Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A feles "kutatóként" futtatja a szadeszes árvákat

2018. május 23. 11:25

Az amerikai sugar daddy hazai ügynökségeként funkcionáló négynégynégy az egykori véresszájú SZDSZ-hívők politikailag motivált "kutatását" már megint független, objektív elemzésként próbálja eladni. Ismét lebuktak.

A sokadik műveleti hetet kezdő 444 a Magyarországot támadó Sargentini-jelentés kapcsán természetesen Brüsszel oldalára állt, és egy előre legyártott, eddig ismeretlen oldalon közzétett "elemzésre" hivatkozva azt állítja, hogy a magyar kormány szándékosan csúsztat, hazudik és mellébeszél.

Az "elemzés" készítőiről közben kiderült, hogy véresszájú eszdéeszesként írták be magukat Soros naplójába, és a külügyminiszter érveiről "objektíven", "tudományos alapossággal"  készített dokumentumuk valójában bújtatott politikai célokat szolgál.

Magyarán: az elemzésnek több köze van egy zsíros csekkhez, mint a tudományossághoz. Habár ezt mind a 444, mind maguk a szerzők mélyen elhallgatják.

A 444 két csodagyereke Nagy Zsófia szociálpszichológus és Labanino Rafael Pablo – utóbbi Németországban fejti ki áldásos tevékenységét. A '90-es évek szappanoperáiból előbújó Rafael saját bevallása szerint azért készítette ezt az elemzést, mert ő így hazafi. Tényleg ezt írja, érdemes elolvasni a felesen az ehhez tartozó részt. Mondjuk azt nem írja, hogy melyik hazához hű, de talán jobb is így.

Magáról a 92 oldalas jelentésről készített "elemzésről" nem érdemes sokat beszélni, Nagy Zsófia és Labanino Rafael Pablo ismételten megállapítja, hogy mi vidéki taplók vagyunk, de ők ott a nagybetűs Nyugaton tudják a tutit és minket is felzárkóztatnak. Ehhez nem kell mást tennünk, csak adjuk fel függetlenségünket, engedjünk be pár ezer migránst.

Magyarán: használjuk a liberális receptet, árusítsuk ki hazánkat a nyugati nagytőkének és politikai lobbinak.

Az "elemzésnél" sokkal érdekesebbek a szerzők maguk. Mind Rafael, mind Nagy Zsófia ugyanis szadeszes árvák. Mindketten szélsőbalos, neomarxista lapokba írogatnak (többek között a Jobbikkal szemezgető Jámbor András lapjába), mindketten aktívan látogatják a TASZ, CEU és egyéb független politikai intézmények rendezvényeit. Labanino egyébként együtt szokott haknizni Nagy Zsófiával, legutóbb "Metoo és digitális aktivizmus – mire képes egy hashtag?" címmel tartottak kiselőadást az ELTE TáTK-n.

Rafaelről tényleg csak annyit kell megjegyezni, hogy a szadesz ifjúsági tagozatának egyik legagresszívabb aktivistája volt. Aztán a keserű száműzetés Svájcba vetette, de sokra ott sem vihette, hiszen feléledt benne a mélyre eltemetett magyar hazafi és ismét Budapest utcáin várja Izaura felszabadítását.

Mi a tanulság? 

A 444 két SZDSZ-es, politikailag erősen motivált, többszörösen megbukott ideológiát képviselő "elemzését" ártatlan és naiv kutatásként próbálja eladni. A függetlenség leple alatt ismét Soros és a liberalizmus érdekeit szolgálják, de ezúttal hazafias köntösbe bújtatták az internacionalista érveket. Lebuktak.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

kétharmad

Újabb helikoptereket vesz a Magyar Honvédség. A szerződést pénteken írták alá.

Mohácsi Márk, Soros provokátora már jó előre felkészült a balhéra

Mártíromság helyett provokáció. Mohácsi Márk saját Facebookján jelentette be: ő bizony rongálni megy a belvárosba.

Tordai Bence már mentegeti a bőrét

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeiről. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

kinyílott a pitypang

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Budapestből nem lesz Majdan!

Budapestből nem lesz Majdan!

kétharmad

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak

A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

kétharmad

A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére