Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
piszkostizenkettő
 
 
 
 

A Facebook és a multik által működtetett gondolatrendőrség

Apáti Bence

2017. szeptember 26. 19:28

Egyre többen csatlakoznak a lázadókhoz. Az olvasók pedig megtanultak a sorok között olvasni. Mint a Kádár-rendszerben. Mi újbeszélül írunk, hogy a Facebook robotjai ne tiltsanak le; az olvasók meg újbeszélül olvasnak. Cukorhegyi gondolatrendőrsége nem foglalkozik a lokális törvényekkel.

Több dologra is jut ideje az egyszeri, közpénzekkel bőségesen kitömött rezsimszolgának, ha vonatutazásra adja azt az agymosottfideszes fejét. Kölcsönkocsiért megy a közeli Ljubjanába. Majd az írásom végére ki is derül, hogyan jön ez ide. Röpke 8 óra alatt ki is száguldok.

Olvashat híreket különböző történésekről, például a tegnapi német választásokról. Már amíg van wifi a vonaton. A határ után az (mármint a wifi) ugyanis eltűnik.

Alföldi pár éve pont az ellenkezőjét tapasztalta. Szerinte Magyarországon tűnik el. Mint a demokrácia. Szerintem, és az utastársaim szerint is, meg pont Magyarországon van. Ahogy demokrácia is. Nem érdekes.

Semmi meglepő.

Az AfD a harmadik erővé lépett elő. Szászországban pedig második lett, néhány körzetben egyenesen nyert. Ott 27, átlagosan pedig 13 százalékot hozott az őszinteség. A hazugságra épülő píszí még abban a Németországban is megbukni látszik, ahol szabályos Facebook-kommandókat működtet a hatalom. Egyelőre még csak kommentek és posztok miatt törik rá az éjszaka közepén az emberekre az ajtót a serény német gondolatrendőrök, de ki tudja… Angi a hírek szerint sokadszorra olvassa ki az 1984-et...

Őrjöngve uralkodik a píszíterror. Az, ami megtiltja, hogy a feketéről, a fehérről, a szürkéről, a kékről azt mondjuk, hogy fekete, fehér, szürke, kék. A terror, ami színvakságot, jobb esetben teljes vakságot és süketséget vár el a polgároktól.

Mert imádkozgatok én itt szelfimuttiért, nagy durcásan, kényeskedve, mintha a fogamat húznák, csak közben nem tudom elfelejteni azokat a leveleket, amiket egy kedves táncos barátom szokott írni nekem.

Sokadik levél ez.

A németországi katasztrofális állapotokról szól, és igen, a migrációs helyzet kezeléséről. Illetve kezelhetetlenségéről.

Sok kolléga ír mostanában nekem Merkelisztánból. Két éve már, hogy levelek érkeznek az orwelli Németországból, mióta Angela asszony úgy döntött, hogy a nyakunkra hoz pár millió menekültnek becézett gazdasági bevándorlót, népvándorlót, klímamenekültet és egy kisebb hadseregnyi ideiglenesen pályaelhagyó terroristát. (A pályaelhagyók eddigi tapasztalataink szerint csak felfüggesztik a korábban szorgalmasan gyakorolt munkájukat, de az esetek nagy többségében azonnal visszatérnek a munkaerőpiacra, amint megérkeznek valamelyik nagyvárosba.)

Két éve egyre sűrűbben érkeznek ezek a levelek. Történetekről, amiket ha valaki a Bundesmutter országában tesz közzé, akkor jobb esetben kirúgják a munkahelyéről, megbélyegzik, rosszabb esetben rendőrök törik rá a posztolóra az ajtót az éjszaka közepén. Aztán a rögtönítélő bíróság rögtön is ítél, többnyire horribilis pénzbírságra és néha letöltendő börtönbüntetésre. A jó germánok egy pillanat alatt meghurcolják az embert.

És egy életre a bőrébe égetik a náci billogot.

Úgyhogy a táncos barátom, aki egyébként világéletében elfogadta a multikultit, aki mindig is soknemzetiségű együttesekben dolgozott, akinek színes bőrű felesége van, mostanában nem meri a nagyonszabad Németországban leírni a gondolatait, tapasztalatait.

Fél.

És újbeszélül ír. Ahogyan sokan itthon is.

Gyakorló antipíszí bajtársaim is kitapasztalták már, hogyan lehet kijátszani Zuckerberg algoritmusait. Például buzi helyett búzit kell írni, és az algoritmus nem tilt le. Egyelőre.

És egyre többen csatlakoznak a lázadókhoz.

Az olvasók pedig megtanultak a sorok között olvasni. Mint a Kádár-rendszerben. Mi újbeszélül írunk, hogy a Facebook robotjai ne tiltsanak le; az olvasók meg újbeszélül olvasnak. Cukorhegyi gondolatrendőrsége nem foglalkozik a lokális törvényekkel.

Itt. Magyarországon.

Dzsermaniban viszont mind a német, mind a Facebook törvényhozói ugyanazt gondolják a szólásszabadságról, mint Cukorhegyi: hogy a szólásszabadság rossz. Úgyhogy a kevésbé agymosott, gondolkodó vagy kelet-európai hátterű polgárok félnek. No nem a terroristáktól. Hanem a Mutti gondolatrendőrségétől.

Nem merik leírni a feketéről, hogy fekete, a szürkéről, hogy szürke. Csak csendben, lesütött szemmel elmennek szavazni. Ahogy a lesajnált redneckek is elmentek Amerikában, úgy az angolok is – Trump nyert, az angolok kiléptek az unióból. Angeláék meg vesztettek 1 millió szavazót. Az AfD 13%-ot ért el.

Ott a rendőrség és a bíróság terrorizálja a gondolkodó embereket. Itt csak a Facebook. És a multik.

Úgyhogy e sorok írója sincs még börtönben, csak épp a német autó nem érkezik meg. Szerencsésebb lenne nem írni a migrációról, súgják. Nem gond. Elmetrózgatok én. És ha a családban egy külföldi munka miatt felszabadul egy kiskocsi, azért meg elvonatozok. És közben írok egyet a migrációval kapcsolatos gondolatterrorról.

Basszátok meg az autótokat.

Itt a cikkem.

2017 a lázadás éve.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Először fog négyszemközt tárgyalóasztalhoz ülni Putyin és Trump

Először fog négyszemközt tárgyalóasztalhoz ülni Putyin és Trump

amerika, london, párizs

Hétfőn a finn fővárosban tartják az amerikai-orosz csúcstalálkozót, az elemzők és a nagyvilág igen kíváncsian várják az eseményt. Lássuk, mit lehet tudni, illetve mit lehet még csak sejteni a találkozóval kapcsolatban!

A vébédöntő mellett időközi választások miatt is lehet izgulni vasárnap

Július 15-én vasárnap összesen 6 településen tartottak időközi választást. Veszprémben, Miskolcon és Sopronban egy-egy önkormányzati képviselőt választhatnak meg a szavazók. Ágon és Vaspörben polgármestert választottak. A legnagyobb hype talán a miskolci önkormányzati képviselő-választás körül volt, az ellenzék ugyanis Rokker Zsoltit indította nagy reményekkel. Vajon a miskolci 12-es az új Hódmezővásárhely?

Orbán Viktor: Magyarország nem vesz részt a migránsok szétosztásában

Orbán Viktor: Magyarország nem vesz részt a migránsok szétosztásában

kétharmad

Orbán Viktor Magyarország tiszteletéről biztosította Olaszország új kormányát, amely új migrációs politikájával megvédi Európa külső határait - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel.

A franciák a világbajnokságot, a horvátok viszont a nézők szívét nyerték meg

A franciák a világbajnokságot, a horvátok viszont a nézők szívét nyerték meg

focivébé

A mai napon, július 15-én, vasárnap került sor a várva várt világbajnoki döntőre Franciaország és Horvátország között. Igen tempós, fordulatos meccset láthattunk, nyugodt szívvel kijelenthetjük: a horvátok mindent megtettek, amit csak lehetett ezen a döntőn.

Beszólt a lemondott miniszter Theresa May-nek

David Davis szerint nagy baj lehet, ha maradéktalanul megvalósul Theresa May elképzelése.

Kiderült, hogy Sadiq Khan teljesen önkényesen áll a szólásszabadsághoz

Kiderült, hogy Sadiq Khan teljesen önkényesen áll a szólásszabadsághoz

amerika, london, párizs

Trump londoni látogatása során egy Brexit-párti csoport az amerikai nagykövetségnél szeretett volna felvonulni és kifejezni támogatásukat az amerikai elnök iránt, ám ebben a Sadiq Khan alá tartozó londoni rendőrség megakadályozta őket. A csavar a történetben az, hogy Khan viszont a Trump-ellenes tüntetésre gond nélkül rábólintott, "szólásszabadságra" hivatkozva.

Női mezőnye is van a mai VB-döntőnek: ők a legszebb futballistafeleségek

A focistáknak rendszerint gyönyörű barátnőik/feleségeik vannak, meg is néztük, hogy a mai VB-döntőn kik szurkolnak majd leginkább a pályán lévőknek.

Az algériai kormány a sivatagba toloncolt ki migránsokat, többen belehaltak

Az algériai kormány a sivatagba toloncolt ki migránsokat, többen belehaltak

amerika, london, párizs

Algéria - miután egy időre felhagyott azzal a gyakorlatával, hogy erőszakkal kitoloncolja a szaharai határán át azokat a migránsokat, akik illegálisan léptek be az országba ezen a határszakaszon - ismét visszaszállított illegális migránsokat a sivatagba, amely lényegében a kínhalált jelenti számukra. Az ország indokolatlanul kegyetlen gyakorlatával ismét bebizonyította, hiába próbál az európai irányelvekhez igazodni a politikai és anyagi hasznok reményében, legnagyobb gátjuk ebben a középkori mentalitásuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére