Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A feles "kutatóként" futtatja a szadeszes árvákat

2018. május 23. 11:25

Az amerikai sugar daddy hazai ügynökségeként funkcionáló négynégynégy az egykori véresszájú SZDSZ-hívők politikailag motivált "kutatását" már megint független, objektív elemzésként próbálja eladni. Ismét lebuktak.

A sokadik műveleti hetet kezdő 444 a Magyarországot támadó Sargentini-jelentés kapcsán természetesen Brüsszel oldalára állt, és egy előre legyártott, eddig ismeretlen oldalon közzétett "elemzésre" hivatkozva azt állítja, hogy a magyar kormány szándékosan csúsztat, hazudik és mellébeszél.

Az "elemzés" készítőiről közben kiderült, hogy véresszájú eszdéeszesként írták be magukat Soros naplójába, és a külügyminiszter érveiről "objektíven", "tudományos alapossággal"  készített dokumentumuk valójában bújtatott politikai célokat szolgál.

Magyarán: az elemzésnek több köze van egy zsíros csekkhez, mint a tudományossághoz. Habár ezt mind a 444, mind maguk a szerzők mélyen elhallgatják.

A 444 két csodagyereke Nagy Zsófia szociálpszichológus és Labanino Rafael Pablo – utóbbi Németországban fejti ki áldásos tevékenységét. A '90-es évek szappanoperáiból előbújó Rafael saját bevallása szerint azért készítette ezt az elemzést, mert ő így hazafi. Tényleg ezt írja, érdemes elolvasni a felesen az ehhez tartozó részt. Mondjuk azt nem írja, hogy melyik hazához hű, de talán jobb is így.

Magáról a 92 oldalas jelentésről készített "elemzésről" nem érdemes sokat beszélni, Nagy Zsófia és Labanino Rafael Pablo ismételten megállapítja, hogy mi vidéki taplók vagyunk, de ők ott a nagybetűs Nyugaton tudják a tutit és minket is felzárkóztatnak. Ehhez nem kell mást tennünk, csak adjuk fel függetlenségünket, engedjünk be pár ezer migránst.

Magyarán: használjuk a liberális receptet, árusítsuk ki hazánkat a nyugati nagytőkének és politikai lobbinak.

Az "elemzésnél" sokkal érdekesebbek a szerzők maguk. Mind Rafael, mind Nagy Zsófia ugyanis szadeszes árvák. Mindketten szélsőbalos, neomarxista lapokba írogatnak (többek között a Jobbikkal szemezgető Jámbor András lapjába), mindketten aktívan látogatják a TASZ, CEU és egyéb független politikai intézmények rendezvényeit. Labanino egyébként együtt szokott haknizni Nagy Zsófiával, legutóbb "Metoo és digitális aktivizmus – mire képes egy hashtag?" címmel tartottak kiselőadást az ELTE TáTK-n.

Rafaelről tényleg csak annyit kell megjegyezni, hogy a szadesz ifjúsági tagozatának egyik legagresszívabb aktivistája volt. Aztán a keserű száműzetés Svájcba vetette, de sokra ott sem vihette, hiszen feléledt benne a mélyre eltemetett magyar hazafi és ismét Budapest utcáin várja Izaura felszabadítását.

Mi a tanulság? 

A 444 két SZDSZ-es, politikailag erősen motivált, többszörösen megbukott ideológiát képviselő "elemzését" ártatlan és naiv kutatásként próbálja eladni. A függetlenség leple alatt ismét Soros és a liberalizmus érdekeit szolgálják, de ezúttal hazafias köntösbe bújtatták az internacionalista érveket. Lebuktak.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Teljesen megváltozott a német kisváros, miután több mint ezer migránst befogadott

Teljesen megváltozott a német kisváros, miután több mint ezer migránst befogadott

amerika, london, párizs

A polgármester és Boostedt lakói is egyre jobban aggódnak amiatt, hogy a migránsok milyen hatással vannak a szülővárosukra.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Közel kétszáz migráns vár a part mentén arra, hogy olasz földre léphessen

Közel kétszáz migráns vár a part mentén arra, hogy olasz földre léphessen

amerika, london, párizs

Többnapos veszteglés után 177 migránssal a fedélzetén érkezett meg a szicíliai Catania kikötőjébe az olasz parti őrség Diciotti nevű hajója, ám utasai egyelőre nem szállhatnak partra Olaszországban - tudatta az ANSA olasz hírügynökség keddre virradóra.

A Szent Korona lebegett a Duna felett

A Szent Korona lebegett a Duna felett

szabad vasárnap

Lélegzetelállító ünnepi tűzijáték és műsor volt látható a Duna partjáról augusztus 20-án, hétfőn este, Magyarország születésnapján. | Képgaléria

Szent István ezer éve sziklára helyezte a magyar nép jövőjét

Szent István ezer éve sziklára helyezte a magyar nép jövőjét

szabad vasárnap

Államalapító Szent István királyunk több mint ezer éve sziklára helyezte a fiatal magyar nép jövőjét, amikor arról döntött, hogy a keresztény hit és az abból fakadó életszentség a fenntarthatóság biztosítéka - mondta Német László, nagybecskereki megyéspüspök a Szent István-nap alkalmából megtartott ünnepi szentmisén, hétfőn Budapesten.

"Magyarország erős és sikeres szomszédokban érdekelt"

Magyarország abban érdekelt, hogy erős és sikeres szomszédjai legyenek - jelentette ki a Kolozsvári Magyar Napok keretében tartott hétfői pódiumbeszélgetésen Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Magyar nemzeti színekben pompázott egy kínai felhőkarcoló

Magyar nemzeti színekben pompázott egy kínai felhőkarcoló

kinyílott a pitypang

Ezt kapta születésnapjára Magyarország egyik legnagyobb gazdasági szövetségesétől, Kínától.

Sebastian Kurz: le kell zárni a migránsok előtt az európai kikötőket

Az osztrák kancellár szerint drasztikus lépésekre van szükség ahhoz, hogy végre kontrollálni tudja Európa a migrációt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére