Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A feles "kutatóként" futtatja a szadeszes árvákat

2018. május 23. 11:25

Az amerikai sugar daddy hazai ügynökségeként funkcionáló négynégynégy az egykori véresszájú SZDSZ-hívők politikailag motivált "kutatását" már megint független, objektív elemzésként próbálja eladni. Ismét lebuktak.

A sokadik műveleti hetet kezdő 444 a Magyarországot támadó Sargentini-jelentés kapcsán természetesen Brüsszel oldalára állt, és egy előre legyártott, eddig ismeretlen oldalon közzétett "elemzésre" hivatkozva azt állítja, hogy a magyar kormány szándékosan csúsztat, hazudik és mellébeszél.

Az "elemzés" készítőiről közben kiderült, hogy véresszájú eszdéeszesként írták be magukat Soros naplójába, és a külügyminiszter érveiről "objektíven", "tudományos alapossággal"  készített dokumentumuk valójában bújtatott politikai célokat szolgál.

Magyarán: az elemzésnek több köze van egy zsíros csekkhez, mint a tudományossághoz. Habár ezt mind a 444, mind maguk a szerzők mélyen elhallgatják.

A 444 két csodagyereke Nagy Zsófia szociálpszichológus és Labanino Rafael Pablo – utóbbi Németországban fejti ki áldásos tevékenységét. A '90-es évek szappanoperáiból előbújó Rafael saját bevallása szerint azért készítette ezt az elemzést, mert ő így hazafi. Tényleg ezt írja, érdemes elolvasni a felesen az ehhez tartozó részt. Mondjuk azt nem írja, hogy melyik hazához hű, de talán jobb is így.

Magáról a 92 oldalas jelentésről készített "elemzésről" nem érdemes sokat beszélni, Nagy Zsófia és Labanino Rafael Pablo ismételten megállapítja, hogy mi vidéki taplók vagyunk, de ők ott a nagybetűs Nyugaton tudják a tutit és minket is felzárkóztatnak. Ehhez nem kell mást tennünk, csak adjuk fel függetlenségünket, engedjünk be pár ezer migránst.

Magyarán: használjuk a liberális receptet, árusítsuk ki hazánkat a nyugati nagytőkének és politikai lobbinak.

Az "elemzésnél" sokkal érdekesebbek a szerzők maguk. Mind Rafael, mind Nagy Zsófia ugyanis szadeszes árvák. Mindketten szélsőbalos, neomarxista lapokba írogatnak (többek között a Jobbikkal szemezgető Jámbor András lapjába), mindketten aktívan látogatják a TASZ, CEU és egyéb független politikai intézmények rendezvényeit. Labanino egyébként együtt szokott haknizni Nagy Zsófiával, legutóbb "Metoo és digitális aktivizmus – mire képes egy hashtag?" címmel tartottak kiselőadást az ELTE TáTK-n.

Rafaelről tényleg csak annyit kell megjegyezni, hogy a szadesz ifjúsági tagozatának egyik legagresszívabb aktivistája volt. Aztán a keserű száműzetés Svájcba vetette, de sokra ott sem vihette, hiszen feléledt benne a mélyre eltemetett magyar hazafi és ismét Budapest utcáin várja Izaura felszabadítását.

Mi a tanulság? 

A 444 két SZDSZ-es, politikailag erősen motivált, többszörösen megbukott ideológiát képviselő "elemzését" ártatlan és naiv kutatásként próbálja eladni. A függetlenség leple alatt ismét Soros és a liberalizmus érdekeit szolgálják, de ezúttal hazafias köntösbe bújtatták az internacionalista érveket. Lebuktak.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Mérgező biobombát akart készíteni a Németországban elfogott migráns

Mérgező biobombát akart készíteni a Németországban elfogott migráns

amerika, london, párizs

Ricin előállítására készült és mérgező anyagú "biobombát" akart gyártani az a tunéziai férfi, akit a napokban elfogtak Kölnben - mondta a német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) vezetője egy szerdai interjúban.

Ennyi juttatást kapnak Nyugat-Európában a migránsok

Ennyi juttatást kapnak Nyugat-Európában a migránsok

amerika, london, párizs

Kiderült, hol éri meg a legjobban menekültkérelemért folyamodni.

Senkik országa

Különös élménnyel gazdagodtam a hétvégén, ugyanis személyesen is áldozatul estem annak a mindent átszövő felsőbbrendűségi érzésnek, amelyről idáig többnyire csak közéleti szereplők tapasztalatai alapján volt alkalmam írni. Szubjektív beszámoló egy szürreális találkozóról és a liberális lelkületről.

889
A németek háromnegyede kihátrált Merkel mögül

A németek háromnegyede kihátrált Merkel mögül

amerika, london, párizs

Nem mintha eddig a helyzet magaslatán lett volna, de a Horst Seehofer által adott kéthetes ultimátum gőzerővel tolja Merkelt a teljes politikai megsemmisülés felé. Ezt igazolja egy frissen publikált kutatás is, amiből az látszik, hogy a németek háromnegyede elfordult már a kancellártól.

Spanyol kollégistákat túrtak ki helyükről az Aquarius migránsai miatt

Spanyol kollégistákat túrtak ki helyükről az Aquarius migránsai miatt

amerika, london, párizs

Nagylelkű és humanitárius gesztust akart tenni Madrid azzal, hogy úgy döntött, befogadja az Aquarius fedélzetén ragadt migránsokat. A gond csak az, hogy ezzel saját őshonos állampolgárait hozta kényelmetlen helyzetbe: azt mondták a spanyol tanulóknak, hogy 24 órájuk van kiköltözni kollégiumukból.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Lássuk, mi várható a mai nap.

Trump: az illegális bevándorlás szörnyű dolog

Trump: az illegális bevándorlás szörnyű dolog

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök " szörnyű dolognak" nevezte az illegális bevándorlást, védelmébe vette a gyermekeket bevándorló szüleiktől elválasztó gyakorlatot, de leszögezte, hogy a határon kialakult válságot meg kell oldani.

Kilép az USA az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából

Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet szerint a tanács nem méltó a nevére.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére