Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
fehér férfi
 
 
 
 

"A fal nem a határt, hanem a fehér felsőbbrendűséget védelmezi"

2019. január 7. 21:00

A honi és nemzetközi migránssimogató liberálisok magatartásmintája szinte tökéletesen egyező: a határvédelem kapcsán egyetlenegy dolog jut az eszükbe. Jobb napokon a fehér felsőbbrendűség, rosszabb napokon konkrétan a nácizmus.

Mivel nem hajlandó kompromisszumra a demokratákkal az amerikai-mexikói határon építendő fal ügyében Donald Trump amerikai elnök, a migránssimogató progresszívek a lehető legtöbb platformon továbbra is csak sivalkodni tudnak.

A fal nem a határ védelmét, hanem a fehér felsőbbrendűség megóvását szavatolja"

olvasható Mark E. Andersen, hivatásos demokrata bérrettegő véleménycikkében. 

Az író kifejti, az amerikai-mexikói határra tervezett fal mindössze arról szól, hogy a "barna bőrű spanyol ajkúakat az Amerikai Egyesült Államok határain kívül tartsák" – ezzel pedig szándékosan összemossa a sok esetben drog- és embercsempészettel foglalkozó illegális bevándorlókat az amúgy legálisan, a mai napig kérelmeket beadó, leginkább Közép-Amerikából érkező migránsokkal.

Mi több, félremagyarázott történelmi példákon keresztül próbálja elmagyarázni olvasóinak, hogy egy fal mint határvédelmi eszköz, miért nem ér semmit. Andersen szerint ugyanis Kína hiába építette meg a nagy falát, idővel, a 17. század közepén mégis át tudtak rajta kelni olyan népek, amelyek az országon belül komoly gazdasági pusztítást és hatalmi viszályokat robbantottak ki.

Az szemmel láthatóan nem zavarta az írót, hogy a kínai nagy fal nem összefüggő, egységes építmény, hanem különböző korokban, egy több száz kilométer széles sávban épült falszakaszok összessége, amely természeténél fogva nem hasonlítható össze egy 21. századi, modern határvédelmi rendszerrel. 

Ám Andersen emellett a berlini fallal is igyekszik példálózni. Sivalkodásában kifejti, mi sem bizonyítja a falak hasznavehetetlenségét annál jobban, minthogy a Berlinben felépített falat is pont azok rombolták le 28 évvel később, akiket a fal a szabad mozgásukban volt hivatott meggátolni. Ez utóbbi bekezdést még kommentálni is kár. 

Végezetül a migránssimogató Andersen azzal érvel, hogy a drog- és embercsempészek által illegálisan behordott áruk java része nem a szárazföldön, hanem a levegőben (nem kereskedelmi repülőkön) vagy a tengeren keresztül jut be Amerikába, így ezért is felesleges falat húzni az USA déli határára. 

Tegyük félre azt a tényt, hogy ha ez még igaz is lenne, akkor ilyen alapon akár a meglévő határellenőrzést szavatoló rendszert is lebonthatná az Egyesült Államok, és tekintsük inkább át a statisztikákat, amelyek jócskán alátámasztják, hogy miért is érdemes falat építeni a határra:

  • az Arizona államba bejutó illegális bevándorlók kétszer nagyobb eséllyel követnek el bűncselekményt, mint egy helyben született;
  • az országba beáramló heroin és fentanil 90 százaléka a déli határon keresztül szivárog be;
  • évente 10 ezer gyermek esik áldozatul a déli határon történő szexkereskedelemnek;
  • jelenleg 56 ezer illegális bevándorlót tartanak el a szövetségi börtönökben.

És akkor még meg sem említettük a nemzeti szuverenitás kérdését, amely minden nemzetállam alapvető joga. Ugyanis ez teszi lehetővé minden ország számára, hogy kultúráját, vallását, civilizációját, határait, állampolgárait, erőforrásait stb. megóvja. 

Ám mindez teljesen hidegen hagyja a migránssimogatókat. Ha határvédelemről van szó, akkor semmi mást nem látnak, csak fehér felsőbbrendűséget. Még akkor is, ha Donald Trump egyre népszerűbb az afroamerikai szavazók körében is.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Két nap alatt majdnem kipusztult egy állatfaj

Elképesztő hőhullám vonul végig Ausztrálián. A gyümölcsök a fán megfőnek, de a vadvilág sem képes elviselni a hihetetlenül magas hőmérsékletet, ami egyes helyeken eléri a 49 Celsius-fokot. A hőhullám már napok óta tart.

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

amerika, london, párizs

A migránsok miatt a nemi erőszak fellegvárává váló országban ez nem is meglepő.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A magyar válogatott bejutott a középdöntőbe a kézilabda-világbajnokságon

A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is veretlen a tornán.

Nemi erőszak miatt körözték az egyik migránskaraván szervezőjét

Mint korábban megírtuk, újabb migránskaraván indult el az Egyesült Államok déli határa felé. A legújabb hírek szerint a rendőrség letartóztatta az egyik olyan személyt Hondurasban, aki a karaván szervezésében jeleskedett. A férfinak nemi erőszak vádjáért kell felelnie.

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

kétharmad

A magyarok kétharmada aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt - derült ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából.

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

kétharmad

Hiába cirkuszolt Hajnal Miklós az Echo TV-ben, a párt nem tudott elszámolni az államtól kapott támogatásával. Megdöbbentő, hogy a Momentum még számlákkal sem tudta igazolni költéseit.

A forradalmárnak is alkalmatlan idiótákról

Ezek a mai forradalmárok nem értik a forradalmat. Alkalmatlanok rá. Még erre is alkalmatlanok!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére