Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

2018. november 15. 18:18

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

Macron és Merkel az első világháborút lezáró fegyverszüneti egyezmény néhány nappal ezelőtti párizsi centenáriumi ünnepségén sem hazudtolta meg magát, a páros ezen alkalommal is a globális érdekeket képviselte a nemzetállamok Európájával szemben.

A szervező franciák és a velük szorosan együttműködő németek „az örök világbéke” jegyében úgy emlékeztek meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került.

De Közép-Európa országai és nemzetei a jövő Európai Uniójára vonatkozó macroni és merkeli ünnepi mondatokból is hiányoztak.

Lehet, hogy az első világháború nem is az Osztrák-Magyar Monarchia trónörökösét ért merénylet miatt tört ki? Lehet, hogy oroszországi, galíciai, lengyelországi, olaszországi törökországi és romániai frontszakaszai nem is voltak a világháborúnak? 

Az eseményre meghívott közel 70 államfő csak díszletül szolgált ahhoz, hogy a Macron-Merkel csodapáros ismételten kifejezhesse, hogy Európa, az Európai Unió szerintük alapvetően két országot jelent: Franciaországot és Németországot. Macron és Merkel ismét világosan kifejezte azt, hogy a saját országaik számára szánt világos és szép jövő mellett az EU többi államának csak azt ígérik, hogy azok a globalizmusból fakadó Európai Egyesült Államokért cserébe lemondhatnak a nemzetállami létükről.

A franciák Gyurcsány Ference, Emmanuel Macron az ünnepinek szánt beszédében az első világháborúnak a mai világra vonatkozó tanulságairól szólva azt mondta, hogy szerinte a világban most ismét a "történelem fenyeget", ezért a béke megőrzésére és "a befelé fordulás, az erőszak, a leigázás" elutasítására kérte a világ vezetőit. Ugyanakkor pedig dicsérte a patriotizmust, amely szerinte "a nacionalizmus és az önzés teljes ellentéte".

Mondta ezt annak a Franciaországnak az elnöke, amelynek a második világháborús hőse és későbbi politikai vezetője, Charles de Gaulle 1913-ban még azt mondta:

„Aki nem szereti jobban a saját anyját a többi anyánál és a saját hazáját mások hazájánál, az sem az anyját, sem a hazáját nem szereti."

Délután aztán az első világháborús megemlékezés vendégeinek egy része átment a párizsi La Villette csarnokba, ahol Angela Merkel, António Guterres ENSZ-főtitkár és a francia elnök együtt nyitották meg a Párizsi Békefórum elnevezésű háromnapos rendezvényt, amelynek témája a multilaterális világrend megőrzése volt.

A globalista rendezvényen Donald Trump nem vett részt, de a kétoldalú kapcsolatok helyett továbbra is a multilaterális megközelítést képviselő csaknem száz amerikai civil, jogvédő és környezetvédő szervezet képviselője viszont annál inkább.

Ezen a belterjes internacionalista találkozón a Soros-féle álcivil szervezeti háló összes tagja felszólalhatott az olyan nagy nemzetközi szervezetekkel együtt, mint az IMF, az OECD, az ENSZ és a Világbank.

Igazán szép és veretes megemlékezést szervezett tehát a globalista Macron és Merkel párosa. Sikeresen, a politikai korrektségükhöz méltó stílusban felejtettek el megemlékezni Közép- és Kelet-Európa nemzeteiről, a britekről és az Európai Uniót létrehozó eredeti szándékokról egyaránt.

Párizsban már senki sem beszélt arról, hogy a II. világháború Európa egyes nemzeteinek az igazságtalan elnyomása miatt tört ki, vagy arról, hogy egy újabb európai háború kitörését egy olyan Európai Unió létrehozásával és fenntartásával lehet megakadályozni, amely minden európai nemzet számára egyenlő feltételek mellett egyenlő jólétet biztosít.

Érdekes módon Merkel és Macron az első világháborút lezáró trianoni békediktátum kapcsán most sem üzent semmit Magyarországnak és Közép-Európa népeinek. A V4-es együttműködés országai és az összes többi, úgymond újonnan csatlakozott EU-tag, volt szocialista ország viszont most is megkapta a gyarmatoknak kijáró kioktatást.

Megüzenték ismét, hogy mondjunk le minden maradék szuverenitásunkról, egyezzünk bele minden minket érő korlátozásba, valamint fogadjuk el, hogy amit nekünk ad az EU, az ajándék. Még akkor is, ha az a többi nyugati uniós tagállam számára valójában büntetés lenne.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap!

Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

piszkostizenkettő

Hiába próbáltak meg mindent a bevándorláspárti globalista erők a nemzetállamok szuverenitásának védelmét és a kötelező migránsbetelepítés elutasítását képviselő Magyarország szankcionálására. A Fideszt és Orbán Viktort lejáratni akaró európai elit egyetlen politikai célja sem valósult meg. Magyarország viszont méltósággal, önálló európai tényezőként jött ki a vitából.

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

kinyílott a pitypang

Az Európai Bizottság első alelnöke megvédte Jean-Claude Junckert. Judith Sargentini szerint felháborító, hogy még mindig nem történt előrelépés a hetes cikkely szerinti eljárásban. Erről szólt a legújabb Soros-szeánsz Brüsszelben.

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

hajrá, magyarok!

Marco Rossi szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy élete meccsére készül. Ezzel nincs egyedül!

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

ökojobb

Felelős gondolkodásra van szükség a Föld megmentése érdekében.

Az EU vezetői támogatják a Brexit elhalasztását

Az Európai Tanács kétnapos ülésére érkező uniós tagországi vezetők Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnése (Brexit) március 29-én esedékes határidejének meghosszabbításának lehetősége mellett foglaltak állást Brüsszelben csütörtökön. Theresa May brit miniszterelnök reményét fejezte ki, hogy Nagy-Britannia rendezett módon, az Európai Unióval kötött kilépési megállapodás elfogadásával hagyja el az EU-t.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére