Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A Cambridge-i Egyetem úgy túltolta a feminista píszít, hogy a hajunk égnek áll

2017. június 14. 09:58

CAMBRIDGE, 09:58

Az egyetem történelem tanszéke az egyik ott dolgozó egyetemi tanár szerint "finomítana" nyelvezetén, hogy eltüntesse a nemek közti egyenlőtlenségeket – számol be az Independent.

A Cambridge-i Egyetem vizsgáztatóit arra figyelmeztették, hogy ne használják a „jó érzékű”(flair), „briliáns”(brilliance), és „zseniális” (genius) szavakat a hallgatóik kiértékelésekor, mivel ezen szavak angol megfelelői a "férfinemhez kötődnek".

WTF

Az ötletgazda az egyetem egyik dolgozója, a brit történelmet is tanító Lucy Delap – aki nem meglepő módon a genderkutatásban is jeleskedik.

Ezeknek a szavaknak – különösen a „zseniálisnak” – igen hosszú, kulturálisan a maszkulinitáshoz, férfiassághoz kötődő története van. Néhány nőnek ezzel semmi gondja nincs, másoknak azonban problémát jelenthet, hogy ilyen szavakkal illetik őket.”

Lefordítva: a mérhetetlenül frusztrált feministákon kívül egyetlenegy nő sem szólt volna soha, ha zseniálisnak nevezik őt, vagy megdicsérik teljesítménye miatt.

Ma meg már ez is szexista.

Egy ilyen kijelentés után igen abszurd, hogy az oktató szerint azért kerül ki több diplomás férfi az Oxfordról és a Cambridge-ről, mert ezeken az egyetemeken „férfiuralom alatt” sínylődnek a hallgatók.

A férfiuralom a genderkutató Delap szerint azon is tetten érhető, hogy az egyetemen a kötelező olvasmányok listáján több férfi író van. Tényleg.

Irigyeljük a Cambridge-i Egyetemet, és különösen Delap professzort, hogy ilyen égető kérdések foglalkoztatják.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Viktor: az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel

Orbán Viktor: az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel

kétharmad

Orbán Viktor a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről és a családvédelmi programról beszélt a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére