Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

A globalistákat csak a nemzetállami erők összefogásával lehet legyőzni

2019. március 5. 12:41

Erős Európa csak erős nemzeteken alapulhat, fontos a nemzeti szálak megszilárdítása, mert a globalista erőket csak így lehet legyőzni - jelentette ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője.

Szájer József A globalista utópizmus áfiuma és az ellene való orvosság címmel tartott előadást, amelyben elmondta: célja, hogy párhuzamot vonjon a magyarság 17. századi török birodalmi fenyegetettsége és a 21. századi helyzet között. Zrínyi Miklós kora sokban hasonlít a mostanira, ezért aktualizálta a költő egy művének alcímét – jelezte.

Zrínyi Miklós felismerte, hogy a helytelen, tunya hozzáállás a haza ügyeihez még nagyobb baj, mint az ellenség hódítása. Az áfium az elme összezavarását célzó ópium. Az ész, a tartás elveszítése rosszabb, mint a szolgaság"

– vélekedett Szájer, aki felidézte Zrínyi Miklóstól az antidotum kifejezést is, amely a méreg ellenanyagát jelenti.

Fotó: MTVA - M aszolg at t gat Vagyonkezel ap

Az EP-képviselő szerint történelmi trendforduló zajlik a világban: a nemzetállami eszmét fenyegető tévképzetek tudatosan kiépített, hatalmas anyagi és szellemi erővel megtámogatott rendszere terjedt el.

A fő ideológiai választóvonal már nem a jobb- és a baloldal között húzódik, ez a megközelítés egyre pontatlanabb. Az új hatalmi struktúra sokkal világosabban ábrázolható egyfajta újnak is mondható globalizmus és az eddigi világrend alapját jelentő nemzetállami rendszer szembenállásaként. A versengő világmagyarázatok tekintetében a 2015-ben csúcsra jutott európai népvándorlás, a tömeges vonulás Európa kellős közepén hozta meg a nagy, már letagadhatatlan fordulatot"

– jelentette ki Szájer József. Akkor mindenki meglátta, a bőrén érezhette a hatalmas átalakulást –vélekedett, megjegyezve: az addig csupán virtuális veszélyek váratlanul testet öltöttek.

Az EP-képviselő azt mondta, hogy a korlátok nélküli nyitottságot hirdető globalista világrend központi szimbóluma került a célkeresztbe. Súlyos találatot kapott, alkalmatlanná vált a politikai használatra.

Az emberek szemlélete alapvetően megváltozott, addig áfiumokkal homályosított szemükről leesett a hályog, sőt a bátrabbak még a szájkosarat is levették"

– fogalmazott.

A nemzeti ellenállások letörésére irányuló globalista igyekezet hamar eljuthat oda, hogy rájön: csak úgy tud sikeres lenni, ha nekimegy a jelenleg tipikusan a népre alapuló rendszernek – hangoztatta az EP-képviselő. Azt mondta, hogy minden erővel meg kell védeni a demokráciát, egyebek mellett a nemzetközi szervezetek túlterjeszkedésével és a korlátok nélküli bírói uralommal szemben.

Szájer József kitért arra, hogy Magyarországon már hagyományosan baloldali választók is tömegesen a bevándorlást megállító kormányzó jobboldalra szavaznak.

A magyarok gyakran válnak a globalista utópizmus céltáblájává, ez a rendszer állandóan Orbán Viktor miniszterelnökön gyakorlatozik, hallatlan nyomást fejt ki Magyarország ellehetetlenítése érdekében. Ezzel el akarják venni mások kedvét, hogy a magyarokat kövessék, és törekvésük nem teljesen sikertelen"

– jegyezte meg.

A globalisták szerint kirekesztő, hogy a kormány különbséget tesz állampolgárok és nem állampolgárok között. Nem értik, hogy a magyarok mit szeretnek annyira a hazájukon, amikor az egész bolygó iránti lelkesedés "kisebb erőfeszítésekkel és vidámabb lebegésekkel jár" – fűzte hozzá.

A politikus hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a magyarok szerencsére nem állnak rosszul, mert sokan mások is vallják a nemzeti összetartozás fontosságát Európa-szerte.

A magyaroknak mindig meg kellett harcolniuk a szabadságukért"

– emelte ki az EP-képviselő.

Megjegyezte, hogy az utópisták sosem a létezőből indulnak ki, mindig fontosabb nekik a vágykép.

Nem szabad azt gondolni, hogy látszólag idealisztikus naivitásuk – amely mögött az éles szem hamar felfedezi a világhatalmi ambíciójú cinizmust is – egy kijavítható hiba, ez ugyanis lényegi tulajdonságuk – hangoztatta.

Az áfium elleni orvosság nem más, mint a nemzeti erők együttműködésének a megszilárdítása. Erős Európa csak erős nemzeteken alapulhat. Az igazi antidotum a családi, közösségi összetartozás megerősítése, amellyel megmenthető a keresztény, nyugati civilizáció és a sok szenvedés árán kiharcolt béke"

– jelentette ki Szájer József, aki azt is elmondta, hogy Európa ne avatkozzon bele túlzottan a nemzetek ügyeibe. "Sargentini-riportoknak" nincsen helyük – hangoztatta.

Az EP-választás sok mindent átformálhat, a nagy kérdés, hogy létre lehet-e hozni a "józan kiegyezést" a nemzeti kormányzatok és a brüsszeli központ között. A következő néhány évben eldől, hogy helyrehozhatatlanul birodalmi irányba mozdul-e el a kontinens – vélekedett a politikus.

Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke az előadót köszöntve úgy fogalmazott: a globalisták arra törekszenek, hogy az egész bolygót átfogják, és közben elfelejtik, hol vannak otthon. Azt mondta, hogy ezzel szemben ők lokalisták, akik tudják, hogy egy konkrét helyen kell otthon lenniük.

Szavai szerint kevesen ismerik jobban a "birodalmi központ", Brüsszel vízióját Szájer Józsefnél, aki társaival együtt "végvári vitézként" küzd, mert a magyaroknak Budapest, a Kárpát-medence a centrum.

Balog Zoltán arról is beszélt, hogy Európa két fele nagyon eltérően látja a világot.

A rendezvényen bejelentették, hogy Ne bántsd a magyart! címmel megjelent Szájer József negyedik könyve.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

Allahot éltette egy fekete férfi egy müncheni templomban

Mindez a húsvéti mise alatt történt. Az emberek bepánikoltak és kisebb káosz alakult ki.

A Srí Lanka-i hírszerzés tudott a fenyegetettségről

A Srí Lanka-i hírszerzés tudott a fenyegetettségről

amerika, london, párizs

Minden bizonnyal ismert volt hírszerzés előtt az a fenyegetettség, amely végül egy összehangolt, vérfürdőt eredményező merényletsorozatba torkollott, legalább 290 halálos áldozattal.

Egy humorista nyerte az ukrán elnökválasztást

Egy humorista nyerte az ukrán elnökválasztást

amerika, london, párizs

Petro Porosenko elnök elismerte az exit poll eredmények ismertetése után, hogy vereséget szenvedett az ukrán elnökválasztás vasárnapi második fordulójában Volodimir Zelenszkij humorista elnökjelölttel szemben, utóbbi pedig szinte mindenkinek köszönetet mondott a sikerért, hosszan sorolva mindazokat, akiknek hálás.

Az MTVA feljelentést tesz Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt

Az MTVA feljelentést tesz Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt

kétharmad

Feljelentést tesz a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt - közölte az MTVA sajtóosztálya vasárnap az MTI-vel.

"A keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel"

Elfogadhatatlannak nevezte Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, hogy bár a keresztények a világ legüldözöttebb vallási csoportja és a keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel a nemzetközi szervezetek mégis hallgatnak erről a tényről.

Orbán: "Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben"

Orbán: "Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben"

kétharmad

Magyarország továbbra is elkötelezett partner marad a terrorizmus és a vallási szélsőségesség elleni globális küzdelemben - írta Orbán Viktor miniszterelnök a Srí Lanka-i kormányfőnek a szigetországban húsvétvasárnap végrehajtott, sok áldozatot követelő robbantásos merényletek miatt küldött részvéttáviratában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére