Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
889
 
 
 
 

A fehér indián

Olvasói vélemény | szerző: Zafici

2018. február 26. 16:08

Avagy ha nagy a gőz, a szelepet csak lassan nyisd ki, mert baj lesz.

Kezdhetném akár nagyon távolról. Például ott, amikor a Római Birodalom utolsó békés évtizedeiben Seuso még gyanútlanul iszogathatta a balatoni borát a barátai körében. Nem is gondolva arra, hogy a családi ezüstöt el kellene ásni valahol és menteni az életét a hamarosan beözönlő barbár hordák elől. De ugorhatunk egy nagyot az újkorba az ígéret földjére, Amerikába a bevándorlás korába is.

A "vadnyugat" nem véletlenül lett annyira vad. A hirtelen megsokasodott népességet társadalmi rendbe tagolni nem lehetett azonnal, sok áldozattal járt az út Lincolnig, vagy talán vele bezárólag. Pedig a kulturális különbségek nem voltak nagyon eltérőek, hiszen az akkori bevándorlók zöme Európából érkezett. Vitték magukkal a római és angolszász jog és törvénykezés hagyományát, valamint több keresztény vallás szokásait, kultúráját. Ők nem voltak barbárok, mégis baj lett. Mégis az önbíráskodás, fegyverek, ököljog, törvényenkívüliség, az őslakosok kiszorítása, végül rezervátumokba kényszerítése jellemezte a kezdeti honfoglaló időket.

És itt vagyunk Európában, a jelenben. Mi, fehér indiánok.

Mi ez a magabiztos, leereszkedő gőg ami átitatja ezt az egész befogadásról szóló ideált?

Olyan régen volt már igazi trauma ennek a kontinensnek a nyugati felén, hogy elfelejtenek már körülnézni is, mielőtt lelépnek a történelem forgalmas országútjára?

Javaslom, akinek türelme van, kattintsa végig a következő weboldal évszázadonként bemutatott Európa térképét: KATT IDE!

NINCS olyan évszázad az elmúlt ezer évben, amelyet ne rajzolt volna át a történelem. És talán nem is lesz. És mivel múlatják az időt a boldog átmeneti békeidőben? Erőt demonstrálnak civileknek nevezett játékkatonák. Puffogtatják a szóhuszárok a szódögöket.

Jogot a kisebbségnek! Hát persze, egyetértünk. De melyiknek és milyen relációban? Mindegyiknek, mindegyikben! Jó. De hiszen akkor a kínai is kisebbség – a kb. nyolcmilliárdhoz képest! Vagy a no-go zónákban rekedt őslakosok. Hol van a jogvédők hangos menete a színes molinókkal azokról az utcákról?

Nagyobb bajok – és kockázat – híján harcoljunk az LMBTQ stb. jogaiért, megérdemlik ők is. (Azért ha ez olyan fontos, akkor el lehetne gondolkodni azon, hogy az indogermán nyelvekből végleg ki kellene hagyni a – der, die, das; he, she, it; on, ana, ano – személyes névmásokat. Vagy ki lehetne egészíteni pár tucattal.)

Ami fontosabb, szögezzük le: az európai lakosság a világon élő fehér kisebbség része – talán 5% –, és tényleg mi akarjuk befogadni pár év alatt azt a több milliót? Szóval jogot a kisebbségnek! De nekünk is! Ez nem kevesebb, mint a megmaradás joga. És ha nekünk ez nem jár, hogy mi lehet ebből?

Egy opció:

  • 2025: Európa több demokratikus parlamentjeinek szép színfoltjai a bekerült muszlim pártok.
  • 2035: Egyre több nagyváros választ muszlim polgármestert, az őshonos lakosság folyamatosan fogy, elszivárog. Megjelennek a feliratok mellett az arab utcanevek is, mert a lakosság nagyobbik része nem érti a befogadó ország nyelvét. Aki meg nem figyel és megszólal azon, azt gyakran jól helybenhagyják.
  • 2050: Egyes európai országokban választást nyernek és parlamenti többséget szereznek a muszlim pártok.
  • 2070: Elkezdődik a demokrácia leépítése, a többséggel megszavazott saría bevezetése, a parlamentarizmus végleges felszámolása. A kisebbségbe szorult őslakosság Európa egyes részein tömbökbe tömörül. (A leginkább üldözötté az a liberális ideológia válik, amely a migránsokat Európába és Európát ide juttatta.)
  • 2100: A nagypapa esti mesét mond. Becsukja a mesekönyvet, belenéz kis unokája világoskék szemébe, megsimogatja szőke fürtjeit és elköszön: Aludj jól kicsim! Allahu Akbar!

Már nem tiltakozik senki, mindenki boldog, elégedett és mindenki Allahhal álmodik.

Vége.

És tényleg. Akkor aztán mindennek vége! Akkor nem kell már Shakespeare, Goethe, Beethoven, Gerschwin (pláne), Mona Lisa, Dávid – sorsuk a fizikai és szellemi megsemmisítés.

Szóval így állunk most Seuso. Ha minden így folytatódik, vihetjük az ásót és kezdhetünk egy jó rejtekhelyet keresni. Én mindenesetre még az ásóra gyűjtök.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

3 hónapnyi börtönt kapott, mert rácsapott egy nő fenekére

Életbe lépett Franciaországban az a törvény, amely főként a nőket védi a szexuális inzultusok ellen. A hatóság börtönbüntetést és pénzbüntetést is kiszabhat.

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

amerika, london, párizs

Németország második legerősebb pártját eddig "kényelmesen" lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

Az ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat Ukrajnába

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az - ukrán álláspont szerint - Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére