Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A herbálost védi és a magyar rendőrök ellen hergel a HVG

2018. július 10. 12:41

István őrjöngött, erőszakoskodott és magából kikelve ordibált, amikor Békésen a Bihari János utcában kihívták rá a rendőrséget. Az akció során a férfi könnyebben megsérült, majd az intenzíven meghalt, a HVG a helyi roma önkormányzati vezetővel karöltve rendőri túlkapásról, brutalitásról beszélt, miközben az áldozat halálát pszichotróp anyag, nem pedig a rendőri testi kényszer okozta.

Az amúgy nyugodt békési településen a négygyermekes István beherbálozta magát, majd a családtagjai és a környékbeliek rendőrt hívtak rá, akik gyorsan meg is érkeztek és az intenzív osztályra szállították a férfit, akit aztán a lélegeztetőgépek tartottak életben, majd meghalt.

A bedrogozott áldozattal szemben agresszívan léptek fel a rendőrök – mondják a HVG-nek a helyiek. Az agresszív fellépés jelen pillanatban a sokkolót jelenti, amelynek alkalmazása helyénvaló olyan esetben, ha a célszemély ön- és közveszélyes. 

A helyi roma kisebbségi vezető, Ásós Tibor megosztotta gondolatait a budapesti újságírókkal, ő úgy ítélte meg, hogy "félholtra verték" Makula Pistit. Közösségi oldalán szemtanúkat is keres.

A beherbálozott Makula halálának ügyében a rendőrök ellen hergelő HVG és a roma önkormányzati vezető helyett inkább az orvosszakértői véleményt ajánlatos figyelembe venni.

A szakvélemény egyértelműen megállapította, hogy nem a zsaruk okozták a békési férfi keringésének a leállását, hanem egyfajta pszichotróp anyag fogyasztása. 

A Felforgatás zsarukönyv is megjegyzi, hogy:

"a férfi rokonai, ahogy az ilyenkor menetrendszerű, a rendőröket vádolják a nyilvánosság előtt rasszista bántalmazással, konkrétan a férfi agyonverésével, a kórházat és az orvosokat pedig bűnpártolással, az ügy eltussolására való összeesküvéssel."

Mint az várható volt, a deviancia állandó védelmezői, a Helsinki Bizottság és a TASZ nevű, jogvédőnek nevezett ügynökségek már fel is karolták a hőzöngő rokonságot, sőt a rendőrséget lejáratni mindig kész, HVG nevű újság is rácsapott az ügyre, mint a szólásmondás szerinti gyöngytyúk arra a bizonyos orrváladékra.

Ám mivel semmilyen vizsgálat nem támasztja alá a népes család állítását, maradnak az érzelmekre ható klisék: a férfi síró családtagjainak mutogatása és állítólagos 3, valahol 4, valahol 5 gyermekének emlegetése. A HVG nevű orgánum pedig rejtélyesen sugall, mikor így tájékoztat az ügy állásáról: "a rendőrség elismerte, hogy intézkedés közben megsérült a férfi..."

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Bámulatos: engedélyezték az iráni nőknek, hogy meccsekre járjanak

Haszan Róháni iráni elnök engedélyezte, hogy nők is látogathassák a labdarúgó mérkőzéseket - közölte a ISNA félhivatalos helyi hírügynökség hétfőn.

Geert Wilderst nem engedték be Nagy-Britanniába

Geert Wilderst nem engedték be Nagy-Britanniába

amerika, london, párizs

Geert Wilders bevándorlásellenes holland politikus óriáskivetítőn üzent a hétvégén a szólásszabadságért tüntető briteknek, ugyanis nem engedték be az országba.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb történései!

Erről szólt Putyin és Trump találkozója

Erről szólt Putyin és Trump találkozója

amerika, london, párizs

Lezajlott a nagy találkozás Donald Trump és Vlagyimir Putyin között Helsinkiben. Több mint két órán át tartott a találkozó, ahol a két elnök rengeteg témát körbejárt.

Film készült a józsefvárosi gettó Rocky Balboájáról

Film készült a józsefvárosi gettó Rocky Balboájáról

szabad vasárnap

Dokumentumfilmet készítettek egy józsefvárosi ökölvívó edzőről, Sipos Mihályról és tanítványáról, a kisváltósúlyú magyar bajnok Szabó Zoltánról. A Getto Balboa című magyar dokumentumfilmet beválogatták a 24. Szarajevói Filmfesztivál nemzetközi dokumentumfilmes versenyprogramjába is.

Nem a liberálisok napja a mai: bezár az Auróra

A mai napon a hatóság elrendelte a Marom Klub Kft. által üzemeltetett Auróra Kioszk és Auróra Kert, valamint a Corvin-tető Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Corvin Club üzlet bezárását is.

Miskolchoz kevés volt Rokker Zsoltiban a humor

Miskolchoz kevés volt Rokker Zsoltiban a humor

piszkostizenkettő

Már a Jobbik és az MSZP eddigi állítólagos fellegvárában, Miskolcon sem jött össze az időközi választási győzelem a minden identitását és hitelességét elveszített ellenzéknek. Hiába volt Rokker Zsolti indítása. Ez a vicc már nem érdekelt senkit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére