Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A Facebook libsi cenzorai a zsebnácikat védik

Megadja Gábor

2019. március 11. 14:45

Most már biztos, hogy a Facebook is beszállt a kampányba. És még nincs is itt a hajrá, szóval lesz ez még rosszabb is.

A 888 kérdést intézett a salamonozáson rötyögő, „választott népen" gúnyolódó J. Péterhez (így a tuti!), hogy részt kíván-e venni a Maccabi Európa Játékokon. Ha már hirtelen fontossá vált számára a származása. (Auschwitz helyes leírását majd később kívánja megtanulni, ne rohanjunk a néppártosodással.)

Született egy rövid válasz, ám ezt a Facebook cenzorai rekordgyorsasággal lekapták. Akik ismerik a Facebook cenzúrájának működését, azok tudják, hogy a „két láb jó, négy láb rossz" elvén működik: a feketelistán lévők (tehát a konzervatívok, jobboldaliak) le se írhatnak olyan szavakat, hogy „zsidó", „náci", „gender", ugyanis kontextustól függetlenül kapják a tiltást. Ha ez nem működik, akkor profilképért vagy bármi másért is jöhet. Mindeközben persze szemrebbenés nélkül belemondja Cukorhegyi a kamerába és a szenátorok arcába, hogy a Facebook semleges platform. Muhaha.

Csakhogy ebben a bejegyzésben még ezek a „tiltott" szavak sem találhatóak meg. Csak jelezni szerettem volna az érzékenységét hirtelen felismerő jobbikos főripacsnak, hogy a Maccabi Játékokon lehet a magyaroknak szurkolni – a néppártosodás rögös és bökkenőkkel tarkított útján addig a felismerésig láthatóan még nem jutottak el, hogy a magyar zsidók például magyarok.

Így hát jött az instant tiltás, indoklás: mert csak. És sajnos nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy a Facebook vérlibsi cenzorcsapata is elkezdte kampányidőszakát, és jól láthatóan az antiszemita és rasszista botrányokkal súlyosan terhelt Jobbik oldalán kívánnak beszállni. Legalább illeszkedik abba a politikába, amit a Facebook folytat: iszlamista elmebetegek egész sokáig ellehetnek a platformon, míg Tommy Robinsonnak minden nyomát el kell tüntetni.

A Facebook azt a folyamatot támogatja, hogy egy virtigli kisnyilas alakulat kérdezzen fel – bárkit is – antiszemitizmus és rasszizmus kérdésében. Azért nehogy már a lekvár tegye el a nagymamát! Mi lesz a következő lépés? Adolf Hitler-emléknap az etnikai és vallásközi párbeszédért? Mugabe-múzeum az emberi jogokért? Robespierre-érdemrend a szabadságért? Pol Pot-emlékmű az értelmiségről? Mao forradalmi díj a hatékony munkáért?

Minden totalitárius kísérlet előbb-utóbb eljut az abszurdig. A Facebooknak ez viszonylag hamar sikerült. A szerencse az, hogy az emberek többsége azért – még ha tényleg minden információt ki is akarnak szorítani belőlük – társalog másokkal a való életben. A Facebook virtuális világa teljesen eltorzítja a valóságot. Abban a 72 gender normális, a Jobbik pedig demokrata plüsscicák gyülekezete.

A létező valóságban pedig mindenki nagyon jól tudja, hogy kiknek a gyülekezete a Jobbik. És egyre inkább azt is, mi a célja a Facebooknak.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére