Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A herbálost védi és a magyar rendőrök ellen hergel a HVG

2018. július 10. 12:41

István őrjöngött, erőszakoskodott és magából kikelve ordibált, amikor Békésen a Bihari János utcában kihívták rá a rendőrséget. Az akció során a férfi könnyebben megsérült, majd az intenzíven meghalt, a HVG a helyi roma önkormányzati vezetővel karöltve rendőri túlkapásról, brutalitásról beszélt, miközben az áldozat halálát pszichotróp anyag, nem pedig a rendőri testi kényszer okozta.

Az amúgy nyugodt békési településen a négygyermekes István beherbálozta magát, majd a családtagjai és a környékbeliek rendőrt hívtak rá, akik gyorsan meg is érkeztek és az intenzív osztályra szállították a férfit, akit aztán a lélegeztetőgépek tartottak életben, majd meghalt.

A bedrogozott áldozattal szemben agresszívan léptek fel a rendőrök – mondják a HVG-nek a helyiek. Az agresszív fellépés jelen pillanatban a sokkolót jelenti, amelynek alkalmazása helyénvaló olyan esetben, ha a célszemély ön- és közveszélyes. 

A helyi roma kisebbségi vezető, Ásós Tibor megosztotta gondolatait a budapesti újságírókkal, ő úgy ítélte meg, hogy "félholtra verték" Makula Pistit. Közösségi oldalán szemtanúkat is keres.

A beherbálozott Makula halálának ügyében a rendőrök ellen hergelő HVG és a roma önkormányzati vezető helyett inkább az orvosszakértői véleményt ajánlatos figyelembe venni.

A szakvélemény egyértelműen megállapította, hogy nem a zsaruk okozták a békési férfi keringésének a leállását, hanem egyfajta pszichotróp anyag fogyasztása. 

A Felforgatás zsarukönyv is megjegyzi, hogy:

"a férfi rokonai, ahogy az ilyenkor menetrendszerű, a rendőröket vádolják a nyilvánosság előtt rasszista bántalmazással, konkrétan a férfi agyonverésével, a kórházat és az orvosokat pedig bűnpártolással, az ügy eltussolására való összeesküvéssel."

Mint az várható volt, a deviancia állandó védelmezői, a Helsinki Bizottság és a TASZ nevű, jogvédőnek nevezett ügynökségek már fel is karolták a hőzöngő rokonságot, sőt a rendőrséget lejáratni mindig kész, HVG nevű újság is rácsapott az ügyre, mint a szólásmondás szerinti gyöngytyúk arra a bizonyos orrváladékra.

Ám mivel semmilyen vizsgálat nem támasztja alá a népes család állítását, maradnak az érzelmekre ható klisék: a férfi síró családtagjainak mutogatása és állítólagos 3, valahol 4, valahol 5 gyermekének emlegetése. A HVG nevű orgánum pedig rejtélyesen sugall, mikor így tájékoztat az ügy állásáról: "a rendőrség elismerte, hogy intézkedés közben megsérült a férfi..."

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

Győzött az igazság Szeviép-ügyben

A bíróság azzal, hogy bűnösnek mondta ki az építőipari cég egykori vezetőit, igazságot szolgáltatott a Szeviép-ügy károsultjainak - jelentette ki Szabó Bálint kedden Szegeden.

A lengyelek is beintettek az ENSZ migránssimogatásának

A lengyel kormány úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját - jelentették be Varsóban a keddi kabinetülést követően.

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

amerika, london, párizs

Tim Cook, az Apple vezetője szerint több szabályozásra van szükség a techiparban, jelenleg ugyanis szinte semmi nem védi a felhasználókat az ipar óriásaival szemben. Ugyanakkor egyre több visszás helyzet lát napvilágot: adatszivárgások, cenzúra, profilok törlései. A következő hónapok izgalmas témája lesz, hogy a Trump-adminisztráció milyen szabályozásokat fog hozni ezen a területen.

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

amerika, london, párizs

Izrael nem fogja aláírni az ENSZ globális migrációs megállapodását - idézte honlapján a Times of Israel című napilap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök keddi közleményét.

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

kétharmad

Cáfolja az Állami Számvevőszék a Demokratikus Koalíciónak azt az állítását, miszerint a párt elszámolásához szükséges dokumentumok másolatai már az ÁSZ-nál lennének. A pártnak a szombati tűzben elégett könyvelésével kapcsolatban az ÁSZ közleményben figyelmeztette a DK-t arra, hogy pártként köteles biztonságosan megőrizni és bemutatni az elszámolását.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére