóztatását meghosszabbították

Három hónappal meghosszabbították a Magyarországon elfogott, terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi, Hasszán F. letartóztatását.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére