Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

"A genderológia méreg a társadalomnak"

2019. február 25. 18:00

A gendertanulmányok állami támogatásának mielőbbi beszüntetését sürgeti az AfD politikusa, mivel annak romboló társadalmi hatásai - különösen a nemi viszonyok alattomos mérgezése - már teljesen nyilvánvalók.

Marc Jongen, az AfD kultúrpolitikai szóvivője, egykori filozófia szakos docens a Junge Freiheit című német nemzeti-konzervatív hetilapban közölt publicisztikájában a gendertanulmányok káros hatásaira, illetve annak áltudományosságára hívta fel a figyelmet. A jobboldali politikus szerint a probléma már csak azért is súlyos, mivel semmi sem illusztrálja jobban a német demokrácia fokozatos átváltozását egy látens totalitárius hatalmi rendszerré – melyet a brit politológus, Colin Crouch „posztdemokráciaként” írt le –, mint az úgynevezett „Gender Mainstreaming”.

Marc Jongen

Fotó: AFP

Az egyesek számára talán jól csengő célkitűzés, mely szerint a férfiak és a nők közötti egyenlőségnek statisztikailag is meg kell jelennie, kizárólag szigorú kvótaszabályokkal érhető el, ez pedig különösen az egyetemi területen számtalan esetben államilag kikényszerített, tervszerű, férfiakra irányuló diszkriminációt eredményezett Németországban – írja Jongen.

A szerző ennek kapcsán megjegyzi, hogy a hálózattá alakult genderológusok, feministák azóta minden erejükkel és hatalmukkal védik a központi genderdogmát az egyetemi és a tudományos szférában, mely szerint a „társadalmi nem” a természetes, biológiai nem felett áll, és az tisztán társadalmilag alakult ki, ezért nem is megváltoztatható.

Az ilyen agymosás eredményei azok a szülők, akik gyermekeiket »nemi szempontból semlegesnek« nevelik, hogy lehetővé tegyék számukra a későbbi nemválasztás szabadságát”

szögezi le az AfD politikusa.

Marc Jongen szerint ezzel a háttérrel a genderkutatás fogalma eufemisztikusan az ideológiai vitairatok előállítását jelenti, sőt nem ritkán az áltudományosan szublimált „gyűlöletbeszédet” is. A tudományos kutatások ugyanis nyílt szemléletet igényelnek, a gendertanulmányok ideológiai alapértelmezettsége viszont ennek feltűnően ellentmond, s a lényegét és funkcióját inkább az NDK marxizmus-leninizmusához helyezi közelebb.

Ha tehát a genderológusok a gendertámogatás beszüntetésének követelését a tudomány szabadsága elleni támadás vádjával illetik, akkor ez a bizonyítási teher megfordítására irányuló arcátlan próbálkozást jelenti”

– írja a szerző, mely nekünk, magyaroknak is ismerősen csenghet.

A gendertanulmányok támogatásának befejezése Jongen szerint egyre sürgetőbb lenne, mivel romboló társadalmi hatásai – különösen a nemi viszonyok alattomos mérgezése – már teljesen nyilvánvalók.

Aki hallotta, ahogy a »genderszellemű« jusós nők [az SPD ifjúsági tagozata] a legutóbbi pártnapjukon a meg nem született gyermekek egészen a megszületésük napjáig történő meggyilkolásának jogát követelték, és ahogyan becsmérelték párttársaik megmaradt anyai érzéseit, az már minden bizonnyal iszonyodik a genderfeminizmus szó szerinti véres következményeitől”

– hozza példaként az igencsak meghökkentő esetet AfD kultúrpolitikai szóvivője.

Jongen publicisztikája végén megjegyzi, hogy ideje megvédeni a szólásszabadságot és a tudomány ethoszát a genderideológusokkal szemben, azoknak a női professzoroknak pedig, akik tudományosan bizonyítanak, nincs szükségük kvótára:

Meg kell védeni a tudomány ethoszát, az összes polgár egyenlő bánásmódját és a szólásszabadságot a totalitárius beolvasztás minden kísérlete ellen.”

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A rendőrség szerint rövidzárlat okozta a tüzet a Notre-Dame-ban

A francia bűnügyi rendőrség egyik vezetőjének véleménye szerint feltehetően rövidzárlat okozta a párizsi Notre-Dame székesegyházban hétfőn este keletkezett tüzet.

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

amerika, london, párizs

A Belga Állambiztonsági Szolgálat (VSSE) bejelentése szerint már száz fölé emelkedett az országban azoknak a szélsőségesen radikális iszlamista eszméket valló szalafista csoportoknak a száma, amelyek nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek minősülnek. A radikális iszlamizmus brüsszeli megerősödése Belgium és az EU terrorellenes erőfeszítéseinek a kudarcát jelenti.

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

amerika, london, párizs

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel Essen városában lángoltak az autók, személyi sérülés nem történt.

Nagy pofont kaptak a liberálisok: hivatalos, hogy az oroszok egyáltalán nem befolyásolták a 2016-os amerikai elnökválasztást

Nagy pofont kaptak a liberálisok: hivatalos, hogy az oroszok egyáltalán nem befolyásolták a 2016-os amerikai elnökválasztást

amerika, london, párizs

Végleg kipukkadt a liberálisok álhír-buborékja: William Barr sajtótájékoztatón jelentette be, hogy semmilyen bizonyítékot nem találtak arra, hogy akár Donald Trump, akár más amerikai állampolgár összejátszott volna az oroszokkal az elnökválasztással kapcsolatban.

Egy svéd imám azt akarja, hogy a kormány segítse a visszatérő terroristák integrációját

Kashif Virk imám szerint az Iszlám Állam volt harcosainak csak a megfelelő iszlámra van szükségük az integrációhoz, szerinte ugyanis az egykori terroristák simán élhetnek újra normális életet akár Svédországban is.

Biztos környezetbarát az elektromos autó?

Biztos környezetbarát az elektromos autó?

ökojobb

Egy tanulmány részletesen foglalkozott azzal, hogy vajon az elektromos autók tényleg annyival zöldebbek-e, mint amennyire promózzák azokat. Arra jutottak, hogy nem biztos, és még az is lehet, hogy a sokat szidott dízelek kisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek.

Bajban vannak az európai liberálisok

Bajban vannak az európai liberálisok

amerika, london, párizs

Tovább dagad a pártfinanszírozási botrány Brüsszelben, a bevándorláspárti liberálisok még most sem tudnak elszámolni a multiktól kapott támogatásokkal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére