Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

2018. november 15. 18:18

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

Macron és Merkel az első világháborút lezáró fegyverszüneti egyezmény néhány nappal ezelőtti párizsi centenáriumi ünnepségén sem hazudtolta meg magát, a páros ezen alkalommal is a globális érdekeket képviselte a nemzetállamok Európájával szemben.

A szervező franciák és a velük szorosan együttműködő németek „az örök világbéke” jegyében úgy emlékeztek meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került.

De Közép-Európa országai és nemzetei a jövő Európai Uniójára vonatkozó macroni és merkeli ünnepi mondatokból is hiányoztak.

Lehet, hogy az első világháború nem is az Osztrák-Magyar Monarchia trónörökösét ért merénylet miatt tört ki? Lehet, hogy oroszországi, galíciai, lengyelországi, olaszországi törökországi és romániai frontszakaszai nem is voltak a világháborúnak? 

Az eseményre meghívott közel 70 államfő csak díszletül szolgált ahhoz, hogy a Macron-Merkel csodapáros ismételten kifejezhesse, hogy Európa, az Európai Unió szerintük alapvetően két országot jelent: Franciaországot és Németországot. Macron és Merkel ismét világosan kifejezte azt, hogy a saját országaik számára szánt világos és szép jövő mellett az EU többi államának csak azt ígérik, hogy azok a globalizmusból fakadó Európai Egyesült Államokért cserébe lemondhatnak a nemzetállami létükről.

A franciák Gyurcsány Ference, Emmanuel Macron az ünnepinek szánt beszédében az első világháborúnak a mai világra vonatkozó tanulságairól szólva azt mondta, hogy szerinte a világban most ismét a "történelem fenyeget", ezért a béke megőrzésére és "a befelé fordulás, az erőszak, a leigázás" elutasítására kérte a világ vezetőit. Ugyanakkor pedig dicsérte a patriotizmust, amely szerinte "a nacionalizmus és az önzés teljes ellentéte".

Mondta ezt annak a Franciaországnak az elnöke, amelynek a második világháborús hőse és későbbi politikai vezetője, Charles de Gaulle 1913-ban még azt mondta:

„Aki nem szereti jobban a saját anyját a többi anyánál és a saját hazáját mások hazájánál, az sem az anyját, sem a hazáját nem szereti."

Délután aztán az első világháborús megemlékezés vendégeinek egy része átment a párizsi La Villette csarnokba, ahol Angela Merkel, António Guterres ENSZ-főtitkár és a francia elnök együtt nyitották meg a Párizsi Békefórum elnevezésű háromnapos rendezvényt, amelynek témája a multilaterális világrend megőrzése volt.

A globalista rendezvényen Donald Trump nem vett részt, de a kétoldalú kapcsolatok helyett továbbra is a multilaterális megközelítést képviselő csaknem száz amerikai civil, jogvédő és környezetvédő szervezet képviselője viszont annál inkább.

Ezen a belterjes internacionalista találkozón a Soros-féle álcivil szervezeti háló összes tagja felszólalhatott az olyan nagy nemzetközi szervezetekkel együtt, mint az IMF, az OECD, az ENSZ és a Világbank.

Igazán szép és veretes megemlékezést szervezett tehát a globalista Macron és Merkel párosa. Sikeresen, a politikai korrektségükhöz méltó stílusban felejtettek el megemlékezni Közép- és Kelet-Európa nemzeteiről, a britekről és az Európai Uniót létrehozó eredeti szándékokról egyaránt.

Párizsban már senki sem beszélt arról, hogy a II. világháború Európa egyes nemzeteinek az igazságtalan elnyomása miatt tört ki, vagy arról, hogy egy újabb európai háború kitörését egy olyan Európai Unió létrehozásával és fenntartásával lehet megakadályozni, amely minden európai nemzet számára egyenlő feltételek mellett egyenlő jólétet biztosít.

Érdekes módon Merkel és Macron az első világháborút lezáró trianoni békediktátum kapcsán most sem üzent semmit Magyarországnak és Közép-Európa népeinek. A V4-es együttműködés országai és az összes többi, úgymond újonnan csatlakozott EU-tag, volt szocialista ország viszont most is megkapta a gyarmatoknak kijáró kioktatást.

Megüzenték ismét, hogy mondjunk le minden maradék szuverenitásunkról, egyezzünk bele minden minket érő korlátozásba, valamint fogadjuk el, hogy amit nekünk ad az EU, az ajándék. Még akkor is, ha az a többi nyugati uniós tagállam számára valójában büntetés lenne.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

kétharmad

Újabb helikoptereket vesz a Magyar Honvédség. A szerződést pénteken írták alá.

Mohácsi Márk, Soros provokátora már jó előre felkészült a balhéra

Mártíromság helyett provokáció. Mohácsi Márk saját Facebookján jelentette be: ő bizony rongálni megy a belvárosba.

Tordai Bence már mentegeti a bőrét

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeiről. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

kinyílott a pitypang

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Budapestből nem lesz Majdan!

Budapestből nem lesz Majdan!

kétharmad

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak

A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

kétharmad

A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére